Nieuwe voetbalschoenen

De nieuwste voetbalschoenen vind je altijd als eerste bij VoetbalDirect. Nike, Puma en adidas brengen meerdere keren per jaar nieuwe voetbalschoenenpacks uit. Dit zijn nieuwe voetbalschoenen die de grote spelers als Messi, Pogba, Ronaldo en Van Dijk ook dragen tijdens wedstrijden. Naast de packs van spelers worden er ook zwarte packs uitgebracht. De nieuwste zwarte packs zijn de adidas Super Stealth, Puma Eclipse en de Nike Renew pack. Ga jij voor de nieuwste voetbalschoenen? Wil jij als eerste op het veld met de nieuwe adidas of nieuwe Nike voetbalschoenen? Bekijk dan deze categorie en kies jouw nieuwe paar voetbalschoenen uit.

Voetbalschoenen 2021

De eerste nieuwe voetbalschoenen van 2021 zijn al online verkrijgbaar. Dit zijn voetbalschoenen van Nike, namelijk de Renew pack. De adidas voetbalschoenen uit de adidas Super Stealth Pack. Daarnaast heeft Puma met de Puma Sparks pack ook de eerste voetbalschoenen in 2021 gereleased. 

Nieuwe Nike Voetbalschoenen 

Nike lanceert een aantal keer per jaar een nieuw pack met voetbalschoenen. De nieuwe collectie Nike voetbalschoenen wisselt van kleur en ieder pack heeft zijn eigen thema. De nieuwe Nike voetbalschoenen zullen gedragen worden door topspelers in topwedstrijden. 

Nieuwe adidas Voetbalschoenen

Bestel de nieuwe adidas voetbalschoenen gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect. In ons assortiment vind je altijd de nieuwe collectie adidas voetbalschoenen direct na de release. Zo kan je altijd beschikken over de nieuwste adidas voetbalschoenen. 

Nieuw

18 producten

Filteren

18 producten

Filteren