Nike Academy Collectie

Aanbevolen:

Nike Academy Series

De Nike Academy Series is een collectie voetbalkleding bestaande uit drill en trainings Tops, trainingsbroeken, voetbalshirts, voetbalbroekjes, voetbal trainingspakken, voetbalsokken en truien. De Academy kleding van Nike hebben simplistische designs en komen vaak in basic kleuren zoals zwart, blauw en rood. Voor de voetballer vind je een volledige outfit zodat jij klaar bent voor trainingen en wedstrijden in alle omstandigheden.

Nike Academy Trainingspak

De Nike Academy Trainingspak, ook wel de Nike Dry Academy trainingspak genoemd, is een veel gekocht product. Het trainingspak van Nike is ideaal voor clubteams, maar ook voor individuen die van de kwaliteit van het merk Nike houden. Het Nike Dry Academy pak is makkelijk aan en uit te trekken vanwege de ritssluitingen. Ideaal dus voor een warming-up of op de fiets naar de training! Het Nike Academy Trainingspak is tweedelig en bestaat uit een vest met rits en een lange broek. De Nike Academy broek is van polyester gemaakt en gemakkelijk aan en uit te trekken door de ritssluitingen bij de pijpen. Als je de rits opent kun je de broek gemakkelijk over je schoenen aan of uit doen. Je hoeft dus niet eerst je schoenen uit te doen!

Nike Academy trainingsbroek

De heerlijke Nike Academy trainingsbroek is ideaal voor trainingen en voor naast het sporten. De Academy pant heeft een rits en een aansluitende pasvorm. Het aanbod in Academy broeken is groot, voor jong en oud. De speciale Dry fit technologie maakt deze Nike Dry Academy trainingsbroek heerlijk om te dragen. 

Nike Academy Series Dames, Heren en Kinderen

Nike Academy is voor iedereen beschikbaar. De speciale Nike Academy Dames Kleding heeft een strakkere pasvorm en is gevormd naar het lichaam van de vrouw. De Nike Academy Series kleding is ook verkrijgbaar in kleine maten voor kinderen.

Nike Academy historie

Na het daverende succes van de Nike Academy 14 lijn is er voor het jaar 2016 een nieuwe collectie uitgebracht. Elk jaar komen er verschillende nieuwe Nike Academy kleding artikelen uit met een nieuw design, een verbeterde techniek of materiaal.