Italië Fanshop

36
Kies een land

Italië Fanshop

Om de twee jaar brengt de Italiaanse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Italiaans voetbalelftal. In deze collectie speelt de nationale ploeg van Italië zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. De Italië collectie bestaat uit Italië voetbalshirts, tenue en trainingswear.

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Italië Fanshop een Italië voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete Italië tenue. Ook is het mogelijk om je eigen Italië trainingspak samen te stellen.

Sinds 2023 heeft de Italiaanse voetbalbond een deal gesloten met kledingsponsor adidas. Het Duitse sportmerk vervangt daarmee Puma en zal vanaf 2023 alle kleding van het Italiaanse voetbalelftal verzorgen. Puma was 20 jaar lang de kledingssponsor van de Italiaanse voetbalbond en het zal dus even wennen zijn om de nieuwe shirts met adidas logo te zien.

Hoewel Italië als winnaar van het EK 2020 er niet in slaagde zich te kwalificeren voor het WK 2022 in Qatar, is het nu aan hen om zich te bewijzen op het EK 2024, waarvoor ze zich wel hebben weten te plaatsen.

Italië Shirt

In de Fanshop Italië van VoetbalDirect zijn er verschillende Italië shirts online verkrijgbaar, zoals het thuisshirt, uitshirt en trainingsshirt. Het thuisshirt van Italië heeft vaak dezelfde traditionele blauwe kleur, terwijl het uitshirt vaker van kleur verschilt. Naast de wedstrijdshirts van Italië zijn er ook meerdere trainingsshirts van Italië online te kopen. Deze shirts zijn verkrijgbaar in donker- en lichtblauw. Deze shirt worden gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. De Italië voetbalshirt zijn verkrijgbaar in junior en senior maten. Zit jou favoriete voetbalshirt Italië er niet bij of heb jij vragen over de maat? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder.

Italië Thuisshirt 2024-2026

Het thuisshirt moet een iconische digital stijl overbrengen. Uiteraard heeft het shirt ook deze keer de bekende azuurblauwe kleur, zoals je mag verwachten bij ' La Squadra Azzurra'. Daarnaast komen de drie vlagkleuren in zowel het thuis- als het uitshirt terug.

Italië Uitshirt 2024-2026

Het uitshirt waarmee Italië het EK zal betreden, moet de drie vlagkleuren in het tenue terugbrengen. Het uitshirt is voornamelijk wit waarin de iconische drie vlagkleuren in een opvallend elegante manier terug komen.

Italië Tenue

Je kunt er ook voor kiezen om een Italië tenue te bestellen. Het tenue bestaat uit een thuis- of uitshirt met de bijbehorende short en sokken. Deze zijn voor volwassenen en kids verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. Ben je liever iets goedkoper uit? Kies dan voor een Italië trainingsset. Deze bestaat uit een trainingshirt en trainingshort en bevat dus geen sokken. De trainingsset wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen wanneer het te warm is voor een trainingspak.

Italië Trainingspak

Ook een Italië trainingspak bestel je eenvoudig en snel in onze fanshop. Het trainingspak heeft dezelfde stijl als de trainingssets en bestaat uit een training top en een trainingsbroek en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Historie Azzurri

Het Italiaans elftal, ook wel de 'Azzurri' genoemd, vertegenwoordigt sinds het jaar 1910 Italië in internationale wedstrijden. De ploeg is sindsdien begonnen met het opbouwen van een rijke historie en heeft vier WK's en één EK gewonnen. Deze resultaten zijn gehaald met behulp van legendarische spelers als; Giuseppe Meazza, Roberto Baggio, Fransesco Totti, Andrea Pirlo en Gianluigi Buffon. Naast de bekende spelers en de gewonnen toernooi staat het Italiaans elftal bekend om het volkslied. Bij het draaien van het volkslied zingt elke Italiaans uit volle borst mee en dat geldt ook voor de Italiaanse spelers. Hierin kun je zien dat het elftal altijd met passie de wedstrijd aan gaat.