PUMA Voetbalschoenen

De Puma voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale topspelers zoals Antoine Griezmann, Luis Suárez en Neymar. Neymar tekende in 2020 een nieuwe deal met Puma, hij heeft voor Puma gekozen omdat hij vroeger altijd zijn grote helden zoals Johan Cruijff, Eusebio, Maradona en Pelé met de Puma kicksen aan hun voeten zag schitteren en nu wil hij hun nalatenschap terugbrengen naar het veld. Met deze deal verdiend Neymar zo’n 26 miljoen per jaar en verdient daarmee meer dan Ronaldo bij Nike en Messi bij adidas. In alle landen en in alle competities zie je wekelijks grote voetballers uitblinken met de schoenen van Puma aan hun voeten. Ook in het amateurvoetbal zijn de schoenen zeer populair. Bestel jouw Puma voetbalschoenen eenvoudig en snel in onze webshop.

Soorten PUMA voetbalschoenen uit de collectie van Puma

Puma King voetbalschoenen

De Puma King voetbalschoenen van Puma zijn de klassieke voetbalschoenen van Puma. De voetbalschoenen werden voor het eerst in 1966 gemaakt en welke tot de dag van vandaag nog steeds gemaakt wordt. De voetbalschoen staat bekend om haar fantastische balcontrole wat komt door het leren materiaal van de schoen. Tenslotte heeft de Puma King haar bekende witte schoenlip welke al die jaren op schoen zit nog steeds. Benieuwd hoe deze klassieke zwarte voetbalschoen er nu uitziet? Klik dan hier op Puma King en bekijk het aanbod.

Puma Future voetbalschoenen

De Puma Future zijn gemaakt voor alle doelpuntenmakers. De Puma Future zijn er in verschillende felle kleuren te krijgen maar uiteraard heeft dit model ook de zwarte Puma voetbalschoenen. Veel grote sterren scoren wekelijks de mooiste doelpunten op deze Puma voetbalschoenen. Bekijk hier de verschilde Puma King Future voetbalschoenen.

Puma Ultra voetbalschoenen

De Puma Ultra voetbalschoenen zijn de ultra lichte voetbalschoenen van Puma. De schoen is gericht op balcontrole, acceleratie en snelheid en is dus voor elke voetballer een goede voetbalschoen. Ook heeft dit model een strakke pasvorm en is ook beschikbaar in uitvoeringen zonder veters. Benieuwd? Bekijk de Puma Ultra voetbalschoenen hier.

Puma kunstgras voetbalschoenen

De kunstgrasschoenen van Puma zijn belangrijk voor wanneer jij op een kunstgrasveld moet voetballen. Onder de voetbalschoenen zitten namelijk andere noppen. Deze noppen zijn namelijk wat kleiner en ronder en er zitten ook veel meer noppen onder dan bij normale voetbalschoenen. Dit zit er zodat jij op een kunstgrasveld ook snel kan draaien en erg dynamisch bent in het veld. Ook zijn er kunstgrasschoenen van Puma. Deze zijn er in verschillende soorten en maten met de bekendste de PUMA King kunstgras voetbalschoenen.

Puma zaalvoetbalschoenen / indoorvoetbalschoenen

Met de Puma zaalvoetbalschoenen ben je de King in de zaal. De zaalvoetbalschoenen van Puma zijn voorzien van een gladde zool die er voor zorgt dat jij voldoende grip hebt op indoor velden. Zo draai jij gemakkelijk zonder bang te zijn om weg te glijden. Puma heeft Puma zaalvoetbalschoenen voor heren maar ook voor kids. Scoor ze nu snel bij VoetbalDirect!

Puma turf voetbalschoenen

Onder de Puma turf voetbalschoenen zitten kleine noppen zodat jij op alle turf velden goed uit de voeten komt. Binnen de collecties van Puma zijn er voor de King modellen speciale uitvoeringen voor turf schoenen. Bekijk ze nu snel bij de turf voetbalschoenen van Puma.

Puma SG voetbalschoenen

De Puma SG voetbalschoenen hebben geen normale noppen maar metalen noppen. Deze zijn zodat je op drassige velden nog steeds de optimale tractie hebt en niet wegglijd. Deze voetbalschoenen zijn dan ook geschrikt voor zachte en drassige ondergronden en niet voor op kunstgrasvelden. Puma heeft deze schoenen in verschillende modellen met o.a. Puma King en Puma Ultra.

Puma voetbalschoenen heren

Heren voetbalschoenen van Puma zijn in diverse modellen te verkrijgen met o.a. Puma ultra voetbalschoenen en Puma King voetbalschoenen. De Puma collectie is in verschillende kleuren te verkrijgen zo heb je heren voetbalschoenen blauw, zwart, wit en nog veel meer.

Puma voetbalschoenen dames

De dames voetbalschoenen van Puma zijn er verschillende modellen en maten. Ook zijn de vrouwen voetbalschoenen verkrijgbaar met verschillende ondergronden zodat je je kan aanpassen voor alle velden. Bekijk nu hier alle Puma Dames voetbalschoenen.

Puma voetbalschoenen Kids

De Puma voetbalschoenen kids zijn nu uitvoorraad leverbaar bij VoetbalDirect. Hiervoor heeft Puma voetbalschoenen jongens en voetbalschoenen meisjes in verschillende modellen en maten. De meisjes voetbalschoenen en jongens voetbalschoenen zijn bij VoetbalDirect altijd uit voorraad leverbaar. De voetbalschoenen kids zijn er ook voor verschillende ondergronden.