Puma Ultra

58
Kies een doelgroep

Puma Ultra Voetbalschoenen

Ontdek de razendsnelle Puma Ultra voetbalschoenen, gedragen door topspelers zoals Kingsley Coman en Christian Pulisic! Deze schoenen zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar maximale snelheid en wendbaarheid. De Puma Ultra voetbalschoenen zijn namelijk de lichtste voetbalschoenen op de markt! De schoen met sokpasvorm zorgt voor extra stabiliteit en comfort.

Puma Ultra Modellen

De Puma Ultra collectie bestaat uit verschillende modellen, elk ontworpen voor specifieke behoeften en budgetten:

  • Puma Ultra Ultimate: Dit is het topmodel in de collectie, ontworpen voor maximale prestaties. De Ultimate biedt de nieuwste technologieën, zoals een geavanceerd MATRYXEVO-bovenwerk voor uitzonderlijke snelheid en een lichtgewicht PEBA SpeedUnit-zool voor explosieve acceleratie.
  • Puma Ultra Pro: Een uitstekende keuze voor serieuze voetballers die topprestaties willen zonder de prijs van het Ultimate-model. De Pro biedt veel van dezelfde technologieën als de Ultimate, maar tegen een lagere prijs.
  • Puma Ultra Match: Dit model biedt een perfecte balans tussen kwaliteit en prijs. Het heeft een duurzaam bovenwerk en een comfortabele pasvorm, ideaal voor competitieve amateurvoetballers.
  • Puma Ultra Play: Het instapmodel van de collectie, perfect voor beginnende spelers of voor gebruik op recreatief niveau. De Play biedt een goede combinatie van comfort en duurzaamheid.

Puma Ultra voor Verschillende Ondergronden

De Puma Ultra voetbalschoenen zijn ontworpen om op diverse ondergronden optimaal te presteren. Of je nu speelt op gras, kunstgras, indoor of turf, er is altijd een geschikte Puma Ultra schoen voor jou:

  • Kunstgras (AG): De AG-modellen zijn speciaal ontworpen voor kunstgrasvelden en bieden uitstekende grip en stabiliteit.
  • Gewoon gras (FG): FG-modellen zijn perfect voor natuurgrasvelden en zorgen voor optimale tractie en comfort.
  • Indoor (IC): Voor zaalvoetbal bieden de IC-modellen een non-marking zool die ideaal is voor indoor ondergronden.
  • Turf (TF): TF-modellen zijn geschikt voor kunstmatige turfvelden en bieden goede grip en duurzaamheid.

Puma Ultra voor Kids

De Puma Ultra is ook beschikbaar voor kinderen, zodat de jongste fans van Kingsley Coman en Christian Pulisic ook kunnen schitteren op het veld. Met dezelfde innovatieve technologieën en een comfortabele pasvorm zijn deze schoenen perfect voor jonge voetballers die het beste uit zichzelf willen halen.