Turkije Fanshop

In de Turkije Fanshop van VoetbalDirect vind je een ruim aanbod aan Turkije artikelen. Support de Turken met een prachtig Turkije thuisshirt of een Turkije drill top!

EK 2020

Turkije heeft zich in poule H knap weten te plaatsen voor het EK van 2020, als nummer twee met slechts twee punten minder dan wereldkampioen Frankrijk. De Turken zullen misschien niet tot de topfavorieten gerekend worden, maar tijdens de overtuigende kwalificatiereeks heeft 'Ay-Yıldızlılar' laten zien dat zij niet te onderschatten zijn! Turkije zal er onder bondscoach Şenol Güneş op gebrand zijn om de halve finale van 2008 te overtreffen!

Turkije shirt

Jouw favoriete Turkije shirt koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. Het thuisshirt heeft altijd de kleuren van het land en dat is in dit geval de rode kleur van Turkije. Om de twee jaar brengt de Turkse bond in samenwerking met Nike een nieuwe Turkije thuisshirt uit. Loop net als de spelers van Turkije in een Turkije shirt! Jouw Turkije shirt kun je ook laten bedrukken met algemene bedrukking (let op dit is geen offciële bedrukking).

Turkijee Drill Top

Een Turkije drill top is heerlijk om in te sporten of in te relaxen. Het zachte materiaal voelt comfortabel aan en sluit aan op het lichaam, dit geeft een sportieve look. De Turkijke drill tops zijn afgewerkt met het logo van de Turkse bond en het Nike logo.

Turkije Trainingspak samenstellen

Een Turkije trainingspak kun je bij VoetbalDirect zelf samenstellen. Combineer een Turkije Drill top met een Turkije Squad pant en jouw Turkije trainingspak is compleet!

Turkije Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Turkije Verwijder dit artikel

8 producten

Filteren

8 producten

Filteren