Duitsland Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je voordelig vanuit de Duitsland Fanshop de nieuwste fanartikelen van het Duitse voetbalelftal. Om de twee jaar brengt de DFB (Duitse voetbalbond) in samenwerking met kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit, vaak in aanloop naar een groot eindtoernooi zoals het EK of het WK. De nieuwste collectie van Duitsland wordt gedragen tijdens het WK 2022 en de kwalificatie voor het EK van 2024. Op deze pagina vind je de populairste Duitsland items zoals het Duitsland thuisshirt, uitshirt, maar ook de bijbehorende tenues en trainingspakken.

Duitsland Shirt

In de Fanshop Duitsland vind je altijd de nieuwste shirts zolang de voorraad strekt. Op dit moment vind je dus de Duitsland shirts voor het EK van 2024, waar Duitsland gastland zal zijn. De shirts worden daarna ook nog gedragen in aanloop naar het WK 2026. Het gaat hierbij specifiek om het thuis- en uitshirt en de bijbehorende trainingscollectie. De shirts zijn verkrijgbaar in heren maten, maar er zijn ook speciale shirts voor dames en kids. Naast de Duitsland wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Duitsland trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts wordt door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Duitsland Thuisshirt 2024-2026

Het witte thuisshirt van "Die Mannschaft" komt dit jaar met een verrassend fris en modern design. Het thuisland van dit EK treedt aan in een shirt vol typerende symbolen zoals de arend en de nationale kleuren. Het shirt heeft opvallende kleurrijke banen en is afgewerkt met een ronde hals.

Duitsland Uitshirt 2024-2026

Het uitshirt van "Die Mannschaft" heeft een frisse en vooruistrevende look om de nieuwe generatie Duitse voetbal supporters te verbinden aan het elftal. Het shirt representeert de veelzijdigheid in Duitsland. Het opvallende paarse shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Duitsland Tenue

VoetbalDirect heeft speciaal voor jou naast de wedstrijdshirts ook tenues samengesteld. Deze bestaan uit het shirt, de short en de bijpassende sokken. Je vindt op deze pagina de thuis- en uittenues van Duitsland zolang de voorraad strekt. Deze tenues zijn verkrijgbaar voor heren, maar ook voor dames en kids.

Duitsland Trainingspak

Naast tenues vind je bij VoetbalDirect ook Duitsland trainingspakken zolang de voorraad strekt. De trainingspakken bestaan meestal uit een drill top en een training pant en zijn gemakkelijk te bestellen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de drill top en de training pant in verschillende maten te bestellen als je dat fijner vindt. De Duitsland trainingspakken zijn verkrijgbaar voor heren, dames en kids en hebben dezelfde stijl als de wedstrijdkleding. Ideaal om te dragen tijdens trainingen, maar ze zijn ook comfortabel om te dragen in je vrije tijd.

Die Mannschaft historie

Het Duitse voetbalelftal, ook wel Die Mannschaft genoemd, speelde hun eerste officiële interland op 5 april 1908 tegen Zwitserland. In 1954 pakte de Duitse ploeg in Zwitserland hun eerste prijs door op het WK de finale te winnen van Hongarije met 3-2. Met behulp van legendarische spelers als Lothar Matthäus, Franz Beckenbauer, Rudi Völler, Oliver Kahn en Miroslav Klose heeft de nationale ploeg van Duitsland een rijke voetbalhistorie opgebouwd. Er zijn ondere andere vier WK’s en drie EK’s gewonnen. Duitsland is daardoor één van de succesvolste landen in de voetbalgeschiedenis.