Athletic Club Bilbao Fanshop

6
Welke club zoek je?

Athletic Bilbao Fanshop

Athletic Club is een Spaanse club spelend in de hoogste Spaanse competitie: La Liga. De club werkt voor de merchandising samen met het merk New Balance. VoetbalDirect heeft verschillende Athletic Bilbao artikelen online verkrijgbaar. Voor de echte fan of voor de echte Bask! Vind jouw favoriete Athletic Bilbao shirt of ga voor een Athletic Bilbao trainingspak! Allemaal afkomstig uit de Loyal to the Last campagne van Athletic Club Bilbao. Gericht op de trouwe supporters van de Basken en ook zeker de trouwe spelers in het elftal die bijna alleen maar uit Basken bestaat.

Athletic Bilbao shirt

Ben je een echt fan van Athletic Club Bilbao en wil je graag een shirt kopen? VoetbalDirect heeft het Athletic Bilbao shirt online verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Ideaal om mee te sporten of om de Basken te supporten wanneer zij spelen in de Primera Division of Europees.

Athletic Bilbao Thuis Shirt 2022-2023

Het thuisshirt heeft de bekende rode en witte banen die het shirt elk jaar heeft. Het shirt is geïnspireerd op de ''Born, Bred, Basque'' campagne. Hierin staat onder meer familie, filosofie en cultuur centraal rondom de Baskische voetbalclub. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde zwarte hals.

Athletic Bilbao Uit Shirt 2022-2023

Het uitshirt van Athletic Club is grijs met zwart en bevat een rood met zwarte print. Deze print beeld een leeuw uit en staat daarmee symbool voor de bijnaam van de club: Los Leones.

Athletic Bilbao Trainingspak

Ben je een echt fan van de club uit het Baskenland Athletic Bilbao Club en wil je graag een Athletic Bilbao trainingspak kopen? VoetbalDirect heeft het Athletic Bilbao trainingspak online verkrijgbaar. Ideaal om mee te sporten of om de Basken te supporten wanneer zij spelen. De Athletic Bilbao Trainingspak bestaat uit een New Balance Athletic Club top en pant.