Arsenal Fanshop

44
Welke club zoek je?

Arsenal Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Arsenal trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze Arsenal training collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Arsenal.

Arsenal Trainingspak

Arsenal brengt in samenwerking met sponsor adidas meerdere trainingspakken per jaar uit. De Arsenal Trainingspakken zijn verkrijgbaar bij VoetbalDirect. Er zijn verschillende trainingspakken van Arsenal beschikbaar, hierbij kun je denken aan een Pre-Match Trainingspak wat door de sterspelers gedragen wordt wanneer ze het veld opkomen voor een wedstrijd. Ook de trainingspakken die gedragen worden tijdens trainingen en bijvoorbeeld tijdens het reizen vind je bij VoetbalDirect.

Arsenal Trainingspak 2024

De nieuwste Arsenal Trainingspakken vind je altijd bij VoetbalDirect. Richting de zomerstop komen altijd de nieuwe collectie voor het nieuwe seizoen online en dat zal ook dit jaar niet anders zijn. Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste releases omtrent Arsenal? Houd dan onze social media kanalen in de gaten en mis nooit meer iets!

Trainingsbroek Arsenal

Een adidas trainingsbroek van The Gunners vind je in verschillende kleuren voor heren, dames en kids. Filter eenvoudig op rits om een Arsenal trainingsbroek met rits te scoren, ideaal om accessoires in op te bergen. 

Arsenal shirts

De shirts collectie van Arsenal bestaat uit een thuis, uit en 3rd shirt. Daarnaast zijn er ook Arsenal trainingsshirts online verkrijgbaar. Ook dit jaar is Arsenal weer gekleed door kledingsponsor adidas.

Arsenal Thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt van Arsenal voor het seizoen 2023/2024 is een mooi eerbetoon aan het shirt van 20 jaar geleden, het jaar waarin Arsenal voor het laatst kampioen werd van de Premier League en dat ook nog eens zonder een wedstrijd te verliezen! Deze legendarische prestatie, die tot op heden niet meer is geëvenaard, leverde ze dan ook de bijnaam 'The Invincibles' op. 

Als je inzoomt op het design van het shirt dan valt de print van het shirt op, die bevat namelijk een print van bliksemschichten. Verder vallen de gouden details op waarin onder andere de logo's zijn verwerkt als ook de adidas stripes op de mouwen. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde kraag.

Arsenal Uitshirt 2023-2024

Het uitshirt heeft dit jaar een vrij apart design en doet misschien zelfs een beetje denken aan een tennisbal, maar het design is geïnspireerd op het Islington district in Londen. Daar staat namelijk het Emarites Stadium en stond vroeger ook Highbury. Het shirt heeft verder een ronde hals.

Arsenal 3rd Shirt 2023-2024

Het 3rd shirt van Arsenal heeft dit jaar een opvallende roze kleur. Het shirt heeft blauwe details en een V-hals met een subtiele lichtblauwe lijn. Dit shirt zullen de spelers dragen tijdens uitwedstrijden in de FA Cup, Carabao Cup en tijdens de Europese campagne.

Arsenal Tenue 2023-2024

Naast de losse thuis, uit en 3rd shirts kun je bij VoetbalDirect ook de hele tenues van Arsenal kopen! Dit tenue bestaat uit een shirt, short en Arsenal sokken en is voor alle drie de shirts verkrijgbaar. Bij VoetbalDirect kun je het tenue zelf samenstellen. De tenues zijn verkrijgbaar voor jong en oud en in vele gevallen ook in een damesvariant!

The Invincibles

Arsenal FC is een van de vele voetbalclubs uit Londen en speelt in het Emirates stadion. De bijnaam van Arsenal is The Gunners, dit heeft alles te maken met het verleden van de Londense voetbalclub. De club is namelijk ontstaan door arbeiders uit de wapenfabriek The Royal Arsenal in Woolwich. De club heette in het verleden dan ook Woolwich Arsenal, maar de verwijzing Woolwich werd uit de naam verwijderd toen de club verhuisde naar Highbury.

Arsenal had met Arsène Wenger de langst zittende coach in de Premier League. Wenger heeft bij Arsenal sinds 1996 vele prijzen gewonnen en heeft voor een Europees record gezorgd door 49 wedstrijden op rij niet te verliezen. Arsenal greep in het seizoen 2003/2004 de landstitel zonder ook maar één wedstrijd te verliezen. Deze generatie spelers werden dan ook The Invincibles genoemd. Dit team bestond uit spelers als Lehmann, Campbell, Touré, Pirès, Bergkamp en Arsenal legende Thierry Henry.