AS Roma Fanshop

8
Welke club zoek je?

AS Roma Shirt, AS Roma Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je AS Roma trainingspak, AS Roma shirt of het complete AS Roma tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van AS Roma.

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

AS Roma Shirt

De clubkleuren van AS Roma zijn al vanaf de oprichting bordeaux-oranje. Deze zijn ook terug te vinden in het shirt. AS Roma is één van de weinige clubs die zonder shirtsponsor haar wedstrijden speelt. Het Roma Shirt bestel je eenvoudig en snel in de AS Roma fanshop van VoetbalDirect. WIl je graag jouw AS Roma voetbalshirt bedrukken? Gebruik dan onze bedrukinngoptie en maak jouw AS roma Shirt uniek en persoonlijk. Naast het bekende AS Roma thuisshirt heeft VoetbalDirect ook het uitshirt en het trainingsshirt. 

AS Roma Trainingspak

De trainingspakken van AS Roma worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het trainingspak bestaat uit een drill top en een trainingsbroek en is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het AS Roma trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

AS Roma Trainingspak 2022-2023

Het nieuwe AS Roma trainingspak 2023 vind je altijd bij VoetbalDirect. Het Roma trainingspak wordt gedragen in het seizoen 2022-2023. Het trainingspak bestaat uit een AS Roma Drill Top en een AS Roma Trainingsbroek. De spelers zullen te bewonderen zijn in deze trainingspakken tijdens de trainingen.

AS Roma Trainingsbroek

De AS Roma Trainingsbroek is ideaal voor trainingen of om in vrije tijd te dragen. De training top is goed te combineren met een AS Roma trainingsbroek. De pasvorm van de AS Roma Trainingsbroek is aansluitend op het lichaam, dit zorgt voor een sportieve look. Door het seizoen heen is de  Trainingsbroek in verschillende kleuren verkrijgbaar en gelukkig beschikbaar in junior en senior maten.

Over AS Roma

Associazione Sportiva Roma, kortweg AS Roma, is een Italiaanse voetbalclub uit de stad Rome.  De geschiedenis van AS Roma gaat terug op een heleboel clubs. Na een aantal fusies bleven er 3 clubs uit Rome over. Toen twee daarvan degradeerde, fuseerde die in 1927 met de enige club die overbleef in de hoogste divisie. En daar was de geboorte van AS Roma. De thuishaven van AS Roma is het Stadio Olympico. Dit stadion biedt plaats aan 72.000 toeschouwers en wordt gedeeld met aartsrivaal en stadgenoot SS Lazio.

Ondanks dat AS Roma wordt gezien als één van de grotere clubs uit Italië hebben ze zich pas drie maal de beste van Italië mogen noemen. De landstitel werd veroverd in de jaren 1942, 1983 en 2001. AS Roma heeft daarnaast 9 keer de Italiaanse beker veroverd waarvan de laatste twee in 2007 en 2008 gewonnen werden. In 2022 werd daar de Conference League winst aan toegevoegd.

AS Roma is een club van echte clubiconen. Als we het hebben over clubiconen van AS Roma komen natuurlijk gelijk Francesco Totti en Daniele De Rossi naar boven. Daarnaast hebben enkele grootheden als Carlo Ancelotti, Cafú en Antonio Cassano furore gemaakt bij de ploeg uit Zuid Rome.