adidas Zaalvoetbalschoenen

39
Kies een doelgroep

adidas Zaalvoetbalschoenen

Op zoek naar adidas zaalvoetbalschoenen? Zoek niet verder! Bij VoetbalDirect vind je diverse adidas zaalschoenen. De adidas indoor schoenen hebben een speciale zool die zorgt voor een goede grip in de zaal. Zo beweeg jij gemakkelijk over het veld zonder uit te glijden. Kies je favoriete adidas indoor voetbalschoenen uit en bestel deze gemakkelijk binnen enkele minuten. Wij zorgen er daarna voor dat jij je nieuwe zaalvoetbalschoenen zo snel mogelijk ontvangt.

Gumrubberen zool

De indoor voetbalschoenen van adidas zijn uitgerust met een speciale zool die is ontworpen voor zoveel mogelijk grip in de zaal. Deze zool is gemaakt van gumrubber wat ervoor zorgt dat je bijna niet kunt uitglijden. Daarnaast is de zool flexibel en laat de non-marking zool geen strepen achter in de zaal.

adidas Predator indoor, adidas X Indoor en meer!

adidas brengt verschillende modellen adidas zaalvoetbalschoenen uit. Denk aan de klassieke adidas Samba voetbalschoen, maar ook de moderne silo's van adidas. Een populaire adidas zaalschoen is bijvoorbeeld de adidas Predator zaalvoetbalschoen of de adidas X indoor schoen! Verder heeft VoetbalDirect een adidas Copa zaalvoetbalschoen. Allemaal in de kleur van de campagne die adidas op dat moment voert, daarnaast zijn er vaak zwarte zaalvoetbalschoenen van adidas online verkrijgbaar. Voor de jonge talenten zijn er ook adidas zaalvoetbalschoenen. Ideaal voor indoor trainingen en voor gymlessen op school. De adidas zaalvoetbalschoenen voor kids zijn ook verkrijgbaar in de silo's X, Predator en Copa.

Verschillende kleuren adidas zaalvoetbalschoenen

De zwarte adidas zaalvoetbalschoen geeft de klassieke uitstraling voor in de zaal en dat maakt de kleur erg populair. Zwarte adidas indoor schoenen zijn dan ook altijd verkrijgbaar, het hele jaar door. Daarnaast vind je ook altijd adidas zaalvoetbalschoenen met kleur bij VoetbalDirect. De kleur van deze schoen is afhankelijk van de lopende adidas campagne op dat moment, maar de schoenen zien er hetzelfde uit als wat jouw favoriete profvoetballer op dat moment draagt op het veld. Vaak zullen blauwe, rode en groene adidas indoor voetbalschoenen verkrijgbaar zijn.

Heb je het aanbod van adidas bekeken en is het toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan eens ons aanbod Nike zaalvoetbalschoenen.