Flyknit voetbalschoenen

14
Kies een doelgroep

FlyKnit voetbalschoenen

Flyknit schoenen online kopen

Als je op zoek bent naar Flyknit voetbalschoenen ben je bij VoetbalDirect aan het goede adres. Gebruik de filter materiaal en selecteer Flyknit, nu heb je een overzicht met alle Flyknit voetbalschoenen van VoetbalDirect. Kies jouw favoriete Flyknit schoen en wij zorgen dat jij jouw nieuwe voetbalschoenen van Flyknit zo snel mogelijk binnen hebt!

FlyKnit materiaal

Flyknit voetbalschoenen worden gemaakt door Nike en zijn extreem licht van gewicht met als doel zo snel mogelijk jouw acties in te kunnen zetten. Flyknit materiaal is geweven materiaal met statische eigenschappen voor extra structuur en duurzaamheid. Dit materiaal heeft essentiële eigenschappen om optimaal te presteren op het veld. Het is nauwsluitend, licht en is naadloos. Dit zorgt naast comfort voor optimaal contact met de bal en maximaal vermogen voor een versnelling.

Mileuvriendelijk FlyKnit materiaal

Naast de sportieve kant heeft Flyknit voetbalschoenen ook een milieuvriendelijke kant, want Flyknit bestaat voor een deel uit gerecycled polyster. Hierdoor eindigt er veel minder afval op de vuilnisbelt!