Engeland Fanshop

36
Kies een land

Engeland Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Engeland Fanshop het Engeland shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Engeland tenue! Ook is het mogelijk om een Engeland Trainingspak samen te stellen.

Om de twee jaar komt de Engelse Voetbalbond en de officiële kledingsponsor Nike met een nieuwe kledingcollectie voor het Engelse voetbalelftal. Bovendien is het Engeland tenue van bijzonder belang voor fans, vooral met het oog op het komende Europees Kampioenschap in 2024. Dit evenement belooft een spannende strijd te worden tussen de beste nationale teams van Europa, en Engeland zal zeker streven naar het Europees kampioenschap.

Engeland Shirt

In de Engeland Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Engeland voetbalshirts online verkrijgbaar namelijk het Engeland thuisshirt, uitshirt en het trainingsshirt. Het thuisshirt van Engeland heeft altijd de traditionele witte kleur. Het Engeland Uitshirt kan elke twee jaar behoorlijke verschillen van design en kleur. 

Naast de replica Engeland voetbalshirts heeft VoetbalDirect ook het Engeland Trainingsshirt in het assortiment. Deze shirts zijn gemaatk voor trainingen en worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. 

Alle Engeland shirts zijn in de Engeland Fanshop van VoetbalDirect beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Engeland voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Engeland Thuisshirt 2024-2026

Het thuisshirt is zoals altijd overwegend wit. Het ontwerp van het Engeland tenue is een eerbetoon aan de allereerste voetbalshirts gedragen door het Engelse voetbalelftal in 1872. Daarnaast zijn de kleuren geïnspireerd op het voetbalshirt van 1966, het jaar waarin Engeland voor het eerst en tot nu toe enige keer het wereldkampioenschap voetbal won. Verder is het shirt afgewerkt met een combinatie tussen een v-hals en een gevouwen kraag.

Engeland Uitshirt 2022-2024

Het uitshirt is dit keer paars! De kleuren van de nationale vlag (blauw en rood) zijn gemixt tot een donkerpaarse tint. Het uitshirt is ook een eerbetoon aan de geschiedenis van het nationale team, maar vooral aan wat er nog gaat komen. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Engeland Tenue

Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van het thuis- of uitshirt het hele tenue te bestellen. Het tenue bestaat uit het shirt met de bijbehorende short en sokken. De tenues zijn verkrijgbaar voor volwassenen maar ook voor kinderen. Ben je liever goedkoper uit? Kies dan voor een Engeland trainingsset. Deze set bestaat uit een trainingshirt en een trainingsshort en bevat dus geen sokken. De trainingsset wordt door de spelers gedragen tijdens trainingen.

Engeland Trainingspak

Het Engeland trainingspak komt in dezelfde kleuren als de Engeland trainingsset. Dit pak bestaat uit een training top en een trainingsbroek en is ideaal om in te trainen, of om te dragen in je vrije tijd.

Historie Engels Voetbalelftal

Het Engels Voetbalelftal vertegenwoordigt Engeland met de bijnaam The Three Lions. Engeland heeft op eindtoernooien meerdere successen behaald. Zo werd het in 1966 Wereldkampioen in eigen land en werd in 1968 de derde plaats gehaald op het Europees Kampioenschap. Ondanks de vele sterspelers afgelopen tientallen jaren in de nationale ploeg blijven de grote resultaten uit. De grootste voetballers van Engeland zijn onder andere Peter Shilton, Wayne Rooney, David Beckham, Bobby Moore, Sir Bobby Charlton, Gary Lineker en Alan Shearer.