Ajax Fanshop 

Het Ajax shirt, de Ajax trainingspakken en nog meer Ajax trainingwear zijn voordelig en snel te bestellen via de Ajax fanshop van VoetbalDirect. Support de club uit Amsterdam met een Ajax Fanshop item. Altijd tegen gegarandeerd lage prijzen bij VoetbalDirect.

Ajax Trainingspak

De trainingspakken van Ajax worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Ajax trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Ajax trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die adidas elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt adidas elk jaar uit met de release van de Ajax shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. 

Naast de Ajax Trainingspakken voor training zijn er ook trainingspakken voor vrijetijd. Denk aan de Ajax Sweat Trainingspak, ideaal voor op de bank of tijdens andere chillmomenten.

Ajax Trainingspak 2022

Jouw nieuwe Ajax Trainingspak vind je altijd bij VoetbalDirect. Het Ajax Trainingspak 2021 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Ajax 2022 trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijden in het seizoen 2021-2022.

Het trainingspak 2022 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de Ajax Trainingstrui en de Ajax Trainingsbroek. Dit geldt overigens ook voor het Trainingspak 2021, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het Ajax trainingspak 2021 werd gedragen in het seizoen 2021-2022. Wil je graag een Trainingspak kopen voor je kind? Dan kan je het Ajax trainingspak 2021 Junior gemakkelijk bestellen via VoetbalDirect. 

Trainingsbroek Ajax 

De Ajax trainingsbroek is erg geschikt om te dragen tijdens trainingen, maar ook in je vrije tijd. De trainingsbroek 2022 beschikt over handige ritszakken zodat je makkelijk je spullen kan opbergen. De Trainingsbroek 2021 is ook een erg populair model. Deze Ajax Trainingsbroek werd gerdagen in het seizoen 2021-2022. 

Ajax Shirt

Het Ajax voetbalshirt wordt gedragen tijdens officiële wedstrijden van Ajax en bestaan uit meerdere varianten. Zo heb je het Thuisshirt en het Uitshirt.

Het Ajax thuisshirt is een ode aan Amsterdam. Het Ajax voetbalshirt heeft de bekende rood-witte kleurencombinatie. Het thuisshirt wordt gedragen tijdens thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena. Maak jouw thuisshirt uniek middels ShirtID en bedruk het shirt met jouw favoriete speler of je eigen naam. Heb jij vragen over het thuisshirt? Neem dan contact op met de klantenservice, zij helpen jou graag verder.

Het Ajax uitshirt wordt gedragen tijdens wedstrijden buiten de Johan Cruyff Arena. Dit geldt voor zowel competitie als bekerwedstrijden. Het shirt wordt gedragen door de Ajax sterspelers als Tadic, Klaassen, Antony en Daley Blind.

Ajax Shirt Historie

Toen Ajax werd opgericht bestond het Ajax tenue uit zwarte kleding met rood-witte accenten. Al snel werd het Ajax shirt veranderd in een rood-wit gestreept shirt en waren alleen de broek en sokken nog zwart. Deze drie kleuren waren gekozen omdat dit de kleuren zijn die bij de stad Amsterdam horen.

Toen Ajax voor het eerst promoveerde naar de hoogste klasse van het Nederlandse voetbal moest het Ajax tenue worden veranderd, want een andere club (SPARTA) had precies dezelfde combinatie. Als regel van de KNVB moest de nieuwkomer het shirt aanpassen. Het Ajax shirt werd uiteindelijk in 1911 een wit shirt met een doorlopende rode baan met daarbij een wit short en witte sokken met een rode band. Tot op de dag van vandaag is het Ajax shirt thuis in de basis hetzelfde gebleven.

Ajax Tenue 

Het Ajax Tenue vind je na release direct bij VoetbalDirect! Het nieuwe Tenue wordt gedragen in het seizoen 2021-2022. Wij hebben het Ajax Tenue alvast samengesteld zodat jij alleen nog maar de juiste maatjes hoeft te kiezen. Ga jij voor het  thuis Tenue of het Uit Tenue? 

Ajax Tenue 2022

Het  Ajax Tenue 2022 wordt gedragen door de spelers van Ajax in het seizeon 2021-2022. Het Ajax Tenue 2021 bevat het Nieuwe Ajax Shirt. Je kan kiezen tussen het Thuis Tenue of het Uit Tenue. Mocht je het shirt willen laten bedrukken is dat bij VoetbalDirect mogelijk! 

