Manchester City Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Manchester City trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Manchester City.

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Manchester City Shirt

Het thuisshirt van Manchester City bestaat uit slechts één kleur: het traditionele lichtblauw. De shirtsponsor is Puma en de hoofdsponsor die tevens op de voorkant van het lichtblauwe shirt pronkt is Etihad, een luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Aribische Emiraten. Het stadion is ook vernoemd naar deze sponsor: Etihad Stadium. Het Manchester City Shirt bestel je eenvoudig en snel in de Manchester City Fanshop van VoetbalDirect.

Voor thuiswedstrijden draagt Manchester City ook in het seizoen 2021/2022 weer de gebruikelijke blauwe shirts. Wat wel veranderd is ten opzichte van het voorgaande seizoen is de kledingsponsor. Manchester City is overgestapt van Nike naar Puma. Hoewel de kleur niet veranderd is zijn de accenten wel iets anders komen te liggen en zijn de sponsoren in het wit te zien op het shirt.Het uitshirt van Manchester City voor het seizoen 2021/2022 heeft als hoofdkleur wit. Het 3rd shirt van Manchester City donkerblauw en zal voornamelijk gedragen worden tijdens Champions League wedstrijden en beker wedstrijden. 

Manchester City Uitshirt 

Het uitshirt van Manchester City is het shirt waarin ze de uitwedstrijden zullen spelen voor het seizoen 2021-2022. Het Manchester City uitshirt 2021 is onderdeel van het Manchester City uittenue. Laat zien dat je Manchester City ook in de uitwedstrijden suport. Bestel het Manchester City uitshirt makkelijk en snel bij VoetbalDirect. 

Tenue Manchester City

Naast de losse thuis, uit en 3rd shirts kun je bij VoetbalDirect ook hele tenues van Manchester City kopen! Dit tenue bestaat uit een shirt, short en sokken en is voor alle drie de shirts verkrijgbaar. Bij VoetbalDirect kun je zelf het tenue samenstellen. De tenues zijn verkrijgbaar voor jong en oud.

Manchester City Tenue 2021 

Het Manchester City Tenue van het seizeon 2021-2022 is altijd voordelig te koop bij VoetbalDirect. Het thuistenue en uittenue bevatten het shirt, het broekje en de sokken van Manchester City. 

Manchester City Trainingspak

De trainingspakken van Manchester City worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Manchester City trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De trainingspakken bestaan uit een Drill top en een Trainingsbroek. De trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Manchester City elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt Manchester City elk jaar uit met de release van de shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Manchester City trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Manchester City Trainingspak 2022

Jouw nieuwe Trainingspak van Manchester City vind je altijd bij VoetbalDirect. Het Man City Trainingspak 2022 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Dit pak wordt gedragen in het seizoen 2021-2022. 

Het Mancheter City trainingspak 2021 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek. Dit geldt overigens ook voor de Manchester City Trainingspak 2021, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het Manchester City Trainingspak 2021 wordt gedragen in het seizoen 2021-2022.

Manchester City Trainingstenue

Een van de populairste trainingsartikelen zijn de Manchester trainingstenues. Deze heerlijke trainingstenues met shirt met korte mouwen en de korte broek zijn ideaal voor wat warmere temperaturen.  Het Manchester City Trainingshirt is van uitzonderlijke kwaliteit . De bijbehorende Manchester City short maakt het tenue compleet. 

Trainingsbroek Manchester City 

De trainingsbroek van Manchester City  is ideaal om te dragen tijdens trainingen en voor als je wissel zit. De Manchester City Trainingsbroek is onderdeel van het Puma trainingspak. De trainingsbroek beschikt over ritszakken om makkelijk je spullen te bewaren. 

Over Manchester City

Manchester City Football Club is een Engelse voetbalclub uit Manchester die in 1880 als West Gorton Saint Marks. In 1887 werd de naam veranderd in Ardwick F.C. waarna in 1894 de naam werd vernaderd in Manchester City FC, hoe de club vandaag de dag nog genoemd wordt. Hoewel beide teams nu gelijkwaardig zijn, heeft Manchester City altijd in de schaduw van stadsgenoot Manchester United gestaan. De club heeft slechts vier maal de landstitel veroverd waarbij de laatste twee in de afgelopen vier jaar zijn gewonnen.

In 2008 veranderde de club voorgoed. De club werd overgenomen door een rijke familie uit Abu Dahbi. Manchester City werd in één klap de rijkste club van de wereld en leek een goude toekomst tegemoet gegaan. Dit gebeurde ook. Grote namen werden aangetrokken en 'The Citizens' gingen meedoen om het landskampioenschap. Tot op de dag van vandaag behoort Manchester City dan ook tot één van de grootste clubs van Europa. Vandaag de dag spelen toppers als Phill Foden, Kevin De Bruyne en Raheem Sterling elke week de sterren van de hemel.

Manchester City Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs Manchester City Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 44

Pagina
Filteren
Selecteer een eigenschap

Producten 1-30 van 44

Pagina
Filteren