Argentinië Shirt, Argentinië Trainingspak en Argentinië Tenue

Een Argentinië shirt, Argentinië tenue of Argentinië trainingtop koop je gemakkelijk en snel vanuit de Argentinië Fanshop! Daarnaast is een Argentinië Trainingspak gemakkelijk samen te stellen. 

De Argentijnse Voetbalbond, de Asociación del Fútbol Argentino, brengt om het jaar samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Argentijns voetbaleftal. Deze kledinglijn bestaat uit het Argenitinië thuisshirt en het Argentinië uitshirt met de daarbij horende short en sokken, en uit wedstrijd- en trainingskleding. Deze kledingcollectie van Argentinië wordt gedragen tijdens een eindtoernooi en in kwalificatie- en oefenwedstrijden van de nationale ploeg van Argentinië.

Argentinië Trainingspak

Een Argentinië Trainingspak kun je zeer gemakkelijk samenstellen in de Fanshop Argentinië van VoetbalDirect. Selecteer jouw favoriete Argentinië Trainingtop en kies vervolgens jouw Argentinië Trainingsbroek en je hebt je eigen trainingspak van Argentinië samengesteld. In de Argentinië Fanshop gebundeld in één artikel, zo kun je eenvoudig je Argentinië trainingspaken samenstellen.

Argentinië Shirt

In de Fanshop Argentinië van VoetbalDirect zijn er een aantal Argentinië shirts online te kopen namelijk het Argentinië Thuisshirt en het Argentinië Uitshirt. Het Argentinië shirt thuis heeft vaak hetzelfde design namelijk lichtblauwe en witte verticale banen. Het uitshirt van Argentinië wordt elke twee jaar vaak vernieuwd met een nieuw design en kleur. Naast wedstrijdshirts zijn er ook Argentinië trainingsshirts te verkrijgen. Een Argentinië shirt is verkrijgbaar in junior en senior maten. Wil je Argentinië voetbalshirt laten bedrukken? Dat is mogelijk met onze ShirtID!

Argentinië Tenue

Het Argentinië tenue kun je gemakkelijk en snel samenstellen in de Argentinië Fanshop van VoetbalDirect. Selecteer een Argentinië voetbalshirt met een bijpassende Argentinië short en Argentinië sokken en maak jouw favoriete tenue van Argentinië. Stel jouw Argentinië tenue samen, zodat jij de Argentijnen optimaal kan supporten tijdens een thuiswedstrijd. Zit jouw favoriete voetbalshirt Argentinië er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect en zij helpen jou graag verder.

 

Het Argentijns Elftal

Het Argentijns elftal, ook wel ‘La Albiceleste’ genoemd, heeft een rijke historie. De ploeg heeft onder andere twee keer het WK gewonnen namelijk in 1978 en 1986. In 1986 was het Diego Maradona die een hoofdrol speelde tijdens het Wereld Kampioenschap in Mexico. Onder andere door een wereldberoemd doelpunt met ‘de hand van god’ in de kwartfinale tegen Engeland. Naast de twee WK’s heeft het de Argentijnse ploeg al veertien keer de Copa América gewonnen en twee keer een gouden plak behaald op de Olympische Spelen. Deze prestaties zijn ondere behaald met behulp van legendarische spelers als Javier Zanetti, Diego Maradona, Lionel Messi en Alfredo Di Stéfano.

Argentinië Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Argentinie Verwijder dit artikel

1 item

Filteren

1 item

Filteren