adidas Predator, adidas Predator Freak

De immens populaire adidas Predator voetbalschoenen mag ondertussen als klassieker worden beschouwd en is volop verkrijgbaar bij VoetbalDirect. De Predator voetbalschoen is onder andere populair geworden door spelers zoals Zinedine Zidane, David Beckham en Kaká en zal dus nu weer beschikbaar zijn in zowel senior als junior modellen. Paul Pogba is het gezicht van de Predator en zal altijd de nieuwe adidas Predator dragen tijdens wedstrijden en trainingen. 

adidas Predator Freak

De adidas Predator Freak is het nieuwste Predator model wat adidas heeft uitgebracht en is het vervolg op de adidas Predator 20. De Predator Freak biedt meer spin, meer grip en meer controle dan zijn voorgangers. De adidas Predator Freak wordt gedragen door onder andere David Alaba en Paul Pogba.

adidas Predator Freak verschillende modellen

De adidas Predator heeft een nieuwe collectie: de adidas Predator Freak collectie. Deze collectie lijkt veel op zijn voorganger maar heeft ook een aantal nieuwe features gekregen, waaronder ook een nieuwe naam. Ook de Predator Freak heeft vier verschillende modellen, met de .1 als hoofdmodel. Daarnaast bevat de collectie ook de .2, .3 en .4. Deze schoenen komen in verschillende kleuren en vaak ook voor verschillende ondergronden. Vaak verschilt dit ook per seizoen.

adidas Predator Freak .1

De adidas Predator Freak .1 is zoals gezegd het hoofdmodel uit de Predator Freak lijn en wordt ook gedragen door vele internationale supersterren, waaronder Paul Pogba en Georginio Wijnaldum. De Predator Freak .1 is de natuurlijke opvolger van de adidas Predator 20.1. Deze schoen bevat de nieuwste technologieën die adidas te bieden heeft en is vooral geschikt voor de creatieve spelers die de controle op het veld willen hebben. De Predator Freak .1 is geschikt voor jong en oud en is verkrijgbaar voor meerdere ondergronden, zoals kunstgras, gewoon gras en voor zachte ondergronden.

adidas Predator Freak .2 

De adidas Predator Freak .2 is een lager prijspunt dan de .1 en is erg populair onder voetballers van jong en oud. Deze schoen is de opvolger van de adidas Predator 20.2. Ook voor deze modellen geldt dat ze voor meerdere ondergronden geschikt zijn.

adidas Predator Freak .3

De adidas Predator Freak .3 is ideaal voor de recreatieve voetballer die een schoen van kwaliteit wil tegen een schappelijke prijs. De adidas Predator Freak .3 is de opvolger van de adidas Predator 20.3 en is beschikbaar voor senioren en voor kids en is betaalbaar. Deze voetbalschoen is te kopen voor allerlei verschillende ondergronden, ook voor in de zaal.

adidas Predator Freak .4

De adidas Predator Freak .4 is een wat goedkopere voetbalschoen omdat dit het minst geavanceerde model is. Deze schoen is de opvolger van de adidas Predator 20.4. Toch is deze voetbalschoen uitermate geschikt voor recreatieve voetballers en deze schoen is geschikt voor verschillende ondergronden. Met name de indoor schoen is erg populair.

adidas Predator voor kids en dames

De adidas Predator zijn beschikbaar in senior en junior maten. De senior maten kunnen prima gedragen worden in het damesvoetbal. Voor de kinderen zijn er speciale junior versies gemaakt, overzicht kan je vinden op de adidas Predator kids pagina. De Predator is namelijk niet alleen geliefd bij de senioren, ook de kinderen dragen graag de predator voetbalschoen. 

Verschillende kleuren van de adidas Predator schoen

De Predator schoen collectie is online verkrijgbaar in diverse kleuren, dit hangt af van welke campagne actief is. Zo heb je de adidas Team Mode campagne gehad in 2018 waarbij de Predator gewoon zwart-rood was, maar tijdens de Spectral Mode waren de adidas Predators weer roze. In 2020 waren de Predator groen en zwart/wit met goud. De meeste populaire Predator van adidas blijft toch de zwarte adidas Predator voetbalschoen!

Type ondergronden voor de Predator Silo

De adidas Predator is verkrijgbaar in verschillende modellen voor verschillende ondergronden. Zo heb je de adidas Predator FG, TF, Indoor en AG. Voor elk ondergrond is er een Predator schoen voor jou te vinden. Twijfel je over welk model voor jou de juiste is? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder met de keuze naar de juiste Predator voetbalschoen. 

Technologie van de adidas Predator

De Predator voetbalschoen bevat verschillende technieken en technologieën, de belangrijkste zijn de Demonskin 2.0 technologie en de ControlFrame technologie. De Demonskin 2.0 is de upper die zorgt voor een perfecte pasvorm en balcontrole ongeacht de weersomstandigheden. De ControlFrame ondersteunt daarin door uitstekende balans te geven bij het maken van acties en onverwachte bewegingen. Verder bevatten sommige modellen van de adidas Predator een sok, ook wel sockfit boord genoemd, deze sok zorgt voor een strakkere pasvorm en meer stabilteit. 

adidas Predator
Selecteer een doelgroep
Filteren
Gekozen filters
 1. Productlijn Predator Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 84

Pagina
Filteren
 1. - 14%
  adidas Predator Freak .2 FG
  adidas Predator Freak .2 FG
  Vanaf € 119,95 Normale prijs € 140,00
 1. - 20%
  adidas Predator Freak .1 FG
  adidas Predator Freak .1 FG
  Vanaf € 174,95 Normale prijs € 220,00
 2. - 9%
  adidas Predator Freak .1 FG
  adidas Predator Freak .1 FG
  Vanaf € 199,95 Normale prijs € 220,00
 1. - 10%
  adidas Predator Freak .2 FG
  adidas Predator Freak .2 FG
  Vanaf € 124,95 Normale prijs € 140,00
Selecteer een eigenschap
 1. - 20%
  adidas Predator Freak .1 FG
  adidas Predator Freak .1 FG
  Vanaf € 174,95 Normale prijs € 220,00
 2. - 27%
  adidas Predator Freak .1 FG
  adidas Predator Freak .1 FG
  Vanaf € 159,95 Normale prijs € 220,00

Producten 1-30 van 84

Pagina
Filteren