Nike Keepershandschoenen

17
Kies een merk

Nike Keepershandschoenen

Bij VoetbalDirect vind je een uitgebreid aanbod Nike keepershandschoenen. De Nike Goalkeeper Gloves zijn gemaakt om jouw handen, vingers en polsen te beschermen tegen de hardste schoten. Het hoogwaardige materiaal dat Nike gebruikt voor de handschoenen voor keepers zorgt ervoor dat je voldoende grip hebt op de bal.

Nike Keepershandschoenen Junior

Nike produceert ook keepershandschoenen voor kinderen. Deze modellen lijken vaak hetzelfde op de senior versies, maar zijn beschikbaar in kleinere maten.

Welke maat Nike keepershandschoen?

Heb jij een Nike keepershandschoenen uitgekozen, maar weet de maat niet? Bekijk onze Nike keepershandschoen maattabel. Hierin staan de afmetingen die Nike beschikbaar heeft. Uiteraard kun je er ook altijd voor kiezen om bij twijfel twee verschillende maten te bestellen. Houd er dan wel rekening mee dat retourneren niet helemaal gratis is.

Verschillende modellen Nike Keepershandschoenen

Nike heeft verschillende modellen in keepershandschoenen gemaakt zodat er voor iedere keeper de juiste handschoen beschikbaar is.

De Nike Vapor Grip 3 is één van die modellen. Zoals de naam al doet vermoeden is deze handschoen gemaakt voor de best mogelijke grip op de bal. Ook beschikt deze handschoen over ademend mesh voor een optimale luchtcirculatie. De Nike Vapor Grip 3 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Een ander populaire keepershandschoen van Nike is de Mercurial Touch Elite. Deze handschoen staat vooral bekend om het lichtgewicht met flexibele contactfoam. Deze handschoen is hybride gesneden voor optimaal gevoel en controle met de bal. Door het innovatieve design beweegt de handschoen uitstekend mee met de hand.