Ajax Trainingspak, Ajax Shirt

Het Ajax shirt, de Ajax trainingspakken en nog meer Ajax trainingwear zijn voordelig en snel te bestellen via de Ajax fanshop van VoetbalDirect. Support de club uit Amsterdam met een Ajax Fanshop item. Altijd tegen gegarandeerd lage prijzen bij VoetbalDirect.

Ajax Trainingspak

De trainingspakken van Ajax worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Ajax trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Ajax trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die adidas elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt adidas elk jaar uit met de release van de Ajax shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Ajax trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Naast de Ajax Trainingspakken voor training zijn er ook Ajax Trainingspakken voor vrijetijd. Denk aan de Ajax Sweat Trainingspak, ideaal voor op de bank of tijdens andere chilmomenten.

Ajax Trainingspak 2019 & Ajax Trainingspak 2018

Jouw nieuwe Trainingspak van Ajax vind je altijd bij VoetbalDirect. Het Ajax Trainingspak 2019 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Ajax 2019 trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijden in het seizoen 2019-2020.

Het Ajax trainingspak 2019 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek. Dit geldt overigens ook voor de Ajax Trainingspak 2018, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het Ajax trainingspak 2018 wordt gedragen in het seizoen 2018-2019.

Ajax Shirt

Het Ajax voetbalshirt wordt gedragen tijdens officiële wedstrijden van Ajax en bestaan uit meerdere varianten. Zo heb je het Ajax Thuisshirt en het Ajax Uitshirt.

Het Ajax thuisshirt is een ode aan Amsterdam. Het Ajax voetbalshirt heeft de bekende rood-witte kleurencombinatie. Voor seizoen 2019-2020 is de rode baan vrij breed, voor een iets andere look als de jaren daarvoor. De zwarte details zijn opvallend en maken het Ajax thuisshirt uniek. Het Ajax thuisshirt wordt gedragen tijdens thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena. Maak jouw Ajax Thuisshirt uniek middels ShirtID en bedruk het shirt met jouw favoriete speler of je eigen naam. Heb jij vragen over het Ajax thuisshirt? Neem dan contact op met de klantenservice, zij helpen jou graag verder.

Het Ajax uitshirt wordt gedragen tijdens wedstrijden buiten de Johan Cruyff Arena. Dit geldt voor zowel competitie als bekerwedstrijden. Het Ajax uitshirt 2019 heeft een opvallende kleurencombinatie, namelijk groen met oranje. Het shirt wordt gedragen door de Ajax sterspelers als Van de Beek, Ziyech, Tagliafico en Klaas Jan Huntelaar.

Ajax Shirt Historie

Toen Ajax werd opgericht bestond het Ajax tenue uit zwarte kleding met rood-witte accenten. Al snel werd het Ajax shirt veranderd in een rood-wit gestreept shirt en waren alleen de broek en sokken nog zwart. Deze drie kleuren waren gekozen omdat dit de kleuren zijn die bij de stad Amsterdam horen.

Toen Ajax voor het eerst promoveerde naar de hoogste klasse van het Nederlandse voetbal moest het Ajax tenue worden veranderd, want een andere club (SPARTA) had precies dezelfde combinatie. Als regel van de KNVB moest de nieuwkomer het shirt aanpassen. Het Ajax shirt werd uiteindelijk in 1911 een wit shirt met een doorlopende rode baan met daarbij een wit short en witte sokken met een rode band. Tot op de dag van vandaag is het Ajax shirt thuis in de basis hetzelfde gebleven.

Ajax Shirt 2020

Alle Ajax shirts 2020 vind je na release direct bij VoetbalDirect! De nieuwe Ajax voetbalshirts worden gedragen in het seizoen 2019-2020. Ook dit jaar is het mogelijk om het Ajax Shirt 2020 te laten bedrukken.

Ajax Trainingsshirt

Naast de wedstrijdshirts van Ajax heeft VoetbalDirect ook een allerlei andere Ajax shirts zoals een Ajax Polo en een Ajax Trainingsshirt. Van het Ajax Trainingsshirt zijn er meerdere kleuren beschikbaar. Het trainingsshirt van Ajax wordt door de spelers van Ajax gedragen op trainingen.

 

Ajax Tenue 

Het Ajax tenue kun je gemakkelijk en snel bestellen door een Ajax shirt te combineren met een Ajax short en eventueel met Ajax sokken. Zo kun je het Ajax voetbaltenue thuis, uit en training zelf samenstellen. De Ajax voetbaltenues zijn, indien op voorraad, verkrijgbaar voor jong en oud. Een Voetbaltenue Ajax voor kind vind je altijd voordelig bij VoetbalDirect. De bijpassende Ajax short en Ajax sokken voor uit en thuiswedstrijd staan bij elkaar in de categorie en kun je dus gemakkelijk selecteren. Kies de juiste maat van elk artikel, bestel en wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk van je Ajax voetbaltenue kan genieten.

Ajax Training Top

De Ajax Training top is een trainingtop waar heerlijk in getraind kan worden of in vrije tijd gedragen kan worden. In de Ajax Fanshop zijn er meerder Ajax trainingtops te verkrijgen in verschillende kleuren. Koop de populaire Ajax trainingtop en haal alles uit je training. 