Ajax 3e Shirt 

Ieder jaar brengt Ajax een nieuw 3e shirt uit om daarmee in de uitwedstrijden in Europa te schitteren. Het 3e shirt heeft altijd een special ontwerp. Het Ajax 3e Shirt 2022 vind je na de release gelijk bij VoetbalDirect. Het is is ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam. Het 3e shirt is onderdeel van het Ajax 3e Tenue 2021. 

Trainingstenue Ajax 

Naast de wedstrijdshirts van Ajax heeft VoetbalDirect ook een allerlei andere shirts zoals een Ajax Polo en een Ajax Trainingsshirt. Van het Ajax Trainingsshirt zijn er meerdere kleuren beschikbaar. Het trainingsshirt wordt door de spelers van Ajax gedragen op trainingen. Samen met het Ajax Trainingsshort maak je het trainingstenue compleet. 

Ajax Tenue 

Het Ajax tenue kun je gemakkelijk en snel bestellen door een Ajax shirt te combineren met een Ajax short en eventueel met Ajax sokken. Zo kun je het Ajax voetbaltenue thuis, uit en training zelf samenstellen. De Ajax voetbaltenues zijn, indien op voorraad, verkrijgbaar voor jong en oud. Een Voetbaltenue Ajax voor kind vind je altijd voordelig bij VoetbalDirect. De bijpassende Ajax short en Ajax sokken voor uit en thuiswedstrijd staan bij elkaar in de categorie en kun je dus gemakkelijk selecteren. Kies de juiste maat van elk artikel, bestel en wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk van je Ajax voetbaltenue kan genieten.

Ajax Trainingsshirt 2022

De Ajax Trainingsshirt 2022 is een trainingsshirt waar heerlijk in getraind kan worden of in vrije tijd gedragen kan worden. In de Ajax Fanshop zijn er meerder Ajax trainingsshirts te verkrijgen in verschillende kleuren. Koop de populaire Ajax trainingsshirt 2021 en haal alles uit je training. 

Ajax Sale

In de Ajax Fanshop van VoetbalDirect vind je ook alle Ajax Sale items. Deze items worden meestal onderin gezet om zo een Outlet overzicht te creëeren. Daarnaast hebben we ook een aparte Ajax outlet categorie, om gemakkelijk alle Ajax sale artikelen bij elkaar te hebben. Deze vind je in onze Sale categorie

Geschiedenis

AFC Ajax is een Nederlandse voetbalclub uit de hoofdstad Amsterdam. De club is in 1900 opgericht en behoort tot de traditionele topdrie van Nederland. Ajax heeft in het verleden vele prijzen gewonnen, zowel nationaal als internationaal, en vooral het voetbal dat het liet zien is blijven hangen in het buitenland. Het totaalvoetbal dat het “Gouden Ajax” op de mat legde in die tijd wordt nog altijd geroemd door mensen in de voetballerij. Het Ajax uit de jaren 70 is dan ook uitgeroepen tot het beste team ooit van de vorige eeuw.

 Het ajax van de jaren ’70 wordt in binnen- en buitenland nog steeds geroemd door het voetbal dat zij lieten zien. Met spelers als Sjaak Swart, Johny Rep en Johan Cruijff veroverde Ajax, in het witte shirt met rode baan, Europa. In de jaren ’80 ging Ajax op dezelfde voet verder. Marco van Basten maakte in 1982 zijn debuut en werd daarna aan de hand van Johan Cruijff gevormd tot een van de beste spitsen van de wereld.

 Ajax heeft het altijd al moeten hebben van spelers die doorstromen vanuit de eigen jeugd. Dat bleek ook in de Champions League finale van 1995. Het duel van Ajax en AC Milan in het Ernst-Happelstadion was een moeilijke wedstrijd voor Ajax, maar de Amsterdammers trokken uiteindelijk toch aan het langste eind. De zelf-opgeleide Patrick Kluivert punterde Ajax naar de laatst gewonnen Champions League beker voor een Nederlandse club.

Ajax Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs Ajax Verwijder dit artikel

14 producten

Filteren
Selecteer een kleur

14 producten

Filteren