adidas COPA

54
Kies een doelgroep

adidas Copa Pure voetbalschoenen

De nieuwste collectie adidas Copa voetbalschoenen zijn natuurlijk te bestellen bij VoetbalDirect. De originele adidas Copa voetbalschoenen zijn in 2016 uitgebracht om te voldoen aan de eisen die het hedendaagse voetbal met zich meebrengt, maar toch de klassieke stijl te behouden. Het spel is namelijk erg veranderd, maar dit betekent niet dat er niet meer gevoetbald kan worden op een mooie klassieke voetbalschoen. De adidas Copa Pure voetbalschoen is een klassieke schoen in een modern jasje, perfect voor de klassieke allrounder! De Copa Pure wordt gedragen door grote sterren als Bernardo Silva, Ryan Gravenberch en Dybala.

adidas Copa Pure

De adidas Copa Pure is de nieuwste variant van de adidas Copa's en is de opvolger van de adidas Copa Sense die we in 2022 zagen. Deze schoen lijkt in vele opzichten op zijn voorganger maar heeft ook een antal nieuwe elementen, waardoor adidas besloten heeft de schoen een nieuwe naam te geven. De Copa Pure heeft een modern, luxueus design en heeft toch een aantal klassieke elementen weten te behouden. 

adidas Copa Pure modellen

De adidas Copa Pure lijn bevat vijf verschillende prijspunten, het begint bij het + model en eindigt bij .4. De adidas Copa Pure + is het meest geavanceerde model in ons assortiment en daardoor is dit ook het duurste prijspunt. De .1 en .2 zijn iets minder duur maar nog steeds heel goed, de .3 en .4 modellen zijn voor de recreatieve voetballer die een mooie schoen wil voor een zacht prijsje.

adidas Copa Pure+

De adidas Copa Pure+ is het nieuwste model uit de adidas Copa Pure lijn en is het duurste prijspunt. Dit model wordt dan ook gedragen door de allerbeste voetballers ter wereld. De schoen is ingericht op het hebben van de perfecte touch aan de bal. De Touch pods waarmee de Copa Pure+ zich onderscheidt, zorgen voor de perfecte eerste aanname van moeilijke ballen. Dit is dan ook de rede dat creatieve voetballers als Pedri deze schoen dragen. 

adidas Copa Pure .1

De adidas Copa Pure .1 is de nieuwste schoen uit de adidas Copa Pure lijn. Deze schoen is de opvolger van de adidas Copa Sense .1 en heeft een nieuwe naam gekregen omdat de schoen zo vernieuwd is. De adidas Copa Pure .1 is uitgerust met een leren Fusionskin-bovenwerk en een voorvoet van Cow-leer. De schoen heeft twee mediale noppen die zijn gemaakt van een zachter compound-materiaal, waardoor ze wat doorbuigen bij contact voor een soepele eerste touch.De Copa Pure .1 is de perfecte schoen voor spelers die op zoek zijn naar de perfecte aanname en maximaal comfort en die het + model net te duur vinden. De adidas Copa Pure .1 is verkrijgbaar voor jong en oud en ook voor meerdere ondergronden, zoals grasvelden en kunstgrasvelden.

adidas Copa Pure .2

De adidas Copa Pure .2 is het model wat komt na het topmodel en is de opvolger van de adidas Copa Sense .2. De Copa Pure .2 lijkt veel op de duurdere variant, het enige verschil is dat deze schoen van iets mindere materialen is gemaakt. De schoen is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is daarmee uitermate geschikt voor de behendige voetballer die het topmodel iets te duur vindt.

adidas Copa Pure .3

De adidas Copa Pure .3 is een model wat zich focust op de recreatieve voetballer die op zoek is naar de goede prijs-kwaliteitverhouding. De adidas Copa Pure .3 is beschikbaar voor meerdere ondergronden en is er voor zowel kinderen als volwassenen.

adidas Copa Pure .4

De adidas Copa Pure .4 is voornamelijk bedoeld voor de recreatieve voetballer die een zo goed mogelijke schoen wil tegen een zo laag mogelijke prijs. Ook de adidas Copa Pure .4 is beschikbaar voor verschillende soorten velden en is ook beschikbaar voor jong en oud.

adidas Copa kids en dames

De adidas Copa voetbalschoen is verkrijgbaar in senior en junior maten. De adidas Copa voor senioren kan gemakkelijk gedragen worden doorz zowel heren als dames. De schoen is van leer en vormt zich goed om de voet. De maattabellen die bij de schoen staan kunnen je helpen om de juiste maat te vinden, ongeacht of je een man of een vrouw bent.
De junior maten zijn voor de jongere kinderen die nog geen volwassen schoenmaat hebben. De adidas Copa voetbalschoenen zijn vaak ook verkrijgbaar in kindermaten. 

Zwarte adidas Copa en meer

De adidas Copa is vaak verkrijgbaar in diverse kleuren, dit hangt af van de campagne die adidas op dat moment voert. De meest populaire kleuren zijn de zwart rode adidas Copa of de all black adidas Copa. De zwarte adidas Copa voetbalschoen kun je in een gemakelijk overzicht vinden door te filteren op kleur zwart.

Technologieën

De adidas Copa Pure is de nieuwste toevoegingen binnen de adidas voetbalschoenen. De Copa Pure helpt jouw om de beste versie van jezelf te worden op het veld. De Copa Pure heeft een aantal innovatieve kenmerken die gebaseerd zijn op nieuwe inzichten van de menselijke voet. De Copa Pure heeft een innovatieve maar simpele zool met foam padding voor een zo optimaal mogelijk draagcomfort. Elementen van foam zijn hier geplaatst op plekken waar de voet niet komt voor een zo aansluitend mogelijke pasvorm. De SOFTSTUDS bij de voorvoet van de Copa Pure zorgen ervoor dat het materiaal meebeweegt wanneer het in aanraking komt met de bal. De bovenkant van de Copa Pure is uitgerust met FUSIONSKIN materiaal wat zorgt dat de schoen naar de vorm van je voet gaat staan. 

Heb je vragen over de adidas Copa voetbalschoenen die wij hier niet beantwoorden? Twijfel niet en neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice.