De nieuwste voetbalschoenen vind je nu online | Gratis ruilen en retourneren

Engeland Shirt, Engeland Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Engeland Fanshop het Engeland shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Engeland tenue! Ook is het mogelijk om een Engeland Trainingspak samen te stellen.

Om de twee jaar komt de Engelse Voetbalbond en de officiële kledingsponsor Nike met een nieuwe kledingcollectie voor het Engelse voetbalelftal. De Engelsen gaan hier hun officiële wedstrijden mee spelen op een eindtoernooi. Na het eindtoernooi wordt de Engeland collectie gedragen tijdens de twee jaar durende kwalificatierondes voor het volgende eindtoernooi.

EK 2020

In uitgerekend de duizendste interland ooit van 'The Three Lions' wisten zij zich te plaatsen door Montenegro overtuigend te verslaan: 7-0. Topspits en aanvoerder Harry Kane eindigde bovendien als topscorer van de kwalificatiereeks met 12 doelpunten. De Engelsen zullen dus met genoeg zelfvertrouwen aan het Europees Kampioenschap 2020 beginnen. Hoewel Engeland zich in 1966 beste van de wereld mocht noemen na de gewonnen WK-finale, hebben de Engelsen zich nog nooit tot Europees Kampioen kunnen kronen. Daar zullen de mannen van Gareth Southgate ongetwijfeld verandering in willen brengen komende zomer.

Engeland Shirt

In de Engeland Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Engeland voetbalshirts online verkrijgbaar namelijk het Engeland thuisshirt, uitshirt en het trainingsshirt. Het thuisshirt van Engeland heeft altijd de traditionele witte kleur. Het Engeland Uitshirt kan elke twee jaar behoorlijke verschillen van design en kleur. 

Naast de replica Engeland voetbalshirts heeft VoetbalDirect ook het Engeland Trainingsshirt in het assortiment. Deze shirts zijn gemaatk voor trainingen en worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. 

Alle Engeland shirts zijn in de Engeland Fanshop van VoetbalDirect beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Engeland voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Engeland Tenue

Een tenue van Engeland vinden die gedragen wordt tijdens wedstrijden? Dat kan bij Voetbaldirect! Een Engeland tenue stel je samen door een Engeland voetbalshirt met een Engeland short en Engeland kousen te selecteren. Zo kun je een tenue voor thuis, uit en training samenstellen. Selecteer bijvoorbeeld het Engeland thuisshirt met bijpassende thuisshort en kousen. Perfect om mee te trainen of om Engeland aan te moedigen tijdens een eindtoernooi. Deze Engeland tenues zijn samen te stellen in senior en junior maten.  

Engeland Trainingspak samenstellen

Zoek je een Engeland Trainingspak? Dan ben je bij VoetbalDirect bij het juiste adres, want je kunt je trainingspak Engeland zelf samenstellen. Je kunt een Engeland Strike Trainingspak en een Engeland Squad Trainingspak samenstellen door de juiste Engeland Drill top met Engeland trainingsbroek te combineren.

De Engeland Strike pak is samen te stellen door een Engeland Strike Drill-Top te combineren met een Strike pant. De Engeland Squad pak is samen te stellen door een Engeland Squad Drill-Top te combineren met een Engeland Squad Pant. De Squad Engeland Trainingspak is beschikbaar in senior en junior maten. 

In de Engeland Fanshop staan de producten voor het samenstellen van een Engeland trainingspak bij elkaar, hierdoor kun je gemakkelijk je een pak van de Three Lions maken.

Historie Engels Voetbalelftal

Het Engels Voetbalelftal vertegenwoordigt Engeland met de bijnaam The Three Lions. Engeland heeft op eindtoernooien meerdere successen behaald. Zo werd het in 1966 Wereldkampioen in eigen land en werd in 1968 de derde plaats gehaald op het Europees Kampioenschap. Ondanks de vele sterspelers afgelopen tientallen jaren in de nationale pleog blijven de grote resultaten uit. De grootste voetballers van Engeland zijn onder andere Peter Shilton, Wayne Rooney, David Beckham, Bobby Moore, Sir Bobby Charlton, Gary Lineker en Alan Chearer.

Engeland Fanshop
Filteren
Gekozen filters
 1. Landen Engeland Verwijder dit artikel

43 producten

Filteren
 1. NIEUW
 2. NIEUW
 3. NIEUW
 4. NIEUW
 5. NIEUW
 6. NIEUW
 1. NIEUW
 2. NIEUW
 3. NIEUW
 4. NIEUW
 5. NIEUW
 6. NIEUW
 7. NIEUW
 8. NIEUW
 9. NIEUW
 10. NIEUW
 11. NIEUW
 12. NIEUW
 13. NIEUW
 14. NIEUW
 15. NIEUW
 16. NIEUW
 17. NIEUW
 18. NIEUW
 19. NIEUW
 20. NIEUW
 21. NIEUW
 22. NIEUW
 23. NIEUW
 24. NIEUW
 25. NIEUW
 26. NIEUW
 27. NIEUW
 28. NIEUW
 29. NIEUW
 30. NIEUW
 31. NIEUW
 32. NIEUW
 33. NIEUW
 34. - 50%
  Nike Engeland Thuis Shirt Kids
  Nike Engeland Thuis Shirt Kids
  Vanaf € 34,95 Normale prijs € 70,00
 35. - 50%
 36. - 50%
  Nike Engeland Short Uit Kids
  Nike Engeland Short Uit Kids
  Vanaf € 17,50 Normale prijs € 35,00
 37. - 40%
  Nike Engeland Squad Pant Kids
  Nike Engeland Squad Pant Kids
  Vanaf € 32,95 Normale prijs € 55,00

43 producten

Filteren