Olympique Lyon Shirt, Olympique Lyon Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Olympique Lyon trainingspak, Olympique Lyon shirt of het complete Olympique Lyon tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Olympique Lyon.

Waarom je Olympique Lyon trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Olympique Lyon Shirt

Het traditionele Olympique Lyon shirt koop je eenvoudig en snel in de Olympique Lyon fanshop van VoetbalDirect. Bestel je Olympique Lyon shirt voor 22:00 uur en je hebt het de volgende dag in huis!

Olympique Lyon Trainingspak

De trainingspakken van Olympique Lyon worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Olympique Lyon trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Olympique Lyon trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Olympique Lyon elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Olympique Lyon elk jaar uit met de release van de Olympique Lyon shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Olympique Lyon trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Het Olympique Lyon Trainingspak 2019

Het Olympique Lyon Trainingspak voor het seizoen 2019-2020 vind je online bij VoetbalDirect. Zodra de release is geweest van de nieuwste Olympique Lyon collectie voor het nieuwe seizoen, komt het nieuwe trainingspak van Lyon online!

Olympique Lyon Uitshirt

Naast het Olympique Lyon tenue heeft Olympique Lyon uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Olympique Lyon heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Olympique Lyon buiten het eigen stadion afwerkt.

Olympique Lyon Fanshop
Selecteer een doelgroep
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs Olympique Lyon Verwijder dit artikel

11 producten

Filteren

11 producten

Filteren