Gratis verzending > €49

Barcelona Shirt, Barcelona Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Barcelona trainingspak, FC Barcelona shirt of het complete FC Barcelona tenue in de Barcelona Fanshop! De sterspelers van Barcelona waaronder Frenkie De Jong, Lionel Messi en Suarez dragen de collectie rondom het seizoen en tijdens wedstrijden.

Barcelona Trainingspak

VoetbalDirect heeft meerdere keren paar jaar nieuwe FC Barcelona trainingspakken. Naast de verschillende kleuren Barcelona trainingspakken vind je ook verschillende soorten Barcelona pakken. Zo heb je Barca trainingspakken voor trainingen of voor vrije tijd. Een Barcelona Tech Fleece pak is meer om te dragen in je vrije tijd. Een Barcelona Strike Drill top Trainingspak is meer voor sportieve activiteiten. Het Barcelona trainingspak kids is het officiële Barca trainingspak in kindermaten.

Barcelona Trainingpak 2020

De nieuwste trainingspakken van FC Barcelona vind je bij VoetbalDirect. In 2019 is er al een nieuwe kleurstelling online gekomen en dat is de blauwe! Richting de zomerstop komen de nieuwe collecties van FC Barcelona online voor het nieuwe seizoen. Kan jij niet wachten op de nieuwe Barca trainingspakken in 2020? Houdt dan onze website of social media kanalen in de gaten. Het Barca trainingpak 2020 vind je namelijk altijd bij VoetbalDirect!

Barcelona Shirt

Het FC Barcelona shirt waarin ze te bewonderen zijn tijdens thuiswedstrijden is traditioneel blauw/paars en bevat het clublogo. Het shirt bevat pas sinds 1 juni 2011 een sponsor. Alle jaren daarvoor weigerde de club commerciële sponsoring op het Barcelona shirt. De huidige sponsor van het Barcelona shirt is Nike samen met Rakuten. Naast het Barcelona thuisshirt is er ook een Barcelona Uitshirt en Barcelona 3rd shirt. Het uitshirt wordt gedragen tijdens wedstrijden buiten Camp Nou. Het 3rd shirt is gemaakt voor de Champions League wedstrijden zodra de andere kleurstellingen te gebruiken zijn door de tegenstander.

Barcelona shirt 2020

Het nieuwste shirt van Barcelona voor het seizoen 2019-2020 vind je na release altijd online bij VoetbalDirect. Het Barcelona shirt 2020 wordt gedragen tijden officiële wedstrijden van FC Barcelona. Er komt altijd een thuisshirt, uitshirt en een 3rd shirt beschikbaar voor FC Barcelona. het ontwerp van de Barcalona thuisshirt, Barcelona utishirt en het Barcelona 3rd shirt wordt altijd pas bekend bij de release.

 

Barcelona Pre-match en Trainingsshirts

Naast de barca voetbalshirts zijn er ook Barcelona Trainingsshirts en Barcelona Pre-match shirts. Het Barca trainingsshirt wordt gedragen door de sterspelers tijdens trainingen. De Trainingsshirts van Barcelona zijn voorzien van een Barca logo. Het Pre-match shirt wordt tijdens de warming-up gedragen door alle spelers van Barcelona.

Barcelona Tenue

Het Barcalona voetbaltenue is online te verkrijgen bij VoetbalDirect. Er is voor thuiswedstrijden een Fc Barcelona tenue waarbij de Barcelona short en Barcelona sokken perfect passen bij het Barcelona thuisshirt. Daarnaast kun je door de juiste Barcelona artikelen te selecteren in onze fc Barcelona Shop een Barcelona tenue training en een tenue voor uitwedstrijden maken. Kies jouw favoriete barcelona tenue uit en moedig ze naar grootste prestaties!  De Barcelona voetbaltenues zijn beschikbaar voor jong en oud, zolang de voorraad strekt.

Barcelona Drill Top

De Barca drill top is een geliefd item. De FC Barcelona drill tops uit de Barcelona fanshop zitten comfortabel en hebben een strak design. De Barcelona drill top is ook gemakkelijk te combineren met een Barcelona Trainingsbroek. Je kunt zo je eigen Barcelona trainingspak samenstellen. Een Barca drill top koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Over Barcelona

FC Barcelona, opgericht in 1899, is één van de grootste clubs ter wereld en is afkomstig uit de gelijknamige stad in de streek Catalonië. De clubkleuren zijn traditioneel paars/blauw, wat ze de bijnaam Blaugrana heeft opgeleverd. Barcelona speelt zijn wedstrijden in Camp Nou wat een bezoekerscapaciteit heeft van bijna 100.000 mensen!

In het verleden hebben vele wereldspelers het Barcelona shirt of, wanneer ze op de bank zaten, het Barcelona trainingspak gedragen. Enkele van deze helden zijn Ronaldinho, Ronaldo, Maradona, Koeman, Rivaldo en natuurlijk de Catalaanse held van dit moment: Lionel Messi.

Barcelona Fanshop
Filteren
Gekozen filters
 1. Clubs FC Barcelona Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 189

Filteren
 1. - 23%
 2. - 20%
 1. - 20%
 2. - 26%
 3. - 30%
 4. - 25%
 5. - 41%
  Nike FC Barcelona 3rd Shirt
  Nike FC Barcelona 3rd Shirt
  Vanaf € 52,95 Normale prijs € 90,00
 6. - 42%
 1. - 35%
 2. - 28%
 3. - 31%
 4. - 31%
 5. - 30%
 6. - 33%
 1. - 11%
 1. - 23%
 2. - 25%
  Nike FC Barcelona Thuis Shirt
  Nike FC Barcelona Thuis Shirt
  Vanaf € 67,50 Normale prijs € 90,00
 3. - 31%
Selecteer een eigenschap

Producten 1-30 van 189

Filteren