Manchester City Fanshop

56
Welke club zoek je?

Manchester City Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Manchester City trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit, thuis en 3rd, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Manchester City.

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Manchester City Shirt

Het thuisshirt van Manchester City bestaat uit slechts één kleur: het traditionele lichtblauw. De shirtsponsor is Puma en de hoofdsponsor die tevens op de voorkant van het lichtblauwe shirt pronkt is Etihad, een luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Aribische Emiraten. Het stadion is ook vernoemd naar deze sponsor: Etihad Stadium. Het Manchester City Shirt bestel je eenvoudig en snel in de Manchester City Fanshop van VoetbalDirect.

Manchester City Thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023/2024 is zoals we al verwachte lichtblauw. Dit jaar is het thuisshirt geïnspireerd op de iconische details van het stadion met accenten en details die 20 jaar City in de Etihad moeten uitstralen.

Manchester City Uitshirt 2023-2024

Het uitshirt voor het seizoen 2023/2024 is nog niet uigebracht, het is dus nog niet bekend hoe het shirt er precies uit zal komen te zien. Hou deze pagina goed in de gaten om als 1 van de eerste jouw Manchester City Uitshirt in huis te hebben.

Tenue Manchester City 2023-2024

Naast de losse thuis, uit en 3rd shirts kun je bij VoetbalDirect ook hele tenues van Manchester City kopen! Dit tenue bestaat uit een shirt, short en sokken en is voor alle drie de shirts verkrijgbaar. Bij VoetbalDirect kun je zelf het tenue samenstellen. De tenues zijn verkrijgbaar voor jong en oud.

Manchester City Trainingspak

De trainingspakken van Manchester City worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Manchester City trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De trainingspakken bestaan uit een Drill top en een Trainingsbroek. De trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Manchester City elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt Manchester City elk jaar uit met de release van de shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Manchester City trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Manchester City Trainingspak 2023-2024

Jouw nieuwe Trainingspak van Manchester City vind je altijd bij VoetbalDirect. 

Het Mancheter City trainingspak 2023-2024 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek..

Manchester City Trainingstenue

Een van de populairste trainingsartikelen zijn de Manchester trainingstenues. Deze heerlijke trainingstenues met shirt met korte mouwen en de korte broek zijn ideaal voor wat warmere temperaturen.  Het Manchester City Trainingshirt is van uitzonderlijke kwaliteit . De bijbehorende Manchester City short maakt het tenue compleet. 

Trainingsbroek Manchester City 

De trainingsbroek van Manchester City  is ideaal om te dragen tijdens trainingen en voor als je wissel zit. De Manchester City Trainingsbroek is onderdeel van het Puma trainingspak. De trainingsbroek beschikt over ritszakken om makkelijk je spullen te bewaren. 

Over Manchester City

Manchester City Football Club is een Engelse voetbalclub uit Manchester die in 1880 als West Gorton Saint Marks. In 1887 werd de naam veranderd in Ardwick F.C. waarna in 1894 de naam werd vernaderd in Manchester City FC, hoe de club vandaag de dag nog genoemd wordt. Hoewel beide teams nu gelijkwaardig zijn, heeft Manchester City altijd in de schaduw van stadsgenoot Manchester United gestaan. De club heeft slechts vier maal de landstitel veroverd waarbij de laatste twee in de afgelopen vier jaar zijn gewonnen.

In 2008 veranderde de club voorgoed. De club werd overgenomen door een rijke familie uit Abu Dahbi. Manchester City werd in één klap de rijkste club van de wereld en leek een goude toekomst tegemoet gegaan. Dit gebeurde ook. Grote namen werden aangetrokken en 'The Citizens' gingen meedoen om het landskampioenschap. Tot op de dag van vandaag behoort Manchester City dan ook tot één van de grootste clubs van Europa. Vandaag de dag spelen toppers als Phill Foden, Kevin De Bruyne en Raheem Sterling elke week de sterren van de hemel.