Voetbalschoenen

Voetbalschoenen, iedere voetballer, amateur of professional, heeft ze nodig. Hierbij is het belangrijk dat de nieuwe voetbalschoenen comfortabel zitten.
VoetbalDirect is de online voetbalspecialist met het ruimste assortiment voetbalschoenen van alle grote merken. We voorzien onze klanten altijd van de nieuwste voetbalschoenen collecties en exclusieve voetbalschoenen.
Online voetbalschoenen kopen roept misschien wat vragen bij je op. Wij proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Kun je het antwoord op je vragen over voetbalschoenen niet vinden op onze website? Neem dan contact op met de specialisten op onze klantenservice.

Welk soort voetbalschoen past bij welk ondergrond?

Door de populariteit van kunstgras en straatvoetbal en de staten van sommige velden wordt het steeds belangrijker om de juiste soort voetbalschoenen te kopen. Tegenwoordig wordt er door elk merk verschillende soorten voetbalschoenen gemaakt. We onderscheiden de volgende voetbalschoenen:

Hoe moet je je voetbalschoenen onderhouden?

Wie zuinig is op zijn voetbalschoenen heeft er vanzelfsprekend het langst plezier van.
Door uw voetbalschoenen goed te verzorgen hebben deze een langere levensduur. Schoenen met een goedkope synthetische upper vergen, omdat ze geen vocht opnemen, het minste onderhoud. Het afborstelen van de schoenen, na een training of wedstrijd, is voldoende.
Wij adviseren om leren voetbalschoenen regelmatig goed in te vetten. Op deze manier houd je het leer soepel en blijven jouw schoenen mooi. Doordat de schoenen soepel blijven, blijft de pasvorm en het comfort behouden. Indien de leren schoenen nat geworden zijn, dan raden wij af om deze bij de kachel of verwarming te laten drogen. Dit kan er voor zorgen dat het leer gaat uitdrogen, barsten of scheuren. Laat jouw voetbalschoenen daarom langzaam opdrogen en vet ze daarna, indien nodig, in.
Wil je meer informatie over hoe je de levensduur van je voetbalschoenen kunt verlengen? Kijk dan op onze pagina over Voetbalschoenen onderhoud.

Populaire voetbalschoenen

Binnen ons uitgebreide assortiment hebben we uiteraard een aantal populaire merken en collecties.

Wat we graag willen benoemen is onze aparte categorie met kinder voetbalschoenen. Helemaal gevuld met voetbalschoenen voor kids. De modellen zijn wat uiterlijk betreft gelijk aan de schoenen van senioren, maar tegelijkertijd, en gelukkig voor alle ouders, een stuk goedkoper dan de schoenen voor senioren.

Naast de kinderschoenen heeft VoetbalDirect als voetbalschoenenspecialist natuurlijk ook damesvoetbalschoenen in het assortiment. Door de groei van het damesvoetbal is er steeds meer vraag naar damesvoetbalschoenen.

De populairste merken zijn adidas, Nike en Puma. Deze merken vertegenwoordigen een zeer groot deel van de voetbalschoenen die we op de (inter)nationale velden voorbij zien komen. Grote spelers spelen op deze merken, vroeger liep bijvoorbeeld David Beckham op de bekende adidas schoenen en liep Ronaldinho op voetbalschoenen van het merk Nike. Één van de meest populaire en bekende voetbalschoen is de adidas Copa Mundial, ook deze schoen vind je altijd bij VoetbalDirect.

Naast de populaire merken zijn er ook andere merken die kwalitatief goede voetbalschoenen ontwerpen. Denk aan Mizuno en hummel. Deze merken hebben ook voetbalschoenen voor junioren en senioren!

Een nieuw populair item bij voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen zonder veters! Ook die vind je uiteraard bij VoetbalDirect.Zoek je de nieuwste voetbalschoenen? Merken als adidas, Nike en Puma brengen paar keer per jaar nieuwe schoenen uit. Nieuwe voetbalschoenen vind je altijd bij VoetbalDirect.

Voetbalschoenen leer of synthetisch?

Waar je voorkeur ook ligt, bij VoetbalDirect vind je zowel leren als synthetische voetbalschoenen. Gebruik de filters of de volgende links om leren voetbalschoenen of synthetische voetbalschoenen te vinden. Naast synthetisch als leren voetbalschoenen zijn er ook schoenen met speciale uppers zoals voetbalschoenen met FlyKnit, adidas Controlskin, PrimeKnit, NikeSkin en mesh.

Kleuren voetbalschoenen

Voetbalschoenen zijn tegenwoordig beschikbaar in vele kleuren. Op onze website vind je gemakkelijk je favoriete voetbalschoen in jouw gewenste kleur. Gebruik de filters of onderstaande linkjes:

Pasvorm Voetbalschoenen

De pasvorm voor je voetbalschoenen is erg belangrijk en kan ook erg verschillen per model. Nike voetbalschoenen zitten over het algemeen wat strakker, maar daar is de Mercurial bijvoorbeeld een stuk smaller en de Tiempo weer wat breder door het leer. De pasvorm mogelijkheden zijn verdeeld onder drie en dat zijn brede voetbalschoenen, smalle voetbalschoenen en normale voetbalschoenen.

Voetbalschoen met sok/Voetbalschoenen met sokje

De voetbalschoenen met sok zijn geïntroduceerd in 2014 en sindsdien niet meer weg te denken uit de voetbalwereld. Nike heeft meerdere verschillende modellen voetbalschoenen met een sok eraan. Tegenwoordig vind je de sok terug op de Mercurial, en Phantom modellen van Nike. De adidas Predator en de adidas X hebben de sok ook. Vind gemakkelijk je Nike voetbalschoenen met sok en adidas voetbalschoenen met sok bij VoetbalDirect.


Heb je vragen over voetbalschoenen die we hier niet beantwoorden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Voetbalschoenen

Producten 1-30 van 683

Filteren
Naar welke doelgroep zoek je?
 1. Nieuw
  adidas Copa Pure .2 FG
  adidas Copa Pure .2 FG
  Vanaf € 119,95 Normale prijs € 129,95
 1. - 17%
  Nike Tiempo Legend 9 Pro FG
  Nike Tiempo Legend 9 Pro FG
  Vanaf € 114,95 Normale prijs € 139,95

Producten 1-30 van 683

Filteren