Drill en Training Tops

459
Ben je op zoek naar een specifiek merk?

Voetbal Drill Tops en Training Tops

De trainingtops zijn ideaal voor trainingen in koudere omstandigheden. De Drill top is door de pasvorm en de sportieve look een immens populaire kledingtype in de voetballerij. Bij VoetbalDirect heb je genoeg keuze en kun je eenvoudig jouw favoriete drill top bestellen. De tops hebben lange mouwen en vaak een kraagje voor extra warmte. Bij VoetbalDirect vind je een breed assortiment aan voetbal training tops van verschillende merken.

Drill top

Bij VoetbalDirect hebben wij een breed assortiment aan drill tops. De drill top is immens populair en dan vooral van Nike. De Nike Drill top vind je in een mooi overzicht. Van de trainingtops is de adidas training top erg populair. De overige merken met drill tops onder andere Puma, Stanno en Touzani.

Voetbaltrui 

Een voetbaltrui is perfect om in te trainen tijdens de koudere dagen. Een Nike voetbaltrui en een adidas voetbaltrui zijn de twee populairste merken. De voetbaltrui met rits beschikt over een 1/4 ritssluiting en is daardoor makkelijk aan en uit te trekken. Er is keuze uit een voetbaltrui voor heren en een voetbaltrui voor dames. De voetbal trui voor kinderen is voor de jongere generatie. 

Nike trainingstrui

Ben je op zoek naar een Nike trainingstrui? Dan ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres. In ons assortiment vind je het breedste assortiment nike voetbaltruien in verschillende kleuren. Bestel je Nike trainingstrui makkelijk en snel bij VoetbalDirect! 

Training top

Shop bij Voetbaldirect de nieuwste trainingstops van onderandere Nike, adidas en Puma. De training tops zijn beschikbaar voor senior en junior en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De trainingstops zijn goed te combineren met een bijpassende traingsbroek. 

Nike Trainingstop 

Een populaire Nike Trainingstop bestel je bij VoetbalDirect. De Nike trainigstop is beschikbaar in verschllende collecties. Zo heb je de Nike strike collectie of de Nike Academy collectie. De Nike trainingstop vind je altijd voor de scherpste prijs bij VoetbalDirect.