Kunstgras voetbalschoenen

248
Kies een doelgroep

Kunstgras voetbalschoenen, AG voetbalschoenen

Vind je kunstgras schoenen bij VoetbalDirect, speciaal gemaakt voor het trainen of spelen van wedstrijden op kunstgras. Deze ag voetbalschoenen hebben speciale noppen die zorgen voor een betere grip en stabiliteit op de kunstgrasvelden.

Merken voetbalschoenen voor kunstgras

Vrijwel iedere voetballer in Nederland komt in aanraking met kunstgras tegenwoordig, van de jongste jeugdvoetballers tot aan de Eredivisie.  Nike heeft kunstgras versies van al hun voetbalschoenen. Zo vind je altijd je favoriete Nike kunstgras voetbalschoenen model die je kan dragen op het kunstgras! Ben je fan van adidas? Dan kies je bij VoetbalDirect uit verschillend adidas kunstgras voetbalschoenen. In onze webshop vind je tot slot ook enkele kunstgrasschoenen van Puma. Bekijk ook de zwarte kunstgrasschoenen!

Wat zijn AG voetbalschoenen?

AG staat voor artificial grass, in het Nederlands vertaald 'kunstgras'. De meeste merken geven de voetbal kunstgrasschoenen aan met een afkorting en voor kunstgras is dit dus AG.

Waarom zou ik voetbalschoenen voor kunstgras kopen?

Naast de speciale eigenschappen van ag voetbalschoenen voor kunstgras vervalt je garantie bij de meeste bedrijven als bijvoorbeeld je met lange noppen op kunstgras gaat spelen. Die schoenen zijn specifiek ontwikkeld voor natuurgras en gaan daarom sneller stuk op het wat stuggere kunstgras. Als je vaker op kunstgras speelt kies dan voor een AG schoen!

Uiteraard zijn er ook kunstgrasvoetbalschoenen voor kinderen.