Kunstgras voetbalschoenen, AG voetbalschoenen

Vind je kunstgras schoenen bij VoetbalDirect, speciaal gemaakt voor het trainen of spelen van wedstrijden op kunstgras. Deze ag voetbalschoenen hebben speciale noppen die zorgen voor een betere grip en stabiliteit op de kunstgrasvelden.

Merken voetbalschoenen voor kunstgras

Vrijwel iedere voetballer in Nederland komt in aanraking met kunstgras tegenwoordig, van de jongste jeugdvoetballers tot aan de Eredivisie.  Nike heeft kunstgras versies van al hun voetbalschoenen. Zo vind je altijd je favoriete Nike kunstgras voetbalschoenen model die je kan dragen op het kunstgras! Ben je fan van adidas? Dan kies je bij VoetbalDirect uit verschillend adidas kunstgras voetbalschoenen. In onze webshop vind je tot slot ook enkele kunstgrasschoenen van Puma. Bekijk ook de zwarte kunstgrasschoenen!

Welke voetbalschoenen zijn geschikt voor op kunstgras?

Voetbalschoenen die voor kunstgras geschikt zijn kun je bij VoetbalDirect herkennen aan de termen ''AG'', ''MG'' of ''FxG'' in de naam. Al die schoenen hebben we voor je verzameld op deze pagina, dus als je op zoek bent naar nieuwe voetbalschoenen voor kunstgras dan ben je op deze pagina aan het juiste adres.

Wat zijn AG voetbalschoenen?

AG staat voor artificial grass, in het Nederlands vertaald 'kunstgras'. De meeste merken geven de voetbal kunstgrasschoenen aan met een afkorting en voor kunstgras is dit dus AG.

Waarom zou ik voetbalschoenen voor kunstgras kopen?

Naast de speciale eigenschappen van ag voetbalschoenen voor kunstgras vervalt je garantie bij de meeste bedrijven als bijvoorbeeld je met lange noppen op kunstgras gaat spelen. Die schoenen zijn specifiek ontwikkeld voor natuurgras en gaan daarom sneller stuk op het wat stuggere kunstgras. Als je vaker op kunstgras speelt kies dan voor een AG schoen!

Uiteraard zijn er ook kunstgrasvoetbalschoenen voor kinderen.

Kunstgras voetbalschoenen
Filteren
Gekozen filters
 1. Ondergrond Kunstgras Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 229

Filteren
 1. - 10%
  Puma Future Match FG/AG
  Puma Future Match FG/AG
  Vanaf € 80,95 Normale prijs € 89,95
 1. - 27%
  Puma Ultra Play FG/AG
  Puma Ultra Play FG/AG
  Vanaf € 39,95 Normale prijs € 54,95
 1. - 25%
  Puma Future Play FG/AG
  Puma Future Play FG/AG
  Vanaf € 44,95 Normale prijs € 59,95

Producten 1-30 van 229

Filteren