Ajax Sale

In de Ajax Fanshop van VoetbalDirect vind je ook alle Ajax Sale items. Deze items worden meestal onderin gezet om zo een Ajax Outlet overzicht te creëeren. Daarnaast hebben we ook een aparte Ajax outlet categorie, om gemakkelijk alle Ajax sale artikelen bij elkaar te hebben. Deze vind je in onze Sale categorie

Geschiedenis

AFC Ajax is een Nederlandse voetbalclub uit de hoofdstad Amsterdam. De club is in 1900 opgericht en behoort tot de traditionele topdrie van Nederland. Ajax heeft in het verleden vele prijzen gewonnen, zowel nationaal als internationaal, en vooral het voetbal dat het liet zien is blijven hangen in het buitenland. Het totaalvoetbal dat het “Gouden Ajax” op de mat legde in die tijd wordt nog altijd geroemd door mensen in de voetballerij. Het Ajax uit de jaren 70 is dan ook uitgeroepen tot het beste team ooit van de vorige eeuw.

 Het ajax van de jaren ’70 wordt in binnen- en buitenland nog steeds geroemd door het voetbal dat zij lieten zien. Met spelers als Sjaak Swart, Johny Rep en Johan Cruijff veroverde Ajax, in het witte shirt met rode baan, Europa. In de jaren ’80 ging Ajax op dezelfde voet verder. Marco van Basten maakte in 1982 zijn debuut en werd daarna aan de hand van Johan Cruijff gevormd tot een van de beste spitsen van de wereld.

 Ajax heeft het altijd al moeten hebben van spelers die doorstromen vanuit de eigen jeugd. Dat bleek ook in de Champions League finale van 1995. Het duel van Ajax en AC Milan in het Ernst-Happelstadion was een moeilijke wedstrijd voor Ajax, maar de Amsterdammers trokken uiteindelijk toch aan het langste eind. De zelf-opgeleide Patrick Kluivert punterde Ajax naar de laatst gewonnen Champions League beker voor een Nederlandse club.

Ajax Fanshop
Filteren
Gekozen filters
 1. Clubs Ajax Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 35

Pagina
Filteren
 1. - 25%
 2. - 21%
 3. - 31%
  adidas Ajax Uit Shirt
  adidas Ajax Uit Shirt
  Vanaf € 61,95 Normale prijs € 90,00
 4. - 22%
  adidas Ajax Uit Sokken
  adidas Ajax Uit Sokken
  Vanaf € 13,95 Normale prijs € 18,00
 5. - 32%
  adidas Ajax Uit Short
  adidas Ajax Uit Short
  Vanaf € 26,95 Normale prijs € 40,00
 6. - 44%
  adidas Ajax Polo set
  adidas Ajax Polo set
  € 46,90 Normale prijs € 85,00
 1. - 30%
 2. - 30%
  adidas Ajax Uit Tenue
  adidas Ajax Uit Tenue
  € 102,85 Normale prijs € 148,00
 3. - 37%
  adidas Ajax Uit Shirt Kids
  adidas Ajax Uit Shirt Kids
  Vanaf € 43,95 Normale prijs € 70,00
 4. - 33%
  adidas Ajax Thuis Shirt
  adidas Ajax Thuis Shirt
  Vanaf € 59,95 Normale prijs € 90,00
 5. - 34%
  adidas Ajax Thuis Shirt Kids
  adidas Ajax Thuis Shirt Kids
  Vanaf € 45,95 Normale prijs € 70,00
 6. - 32%
  adidas Ajax Trainingspak
  adidas Ajax Trainingspak
  Vanaf € 73,95 Normale prijs € 110,00
 1. - 23%
 2. - 20%
  adidas Ajax Trainingspak Kids
  adidas Ajax Trainingspak Kids
  Vanaf € 71,95 Normale prijs € 90,00
 3. - 50%
 4. - 32%
 5. - 33%
 6. - 33%
Selecteer een kleur
 1. - 36%
  adidas Ajax Thuis Tenue Baby
  adidas Ajax Thuis Tenue Baby
  Vanaf € 34,95 Normale prijs € 55,00
 2. - 32%
  adidas Ajax Thuis Short
  adidas Ajax Thuis Short
  Vanaf € 26,95 Normale prijs € 40,00
 3. - 31%
  adidas Ajax Thuis Short Kids
  adidas Ajax Thuis Short Kids
  Vanaf € 23,95 Normale prijs € 35,00
 4. - 30%
  adidas Ajax Thuis Sokken
  adidas Ajax Thuis Sokken
  Vanaf € 12,50 Normale prijs € 18,00
 5. - 29%
  adidas Ajax Training Shirt
  adidas Ajax Training Shirt
  Vanaf € 31,95 Normale prijs € 45,00
 6. - 32%
Selecteer een eigenschap
 1. - 28%
 2. - 50%
  adidas Ajax Pre-Match Jacket
  adidas Ajax Pre-Match Jacket
  Vanaf € 39,95 Normale prijs € 80,00
 3. - 30%
  adidas Ajax Training Top
  adidas Ajax Training Top
  Vanaf € 51,95 Normale prijs € 75,00
 4. - 18%
  adidas Ajax Training Pant
  adidas Ajax Training Pant
  Vanaf € 44,95 Normale prijs € 55,00
 5. - 46%
  adidas Ajax Polo
  adidas Ajax Polo
  Vanaf € 23,95 Normale prijs € 45,00
 6. - 42%
  adidas Ajax Training Short
  adidas Ajax Training Short
  Vanaf € 22,95 Normale prijs € 40,00

Producten 1-30 van 35

Pagina
Filteren