Scheidsrechters

Scheidsrechterskleding, accessoires & schoenen

VoetbalDirect heeft niet alleen een groot assortiment voor voetbalspelers en trainers. Ook voor scheidsrechters hebben we alles in huis om het leiden van een wedstrijd comfortabel te laten verlopen. We hebben een breed assortiment aan scheidsrechterskleding en niet onbelangrijk voor een goede referee: hoogwaardige fluitjes.

Ben je op zoek naar een fraaie scheidsrechtersoutfit en wil je deze, tegen een aantrekkelijke prijs en snel, online bestellen? Dan ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de meest recente scheidsrechtertenues van Adidas en Hummel in ons assortiment. De Adidas Referee Jersey, die zowel in longsleeve als shortsleeve verkrijgbaar is, wordt ook gedragen in de UEFA Champions League, door de grootste scheidsrechters ter wereld. Zo zijn toparbiters als Wolfgang Stark en Damir Skomina in deze populaire collectie te bewonderen. Ook nationale toppers als Kevin Blom en Björn Kuipers fluiten hun wedstrijden in deze Adidas scheidsrechterskleding. Je kunt het tenue compleet maken door de bijpassende Referee Short en kousen online te bestellen. Op deze manier kom je als scheidsrechter professioneler over en laat je niets meer aan het toeval over.

Ook van Hummel hebben we een aantal scheidsrechtersetjes in ons assortiment opgenomen. De Hummel Vigo scheidsrechterset is verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties.

Het belangrijkste middel van een 'scheids'; de scheidsrechtersfluitjes, hebben wij in drie verschillende kleuren. Deze fluitjes zijn simpel en snel online te bestellen. Bovendien zijn deze uit voorraad leverbaar. VoetbalDirect heeft zijn keuze laten vallen op de Stanno Fox 40. Dit fluitje bewijst al jaren een absolute topfluit te zijn voor professionele scheidsrechters. De fluit die geschikt is voor het leiden van sportwedstrijden op ieder niveau.Ook goed schoeisel is van groot belang voor iedere arbiter. Daarom heeft VoetbalDirect een zorgvuldige selectie gemaakt van schoenen die aansluiten op hun wensen. Het gaat hierbij om sterkte, stabiele schoenen met een goede pasvorm.