Olympique Marseille Fanshop

10
Welke club zoek je?

Olympique Marseille Fanshop, Olympique Marseille Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Olympique Marseille trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Olympique Marseille.

Olympique Marseille Shirt

Het thuisshirt van Olympique Marseille is traditioneel wit met lichtblauwe accenten. Naast het thuisshirt heeft VoetbalDirect, indien op voorraad, ook het Olympique Marseille shirt uit en het derde shirt online vekrijgbaar. De Olympique Marseille shirts zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen in de shop.

Olympique Marseille Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt van Marseille heeft dit jaar een strak, wit design gekregen van kledingsponsor Puma. Wat verder opvalt aan het shirt is dat zowel de logo's van Puma, Marseille en hoofdsponsor Cazoo er in het donkerblauw opstaan. Ook is de V-hals donkerblauw.

Olympique Marseille Trainingspak

De trainingspakken van Olympique Marseille worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het trainingspak bestaat uit een Olympique Marseille training top en trainingsbroek. Het trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Olympique Marseille trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Olympique Marseille elk jaar uitbrengt. Deze trainingslijn brengt Olympique Marseille elk jaar uit met de release van de shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Marseille trainingspak 2022-2023

Het nieuwe Olympique Marseille Trainingspak 2022-2023 vind je bij VoetbalDirect. Het trainingspak zal online komen zodra de release is geweest. Het trainingspak bestaat uit een trainingsbroek met rits en een trainingsjack. 

Over Olympique Marseille

Olympique Marseille is een Franse voetbalclub uit Marseille. De club werd in 1899 en won de eerste landstitel in 1937. In de jaren daarna volgde er nog 8 kampioenschappen wat ze op een twee plek van Frankrijk zet als het gaat om landstitels. Alleen AS Saint-Étienne won er meer. Marseille speelt haar thuiswedstrijden in het Stade Vélodrome. Dit grote stadion staat in Marseille en heeft een capaciteit van 67.000 toeschouwers.

Olympique de Marseille heeft een rijke historie en heeft ook een enorm aantal wereldtoppers onder haar hoede gehad. Spelers als Laurent Blanc, Claude Makélélé en Didier Drogba hebben week in week de sterren van de hemel gespeeld in Marseille.