Nike Tiempo

Aanbevolen:

Nike Tiempo Voetbalschoenen

De Nieuwste collectie Nike Tiempo voetbalschoenen is uiteraard te bestellen bij VoetbalDirect. De Tiempo is speciaal ontworpen voor de echte verdedigend ingestelde allrounders die houden van het ultieme draagcomfort en leren voetbalschoenen. Niet voor niets spelen wereldtoppers als Virgil van Dijk, Sergio Ramos, Raphaël Varane en Gerard Pique hun wedstrijden op de Nike Tiempo. Met de Tiempo maken zij iedere wedstrijd het leven van hun tegenstander zuur!

De Tiempo  wordt gekenmerkt door de twee ‘Swoosh’ logo’s aan beide zijdes van de schoen. De Nike Tiempo werd voor het eerst gezien tijdens het FIFA Wereldkampioenschap van 1994 in de Verenigde Staten. Nike leverde schoenen in de finale tussen Italië en Brazilië aan tien spelers uit die wedstrijd. Na deze finale, die eindigde in 0-0 en werd beslist met penalty’s in het voordeel van Brazilië, werden er twee sponsordeals gesloten. Romario en Paolo Maldini waren de eerste twee gesponsorde spelers die hun wedstrijden gingen spelen op de Nike Tiempo. Later in dat jaar werd de Tiempo ook beschikbaar voor het publiek.

Nike Tiempo Legend en andere modellen

De Nike Tiempo silo bestaat uit verschillende modellen voor zowel heren, dames als kids. Deze verschillende modellen hebben allemaal andere prijspunten. Dit komt doordat elke schoen een andere technologie bevat. De voetbalschoen met het hogere prijspunt zal meer van deze technologieën bevatten dan de goedkopere Tiempo voetbalschoen. Zo heet het topmodel de Nike Tiempo Legend Elite en is de Nike Tiempo Legend Club de iets goedkopere variant.

Verschillende ondergronden voor Nike Tiempo

Natuurlijk heeft VoetbalDirect voetbalschoenen beschikbaar die geschikt zijn voor elk type ondergrond. De FG (Firm Ground) zool is de meest voorkomende zool. Deze zool is bedoeld voor de normale natuurgrasvelden. De Nike Tiempo Kunstgras (Artificial Grass) zool is bedoeld voor de kunstgrasvelden. Deze zool bevat meer kegelvormige noppen waardoor je minder snel vast blijft staan in het stroeve kunstgras. De Nike Tiempo SG (Soft Ground) zool is speciaal ontworpen met iets langere noppen voor een betere grip op drassige en natte grasvelden. Voor straat heb je de Nike Tiempo Turf schoen en voor zaal heb je de Nike Tiempo zaalvoetbalschoen.

Nike Tiempo 9

De Nike Tiempo voetbalschoen blijft zich door de jaren heen ontwikkelen. De nieuwste Tiempo schoenen staan onder de naam Nike Tiempo 9. Deze Nike Tiempo beschikt over de allernieuwste technologieën  waardoor de schoen aan alle eisen voldoet die in het hedendaagse voetbal worden gevraagd. De Nike Tiempo 9 is beschikbaar in verschillende modellen. De Tiempo Legend 9 Elite en de Tiempo Legend 9 Pro zijn de meest geavanceerde modellen. 

Nike Tiempo Kids

De Nike Tiempo kids voetbalschoenen zijn voorzien van kindermaten en bevatten voor de rest dezelfde technieken als de Nike Tiempo voor senioren. De schoen is van leer en heeft een perfecte pasvorm, ideaal om jouw kind alvast te laten wennen aan leren voetbalschoenen. De Nike Tiempo voor junioren zijn in verschillende modellen te verkrijgen bij VoetbalDirect. 

De Nike Tiempo Zwart en andere kleuren

De Nike Tiempo vind je bij VoetbalDirect in diverse kleuren. De meest populaire Nike Tiempo kleur is de zwarte Nike Tiempo voetbalschoen. Aan de hand van de campagne die Nike voert, zijn er ook andere kleuren verkrijgbaar. Dit is per kwartaal verschillend.

Nike Tiempo Zaalvoetbalschoenen

Sinds de opkomst van het zaalvoetbal heeft de Nike Tiempo ook een zaalvoetbalschoenen lijn gekregen. Deze indoor voetbalschoenen zjin gemaakt voor ideale balbehandeling in de zaal. Ook voor straatvoetbal zijn deze schoenen geschikt, dankzij de rubberen zool die ontworpen is voor ideale grip zowel op straat als in de zaal.

Nike Tiempo Ronaldinho

Wie denkt aan de Nike Tiempo collectie, denkt al heel snel aan Ronaldinho. De Braziliaanse legende die furore maakte bij met name FC Barcelona zette menig tegenstander te kijk met de Tiempo aan zijn voet. In zijn gloriejaren bij Barcelona was Ronaldinho hét marketinggezicht van de Nike Tiempo, wat de schoen tot de meest succesvolle uit de Nike collectie maakte.

Technologieën

De Nike Tiempo voetbalschoen bevat een KangaLite bovenlaag, een zacht kangoeroeleer dat zich uitstekend naar de voet vormt. Nike noemt dit ook wel ‘het blote-voetgevoel’. Dankzij dit materiaal heb je de Tiempo altijd de ultieme balcontrole. In het kangoeroeleer zit de Hypershield-technology verwerkt. Deze technologie zorgt er voor dat vocht van buitenaf wordt tegengehouden waardoor de pasvorm optimaal blijft. Dit zorgt er tevens voor dat jouw voetbalschoenen een langere levensduur hebben.

De ACC (All Conditions Control) zorgt er voor dat de balcontrole optimaal blijft tijdens alle weersomstandigheden. Hierdoor maakt het niet uit met welk weertype jij het veld op loopt, jij zal altijd de sterren van de hemel spelen. Deze technologie is dan ook toegepast op alle modellen van Nike, de Nike Mercurial en Nike Phantom.