adidas Copa Sense voetbalschoenen

De nieuwste collectie adidas Copa voetbalschoenen zijn natuurlijk te bestellen bij VoetbalDirect. De originele adidas Copa voetbalschoenen zijn in 2016 uitgebracht om te voldoen aan de eisen die het hedendaagse voetbal met zich meebrengt, maar toch de klassieke stijl te behouden. Het spel is namelijk erg veranderd, maar dit betekent niet dat er niet meer gevoetbald kan worden op een mooie klassieke voetbalschoen. De adidas Copa Sense voetbalschoen is een klassieke schoen in een modern jasje, perfect voor de klassieke allrounder! De Copa Sense wordt gedragen door Paulo Dybala, de sterspeler van Juventus. 

adidas Copa Sense

De adidas Copa Sense is de nieuwste variant van de adidas Copa's en is de opvolger van de adidas Copa 20 die we in 2020 zagen. Deze schoen heeft een nieuw design en heeft daarom de nieuwe naam Copa Sense gekregen. De Copa Sense heeft een modern, luxueus design en heeft toch een aantal klassieke elementen weten te behouden. 

adidas Copa Sense modellen

De adidas Copa Sense lijn bevat vijf verschillende prijspunten, het begint bij het + model en eindigt bij .4. De adidas Copa Sense + is het meest geavanceerde model in ons assortiment en daardoor is dit ook het duurste prijspunt. De .1 en .2 zijn iets minder duur maar nog steeds heel goed, de .3 en .4 modellen zijn voor de recreatieve voetballer die een mooie schoen wil voor een zacht prijsje.

adidas Copa Sense +

De adidas Copa Sense + is het nieuwste model uit de adidas Copa Sense lijn en is het duurste prijspunt. Dit model wordt dan ook gedragen door de allerbeste voetballers ter wereld. De Touch pods waarmee de Copa Sense + zich onderscheidt, zorgen voor de perfecte eerste aanname van moeilijke ballen. Dit is dan ook de rede dat creatieve voetballers als Paulo Dybala en Pedri deze schoen dragen. 

adidas Copa Sense .1

De adidas Copa Sense .1 is de nieuwste schoen uit de adidas Copa Sense lijn. Deze schoen is de opvolger van de adidas Copa 20.1 en heeft een nieuwe naam gekregen omdat de schoen zo vernieuwd is. De adidas Copa Sense .1 is uitgerust met een leren Fusionskin-bovenwerk en een voorvoet van K-leer. De schoen heeft twee mediale noppen die zijn gemaakt van een zachter compound-materiaal, waardoor ze wat doorbuigen bij contact voor een soepele eerste touch.De Copa Sense .1 wordt onder andere gedragen door Dybala en Pedri en is de perfecte schoen voor spelers die op zoek zijn naar de perfecte aanname en maximaal comfort. De adidas Copa Sense .1 is verkrijgbaar voor jong en oud en ook voor meerdere ondergronden, zoals grasvelden en kunstgrasvelden.

adidas Copa Sense .2

De adidas Copa Sense .2 is het model wat komt na het topmodel en is de opvolger van de adidas Copa 20.2. De Copa Sense .2 lijkt veel op de duurdere variant, het enige verschil is dat deze schoen van iets mindere materialen is gemaakt. De schoen is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is daarmee uitermate geschikt voor de behendige voetballer die het topmodel iets te duur vindt.

adidas Copa Sense .3

De adidas Copa Sense .3 is een model wat zich focust op de recreatieve voetballer die op zoek is naar de goede prijs-kwaliteitverhouding. De adidas Copa Sense .3 is beschikbaar voor meerdere ondergronden en is er voor zowel kinderen als volwassenen.

adidas Copa Sense .4

De adidas Copa Sense .4 is voornamelijk bedoeld voor de recreatieve voetballer die een zo goed mogelijke schoen wil tegen een zo laag mogelijke prijs. Ook de adidas Copa Sense .4 is beschikbaar voor verschillende soorten velden en is ook beschikbaar voor jong en oud.

adidas Copa kids en dames

De adidas Copa voetbalschoen is verkrijgbaar in senior en junior maten. De adidas Copa voor senioren kan gemakkelijk gedragen worden doorz zowel heren als dames. De schoen is van leer en vormt zich goed om de voet. De maattabellen die bij de schoen staan kunnen je helpen om de juiste maat te vinden, ongeacht of je een man of een vrouw bent.
De junior maten zijn voor de jongere kinderen die nog geen volwassen schoenmaat hebben. De adidas Copa voetbalschoenen zijn vaak ook verkrijgbaar in kindermaten. 

