Italië Shirt, Italië Tenue

Om de twee jaar brengt de Italiaanse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Puma een nieuwe collectie uit voor het Italiaans voetbalelftal. In deze collectie speelt de nationale ploeg van Italië zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. De Italië collectie bestaat uit Italië voetbalshirts, tenue en trainingswear. 

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Italië Fanshop een Italië voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete Italië tenue. Ook is het mogelijk om je eigen Italië trainingspak samen te stellen.

EK 2020

Italië heeft zich als een van de eerste landen geplaatst voor het EK 2020 en is er dus weer bij komende zomer. Na een teleurstellende zomer in 2018, waarin de Italianen zich niet wisten te plaatsen voor het WK, zal het land deze zomer gebrand zijn op revanche. De EK-collectie van Italië vind je bij VoetbalDirect!

Italië Shirt

In de Fanshop Italië van VoetbalDirect zijn er verschillende Italië shirts online verkrijgbaar namelijk het Italië Thuisshirt en het Italië Trainingsshirt. Het thuisshirt van Italië heeft vaak dezelfde kleur namelijk de traditionele blauw kleur. Naast het thuisshirt van Italië zijn er ook meerdere Trainingsshirts van Italië online te kopen. Deze shirts zijn verkrijgbaar in donker- en lichtblauw. Deze shirt worden gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. De Italië voetbalshirt zijn verkrijgbaar in junior en senior maten. Zit jou favoriete voetbalshirt Italië er niet bij of heb jij vragen over de maat? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder.

Italië Thuisshirt

Ook het Italië thuisshirt voor het EK 2020 vind je bij VoetbalDirect. In dit shirt zullen de Italianen hopen te schitteren tijdens het EK 2020, wat in verschillende landen wordt afgewerkt. Het shirt is in samenwerking met Puma uitgebracht en heeft de traditioneel blauwe kleur. Sterspelers als Chiellini, Verratti, Insigne en Immobile zullen in dit shirt een gooi doen naar de Europese titel!

Italië Tenue

Het Italië tenue kun je gemakkelijk en eenvoudig samenstellen in de Italië Fanshop van VoetbalDirect. Selecteer een Italië shirt met een bijpassende Italië short en maak jouw favoriete tenue van Italië. Zo kun je bijvoorbeeld het Italië thuistenue samenstellen, zodat jij Italië met passie kunt supporten tijdens een thuiswedstrijd.

Italië Trainingspak Samenstellen

Een Italië Trainingspak is gemakkelij samen te stellen in de Fanshop. Selecteer jouw favoriete Italië Drill Top en selecteer vervolgens jouw Italië Trainingsbroek en je hebt je eigen trainingspak van Italië samengesteld. In de Fanshop staan deze artikelen bij elkaar zodat je kunt zien dat deze producten bij elkaar horen.

Historie Azzurri

Het Italiaans elftal, ook wel de 'Azzurri' genoemd, vertegenwoordigt sinds het jaar 1910 Italië in internationale wedstrijden. De ploeg is sindsdien begonnen met het opbouwen van een rijke historie en heeft vier WK's en één EK gewonnen. Deze resultaten zijn gehaald met behulp van legendarische spelers als; Giuseppe Meazza, Roberto Baggio, Fransesco Totti, Andrea Pirlo en Gianluigi Buffon. Naast de bekende spelers en de gewonnen toernooi staat het Italiaans elftal bekend om het volkslied. Bij het draaien van het volkslied zingt elke Italiaans uit volle borst mee en dat geldt ook voor de Italiaanse spelers. Hierin kun je zien dat het elftal altijd met passie de wedstrijd aan gaat.

Italië Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Italie Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 55

Pagina
Filteren

Producten 1-30 van 55

Pagina
Filteren