Inter Miami Fanshop

5
Welke club zoek je?

Inter Miami Fanshop

In de Inter Miami Fanshop van VoetbalDirect koop je gemakkelijk en snel je Inter Miami artikelen. Elk jaar brengt adidas in samenwerking met de club een nieuwe Inter Miami kledingcollectie uit. VoetbalDirect heeft diverse Inter Miami artikelen online verkrijgbaar. Voor de echte fan, of gewoon voor mensen die de kleding mooi vinden! Het Inter Miami trainingspak, thuisshirt en uitshirt vind je bij VoetbalDirect!

Inter Miami Shirt 

Bij VoetbalDirect shop je ook de shirts van de bekendste clubs uit de MLS. Het Inter Miami shirt is het shirt van een club die nog niet lang bestaat, maar wel al erg populair is. Daarom kan je het Inter Miami shirt bestellen bij VoetbalDiirect. 

Inter Miami Trainingspak

De nieuwste trainingspakken van Inter Miami vind je bij VoetbalDirect. Kan jij niet wachten op de nieuwe Inter Miami trainingspakken ? Houdt dan onze website of social media kanalen in de gaten. De nieuwste trainingspakken communiceren wij altijd via de socials.

Inter Miami Trainingsbroek

De nieuwste Miami Trainingsbroek is in ons assortiment te vinden. De Inter Miami Trainingsbroek heeft twee zakken met rits. Bestel de Inter Miami Trainingsbroek gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect. 

Historie Inter Miami

Inter Miami is pas opgericht in januari 2018 en is daarmee één van de nieuwste clubs ter wereld. De club is mede-opgericht door David Beckham, die furore maakte bij onder andere Manchester United en Real Madrid voordat hij naar de MLS vertrok en voor LA Galaxy uit zou komen. Nu gaat hij dus als clubeigenaar de MLS betreden: Inter Miami zal in 2020 gaan debuteren op het hoogste niveau in de Verenigde Staten.