adidas Predator

107
Kies een doelgroep

adidas Predator Accuracy

De immens populaire adidas Predator voetbalschoen mag ondertussen als klassieker worden beschouwd en is volop verkrijgbaar bij VoetbalDirect. De Predator voetbalschoen is onder andere populair geworden door spelers zoals Zinedine Zidane, David Beckham en Kaká en zal dus nu weer beschikbaar zijn in zowel senior als junior modellen. Onder andere Jude Bellingham en Pedri dragen wekelijks de nieuwste Predator tijdens wedstrijden en trainingen.

adidas Predator Accuracy

De adidas Predator Accuracy is het nieuwste Predator model dat is uitgebracht door adidas. Deze schoen is uitgebracht in februari 2023 en is de opvolger van de adidas Predator Edge uit 2022. Met de High Definition Grip technologie heb je meer grip tussen jou en de bal hier door vergroot je jouw nauwkeurigheid en kun je nog meer concentreren op het genot van het spel. Met de Hybridtouch upper is de Predator Accuracy lichter dan zijn voorganger de Pradator Edge. Ook zorgt de Facetframe voor stabiliteit en grip waardoor je nog beter over het veld kunt bewegen.

adidas Predator Edge

De Predator Edge is op meerdere plekken vernieuwd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is bijvoorbeeld de bekende Demonskin vervangen door Zone Skin, wat zorgt voor een verbeterde grip op de bal. De Facet Frame zool zorgt voor een stabiele en dynamische grip op het veld. De Predator Edge is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor verschillende ondergronden en wordt gedragen door onder andere David Alaba en Toni Duggan.

adidas Predator Accuracy/Edge verschillende modellen

De nieuwe adidas Predator Accuracy en adidas Predator Edge collectie. De Predator Accuracy en Edge hebben vijf verschillende modellen, met het + model als hoofdmodel. Daarnaast bevat de collectie ook de .1, .2, .3 en .4. Deze schoenen komen in verschillende kleuren en vaak ook voor verschillende ondergronden. Vaak verschilt dit ook per seizoen.

adidas Predator Accuracy+

Het adidas Predator Edge+ model is zoals gezegd het hoofdmodel uit de Predator Accuracy lijn en wordt ook gedragen door internationale sterren, Alaba en Duggan. De Predator Accuracy+ bevat de nieuwste technologieën die adidas te bieden heeft en is vooral geschikt voor creatieve spelers die controle op het veld willen hebben. De Predator Accuracy+ is geschikt voor jong en oud en verkrijgbaar voor meerdere ondergronden, waaronder kunstgras, gewoon gras en zachte ondergronden.

adidas Predator Accuracy .1

De adidas Predator Accuracy .1 is vergelijkbaar met het + model, maar is net iets goedkoper. Deze schoen is ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste schoen maar het + model net iets te duur vindt. Ook de Predator Accuracy .1 vind je voor meerdere ondergronden en doelgroepen.

adidas Predator Accuracy .2

De adidas Predator Accuracy .2 is een lager prijspunt dan het + model en de .1 maar is nog steeds een zeer degelijke voetbalschoen. De schoen is uitgerust met iets minder technologieën waardoor de schoen wat prijsvriendelijker is. Ook de Predator Accuracy .2 is geschikt voor jong en oud en voor meerdere ondergronden.

adidas Predator Accuracy .3

De adidas Predator Accuracy .3 is de ideale voetbalschoen voor de recreatieve voetballer die op zoek is naar een kwalitatief goede schoen voor een lagere prijs. De Predator Accuracy .3 is er voor heren, dames en kinderen en je vindt modellen voor meerdere ondergronden.

adidas Predator Accuracy .4

De adidas Predator Accuracy .4 is het goedkoopste prijspunt van de vijf. Deze schoen is uitermate geschikt voor voetballers die op zoek zijn naar de goedkoopste voetbalschoen. De schoen is verkrijgbaar voor jong en oud en voor zowel gras, kunstgras als indoor.

adidas Predator voor kids en dames

De adidas Predator zijn beschikbaar in senior en junior maten. De senior maten kunnen prima gedragen worden in het damesvoetbal, bij twijfel kun je altijd filteren op dames onder het kopje doelgroep. Voor de kinderen zijn er speciale junior versies gemaakt, overzicht kan je vinden op de adidas Predator kids pagina. De Predator is namelijk niet alleen geliefd bij de senioren, ook de kinderen dragen graag de predator voetbalschoen. 

Verschillende kleuren van de adidas Predator schoen

De Predator schoen collectie is online verkrijgbaar in diverse kleuren, dit hangt af van welke campagne actief is. Zo heb je de adidas Team Mode campagne gehad in 2018 waarbij de Predator gewoon zwart-rood was, maar tijdens de Spectral Mode waren de adidas Predators weer roze. In 2020 waren de Predator groen en zwart/wit met goud. In 2021 zijn er meerdere kleuren uitgekomen, waaronder onder meer rood, zwart, grijs en groen en in 2022 zijn de eerste modellen in het blauw verschenen. In 2023 komt als eerste een zwart/roze veriant met witte strepen en een volledig witte veraiant. De meeste populaire Predator van adidas blijft toch de zwarte adidas Predator voetbalschoen!

Type ondergronden voor de Predator Silo

De adidas Predator is verkrijgbaar in verschillende modellen voor verschillende ondergronden. Zo heb je de adidas Predator FG, TF, Indoor en AG. Voor elk ondergrond is er een Predator schoen voor jou te vinden. Twijfel je over welk model voor jou de juiste is? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder met de keuze naar de juiste Predator voetbalschoen. 

Technologie van de adidas Predator

De Predator voetbalschoen bevat verschillende technieken en technologieën, de belangrijkste zijn het Zone Skin-bovenwerk en de Power Facet voorvoet. De Zone Skin is de upper die zorgt voor een perfecte pasvorm en balcontrole ongeacht de weersomstandigheden. De Power Facet ondersteunt daarin door uitstekende balans te geven bij het schieten en dribbelen. Verder bevatten sommige modellen van de adidas Predator een sok, ook wel sockfit boord genoemd, deze sok zorgt voor een strakkere pasvorm en meer stabilteit.