Spanje Fanshop

Aanbevolen:

Spanje Fanshop

De Spaanse Voetbalbond brengt om het jaar samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Spaanse voetbaleftal. Deze collectie bestaat uit wedstrijdkleding en trainingskleding en wordt gedragen tijdens een eindtoernooi en in kwalificatie- en oefenwedstrijden van de nationale ploeg van Spanje.

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Spanje Fanshop een Spanje voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete Spanje tenue. Train als jouw Spaanse helden in hetzelfde trainingspak.

Spanje Shirts

In de Fanshop Spanje van VoetbalDirect zijn er verschillende Spanje shirts online verkrijgbaar zoals het thuisshirt en uitshirt. Daarnaast vind je ook het trainingsshirt en alle bijbehorende trainingskleding in onze Spanje fanshop. Deze trainingskleding wordt gedragen door jouw favoriete Spaanse sterren tijdens trainingen en in aanloop naar wedstrijden in het hotel bijvoorbeeld.

Spanje Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt van de Spanjaarden is zoals ieder jaar rood en bevat verder ook de andere kleuren van de vlag in de details. Het shirt is uitgerust met een V-hals en boven het logo van de bond is een gouden ster geplaatst, een verwijzing naar de WK overwinning in 2010.

Spanje Uitshirt 2022-2023

Het uitshirt van Spanje is een verwijzing naar het WK van 1982 wat destijds in Spanje gehouden werd. Het shirt is lichtblauw en bevat een print van golvende lijnen, wat doet denken aan het logo van het WK 1982. Het shirt is verder afgewerkt met een V-hals en heeft zowel het logo van adidas als van de Spaanse bond gecentreerd op het shirt staan. Net als bij het thuisshirt heeft ook het uitshirt een goduen ster boven het logo van de voetbalbond.

Spanje Shirt bedrukken

Een Spanje bedrukken kan indien de mogelijkheid tot bedrukking aan staat. Dit kun je checken door bij het bestellen te klikken op bedrukken. Draag het Spanje shirt met jouw favoriete speler of met je eigen naam!

Spanje Trainingspakken

Op zoek naar een Spanje trainingspak? VoetbalDirect heeft een breed assortiment trainingspakken van Spanje in de grootse Spanje Fanshop. Denk aan het Spanje Pre-Match Trainingspak of Spanje trainingspak. De trainingspakken van Spanje bestaan uit een top en een pant. De top heeft een volledig rits of een kwartsluiting. De broek is altijd voorzien van zakken, sommige bevatten ook een rits dit staat duidelijk aan gegeven bij het product. 

Spanje trainingspak 2022-2023

Voor 2022-2023 komt Spanje met een nieuwe collectie trainingspakken. Deze pakken bevatten dezelfde stijl als de wedstrijdshirts en trainingsshirts en komen daarom ook in ongeveer dezelfde kleuren.

Spanje Trainingspak Kids, Heren en Dames

De pakken van Spanje zijn in verschillende maten verkrijgbaar en dus ook verkrijgbaar voor jong en oud. De populaire Spanje trainingspakken voor kids vind je in verschillende kleuren. Kies jouw favoriete kleur en train net als de profs in een Spanje trainingspak! Uiteraard ook erg fijn om te dragen in je vrije tijd.

Spanje Tenues

Op zoek naar een tenue van het Spaanse elftal? VoetbalDirect heeft de tenues direct uit voorraad leverbaar. Een Spanje voetbaltenue bestaat uit een shirt, short en sokken en worden gedragen tijdens de wedstrijden. Ben je liever goedkoper uit? Kies dan voor de Spanje trainingssets. Deze setjes worden gedragen tijdens de training en bestaan uit een trainingsshirt en een trainingsshort. Hier zitten dus, in tegenstelling tot bij de tenues, geen sokken bij.

Spanje tenue 2022-2023

Voor 2022-2023 heeft Spanje dus weer nieuwe tenues beschikbaar en deze bestaan uit het thuis- of uitshirt, de bijbehorende short en sokken. Deze tenues zijn voor jong en oud verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Het Spaans Elftal

Het Spaans elftal, ook wel La Salección genoemd, heeft een rijke historie. De ploeg heeft onder andere één keer het WK gewonnen namelijk in 2010 tegen Nederland, waarin Iniesta in de verlenging scoorde. Het EK daarvoor van 2008 werd gewonnen door een winnend doelpunt van Fernando Torres en ook het EK in 2012 werd gewonnen. In totaal is het Spaanse elftal driemaal Europees Kampioen geworden. Er is eenmaal goud gehaald op de Olympische Spelen. Deze prestaties zijn ondere behaald met behulp van legendarische spelers als Xavi, Iniesta, Raúl, Sergio Ramos en Xabi Alonso.