Nike Phantom GX

81
Kies een doelgroep

Nike Phantom GX

De nieuwste Nike Phantom GX voetbalschoenen shop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. De Phantom GX is afkomstig uit de Nike Phantom lijn en is de opvolger van de Nike Phantom GT.

Nike Phantom GX technologie

De Phantom GX is in grote lijnen een verbeterde versie van de Phantom GT die je misschien hiervoor wel hebt gehad. Wat bij de Nike Phantom GX nieuw is, is de revolutionaire Gripknit technologie. Deze technologie brengt grip aan de bal naar een volledig nieuw niveau. Deze schoen is daardoor uitermate geschikt voor spelers die op zoek zijn naar maximale controle aan de bal. Geen wonder dus dat onder meer Phil Foden zijn wedstrijden speelt op de nieuwe Nike Phantom GX.

Nike Phantom GX Modellen

De Phantom GX lijn van Nike bestaat uit meerdere modellen namelijk de Elite, de Club, de Pro en de Academy. Allen hebben een ander prijspunt. De Nike Phantom GX Elite is bijvoorbeeld het duurste model met de meest geavanceerde technieken in de schoen verwerkt. De Phantom GX Pro volgt daarop, daarna komt de Academy en de Club. Alle modellen hebben de kwaliteitseisen doorstaan van Nike alleen bevat de een iets beter en duurzaam materiaal dan de ander. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om met Nike Phantom Vision schoenen te schitteren op het veld.

Nike Phantom GT2 

De Nike Phantom GT2 voetbalschoen was de opvolger van de de Nike Phantom GT. De Phantom GT2 beschikt over de nieuwste technologiën waardoor de schoen nog beter aansluit op de behoeftes van de speler. De nieuwe Phantom GT2 is verkrijgbaar bij de nieuwste packs van Nike. Deze zijn na de releases altijd gelijk te koop bij VoetbalDirect.

De Nike Phantom GT2 is inmiddels vervangen voor de Nike Phantom GX maar zolang de voorraad strekt is de GT2 nog wel beschikbaar bij VoetbalDirect.

Phantom GX Pasvorm

De Phantom GX schoen heeft een strakke en nauwsluitende pasvorm, dit zorgt voor optimaal gevoel met de bal en de grond. De schoenen met sok geven nog extra stabiliteit tijdens het maken van acties. 

Phantom GX kids en dames

De Phantom GX is niet alleen ontworpen voor de heren. VoetbalDirect heeft een ruim assortiment Nike Phantom GX Kids voetbalschoenen.  De Phantom GX junior voetbalschoen bevat kleinere maten en is ideaal voor de jonge talenten die graag Nike dragen. Daarnaast worden de Phantom GX voetbalschoenen door vele dames gedragen dankzij de strakke en fijne pasvorm.