Voetbal jacks

153
Ben je op zoek naar een specifiek merk?

Voetbal Jack

Draag je voetbal jack voor en na de trainingen voor een sportieve look. De training jacks hebben hoge kragen waardoor ze ideaal zijn tijdens koudere omstandigheden. Bekijk het breedste assortiment voetbal jacks en kies het trainingsjack wat perfect bij jou past. 

Trainingsjack 

De trainingsjacks van onder andere Nike, adidas en Puma bestel je altijd voor de laagste prijs bij VoetbalDirect. Een trainingsjack is perfect om je warm te houden tijdens trainingen of naast het veld. De trainingsjacks met ritszakken zijn handig wanneer je kleine spullen wilt opbergen. 

adidas Trainingsjack

Bij VoetbalDirect vind je voetbaljacks van verschillende merken. Zo hebben we adidas trainingsjacks en Hummel jacks. Deze heerlijke warme jacks waarmee je de kou kan trotseren. Naast de functionele eigenschappen van de voetbal jacks komen ze ook in verschillende kleuren zodat je deze kan matchen aan je andere kledingstukken.

Trainingsjack Dames

In onze webshop vind je voetbaljacks voor iedereen. Zo zijn er heren voetbal jacks beschikbaar, maar ook trainingsjacks voor dames en voor kids.

Windjack Voetbal

Voor trainingen wanneer het wat minder weer is heeft VoetbalDirect ook windjacks voor de voetbal. De voetbal windjack is er voor heren, dames en kids. Verder hebben wij ook regenjacks. Bekijk nu ons aanbod voor all weather jacks voetbal.