Zwarte adidas Copa en meer

De adidas Copa is vaak verkrijgbaar in diverse kleuren, dit hangt af van de campagne die adidas op dat moment voert. De meest populaire kleuren zijn de zwart rode adidas Copa of de all black adidas Copa. De zwarte adidas Copa voetbalschoen kun je in een gemakelijk overzicht vinden door te filteren op kleur zwart.

Technologieën

De adidas Copa Sense is de nieuwste toevoegingen binnen de adidas voetbalschoenen. De Copa Sense helpt jouw om de beste versie van jezelf te worden op het veld. De Copa Sense heeft een aantal innovatieve kenmerken die gebaseerd zijn op nieuwe inzichten van de menselijke voet. De Copa Sense heeft een innovatieve zool waarin zogeheten SENSEPODS zijn geplaatst bij de hiel om te zorgen voor een zo strak mogelijke pasvorm bij de hiel en enkels. Elementen van foam zijn hier geplaatst op plekken waar de voet niet komt voor een zo aansluitend mogelijke pasvorm. De SOFTSTUDS bij de voorvoet van de Copa Sense zorgen ervoor dat het materiaal meebeweegt wanneer het in aanraking komt met de bal. De bovenkant van de Copa Sense is uitgerust met FUSIONSKIN materiaal wat zorgt dat de schoen naar de vorm van je voet gaat staan. 

Heb je vragen over de adidas Copa voetbalschoenen die wij hier niet beantwoorden? Twijfel niet en neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

adidas COPA
Filteren
Gekozen filters
 1. Productlijn COPA Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 39

Pagina
Filteren
 1. - 12%
  adidas Copa Sense .3 FG
  adidas Copa Sense .3 FG
  Vanaf € 69,95 Normale prijs € 80,00
 2. - 32%
  adidas Copa Sense+ FG
  adidas Copa Sense+ FG
  Vanaf € 189,95 Normale prijs € 280,00
Naar welke doelgroep zoek je?
 1. - 25%
  adidas Copa Sense .2 FG
  adidas Copa Sense .2 FG
  Vanaf € 88,95 Normale prijs € 120,00
 2. - 29%
  adidas Copa Sense .1 FG
  adidas Copa Sense .1 FG
  Vanaf € 154,95 Normale prijs € 220,00
 1. - 33%
  adidas Copa Sense .3 FG
  adidas Copa Sense .3 FG
  Vanaf € 59,95 Normale prijs € 90,00
 2. - 29%
  adidas Copa Sense .1 FG
  adidas Copa Sense .1 FG
  Vanaf € 154,95 Normale prijs € 220,00
 3. - 19%
  adidas Copa Sense+ FG
  adidas Copa Sense+ FG
  Vanaf € 224,95 Normale prijs € 280,00
 4. - 15%
  adidas Copa Sense .4 FxG
  adidas Copa Sense .4 FxG
  Vanaf € 37,95 Normale prijs € 45,00
Naar welke kleur ben je opzoek?
 1. - 25%
  adidas Copa Sense .3 FG
  adidas Copa Sense .3 FG
  Vanaf € 59,95 Normale prijs € 80,00
Naar welk materiaal ben je op zoek?
 1. - 16%
  adidas Copa Sense .3 TF
  adidas Copa Sense .3 TF
  Vanaf € 66,95 Normale prijs € 80,00
 2. - 50%
  adidas Copa Sense .1 FG
  adidas Copa Sense .1 FG
  Vanaf € 109,95 Normale prijs € 220,00
 3. - 25%
  adidas Copa Sense .3 FG
  adidas Copa Sense .3 FG
  Vanaf € 59,95 Normale prijs € 80,00
 4. - 50%
  adidas Copa Sense .3 FG
  adidas Copa Sense .3 FG
  Vanaf € 39,95 Normale prijs € 80,00

Producten 1-30 van 39

Pagina
Filteren