Spanje Fanshop

De Spaanse Voetbalbond brengt om het jaar samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Spaanse voetbaleftal. Deze collectie bestaat uit wedstrijdkleding en trainingskleding en wordt gedragen tijdens een eindtoernooi en in kwalificatie- en oefenwedstrijden van de nationale ploeg van Spanje

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Spanje Fanshop een Spanje voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete Spanje tenue. Train net als de Spanjaarden in een Spanje trainingspak. 

Spanje Shirts

In de Fanshop Spanje van VoetbalDirect zijn er verschillende Spanje shirts online verkrijgbaar namelijk het Spanje Thuisshirt, Spanje Uitshirt en het Spanje Trainingsshirt. Het thuisshirt van Spanje, welke gedragen wordt op het EK 2020, is een moderne versie van het shirt van uit het jaar 1994.  Het Uitshirt Spanje verandert vaak elke twee jaar van design en kleur.

Naast de Spanje wedstrijd voetbalshirts heeft VoetbalDirect ook het Spanje Trainingsshirts online verkrijgbaar. Deze trainingsshirts zijn verkrijgbaar in twee kleuren en worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Spanje Shirt bedrukken

Een Spanje bedrukken kan indien de mogelijkheid tot bedrukking aan staat. Dit kun je checken door bij het bestellen te klikken op bedrukken. Draag het Spanje shirt met jouw favoriete speler of met je eigen naam!

Spanje Trainingspakken

Op zoek naar een Spanje trainingspak? VoetbalDirect heeft een breed assortiment trainingspakken van Spanje in de grootse Spanje Fanshop. Denk aan het Spanje Pre-Match Trainingspak of Spanje trainingspak. De trainingspakken van Spanje bestaan uit een top en een pant. De top heeft een volledig rits of een kwartsluiting. De broek is altijd voorzien van zakken, sommige bevatten ook een rits dit staat duidelijk aan gegeven bij het product. 

Spanjes Elftal trainingspak 2020-2022

Voor het EK in 2021 komt Spanje met een nieuwe collectie trainingspakken. Deze pakken worden gedragen tijdens trainingen, rondom wedstrijd en onderweg naar wedstrijden. De Spanje trainingspakken zijn afkomstig uit een 2-jarige collectie, gemaakt voor het EK, Nations League en eventuele oefenwedstrijden. 

Spanje Trainingspak Kids, Heren en Dames

De pakken van Spanje zijn in verschillende maten verkrijgbaar en dus ook verkrijgbaar voor jong en oud. De populaire Spanje trainingspak voor kids vind je in verschillende kleuren. Kies jouw favoriete kleur en train net als de profs in een Spanje trainingspak! Uiteraard ook erg fijn om te dragen in je vrije tijd.

Spanje Tenues

Op zoek naar een tenue van het Spaanse elftal? VoetbalDirect heeft de tenues direct uit voorraad leverbaar. Een Spanje voetbaltenue bestaat uit een shirt, short en sokken.

Spanje tenue 2020-2022

Voor het EK in 2021 komt Spanje weer met nieuwe wedstrijdtenues. Deze tenues worden gedragen tijdens de wedstrijden op het EK, Nations League en eventueel oefenwedstridijden. De tenues van Spanje zullen twee jaar gedragen worden. 

Spanje voetbaltenues voor thuis en uit

De Spanje tenues komen voor de thuis en uit wedstrijden. Er zijn dus twee tenues, een Spanje thuistenue en uittenue. Het Spanje thuistenue is het tenue wat gedragen wordt bij officiële thuiswedstrijden. Dat kunnen dus ook wedstrijden zijn op het EK 2021, waarbij ze op papier thuis spelen. Voor het Spanje uittenue geldt hetzelfde voor uitwedstrijden. 

Spanje Trainingssets

Op zoek naar een van de trainingssetjes die de spelers van Spanje dragen tijdens de trainingen of in de warming-up van wedstrijden? Bekijk hier dan alle Spanje trainingssetjes. De setjes bestaan uit een trainingsshirt en een short van de officiële Spanje collectie. Shop nu de verschillende kleuren en maten voor heren, dames en kids.

Het Spaans Elftal

Het Spaans elftal, ook wel La Salección genoemd, heeft een rijke historie. De ploeg heeft onder andere één keer het WK gewonnen namelijk in 2010 tegen Nederland, waarin Iniesta in de verlenging scoorde. Het EK daarvoor van 2008 werd gewonnen door een winnend doelpunt van Fernando Torres en ook het EK in 2012 werd gewonnen. In totaal is het Spaanse elftal driemaal Europees Kampioen geworden. Er is eenmaal goud gehaald op de Olympische Spelen. Deze prestaties zijn ondere behaald met behulp van legendarische spelers als Xavi, Iniesta, Raúl, Sergio Ramos en Xabi Alonso.

Spanje Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Spanje Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 48

Pagina
Filteren

Producten 1-30 van 48

Pagina
Filteren