Keepersbroek

14
Kies een doelgroep

Keepersbroek

Een lange keepersbroek is ideaal voor keepers. Naast warmte zorgt de keepers broek ook voor bescherming als je als keeper op de grond moet duiken. Het verschil tussen normale lange broeken is dat de keepersbroek met bescherming komt. Dit houdt in dat er vaak extra materiaal verwerkt is in de heup- en kniegebieden. De keepersbroek voetbal is een must voor elke keeper zeker in de winter! Vind je favoriete keepersbroek online bij VoetbalDirect en bestel het binnen enkele minuten.

Keepersbroek junior en senior

Het keepersvak wordt vaak al jong geleerd, daarom bieden wij ook keepersbroeken voor kinderen aan. De keepersbroek kind zorgt ervoor dat kinderen optimaal worden beschermd tijdens een wedstrijd of voetbaltraining. De keepers broek voor kinderen heeft dezelfde extra protectie als bij de senior modellen. Een keepersbroek kopen doe je online bij VoetbalDirect!

Keepersbroek Hummel, Keepersbroek adidas en meer topmerken

Bij VoetbalDirect bieden wij keepersbroeken van topmerken aan! Zo vind je onder andere verschillende modellen Hummel keepersbroeken, maar ook lange keepers broeken van het Duitse merk adidas. Naast de twee genoemde merken vind je in onze webshop ook nog keepersbroeken van het merk Uhlsport en Stanno.

Keepersbroeken met bescherming of zonder

Sommige keepers vinden de extra bescherming erg fijn, maar voor diegene die liever geen extra materiaal om zich heen hebben zjin er ook lange broeken zonder bescherming. Lees de productnaam en beschrijving goed door om te controleren of ze broek wel of geen bescherming bevat.