Rode Duivels Fanshop

Aanbevolen:

Rode Duivels Shirt, Rode Duivels trainingspak

In onze Rode Duivels fanshop vind je de nieuwste truitjes en trainingspakken van de Rode Duivels. Daarnaast vind je ook andere fanartikelen zoals sjaals, ballen en tassen met het RBFA logo erop. Voor ieder groot toernooi brengt de RBFA in samenwerking met kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor de Rode Duivels om in te schitteren. De huidige collectie is uitgebracht voor het WK 2022 en zal gedragen worden tot en met de kwalificatiereeks voor het EK 2024. Ook in oefenwedstrijden en de Nations League zullen De Bruyne, Lukaku en hun ploeggenoten in deze truitjes schitteren.

Rode Duivels Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt heeft een zeer opvallend design. Je kunt niet om de vlammetjes op de mouwen heen. Op de mouwen na heeft het thuisshirt verder een clean design van de bekende rode kleur. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Rode Duivels Uitshirt 2022-2023

Het uitshirt heeft een opvallende look en een opvallende gelijkenis met Tomorrowland: het thema van zowel het festival als het uitshirt is ''The Reflection of Love''. Het uitshirt is in de basis wit maar heeft vele kleurrijke details. Deze kleuren stellen de kleuren voor van het vuurwerk waar Tomorrowland zo bekend om staat, maar zijn ook een verwijzing naar inclusiviteit. Het shirt is verder afgewerkt met een V-hals.

Rode Duivels Tenue 2022-2023

Naast de wedstrijdshirts vind je in onze België Fanshop ook de complete tenues. Deze Rode Duivels tenues zijn door VoetbalDirect al voor je samengesteld en dus gemakkelijk te bestellen zolang de voorraad strekt. De tenues zijn uiteraard, net als de shirts en andere fanartikelen, ook voor kids en dames beschikbaar.

Rode Duivels Trainingspak

Naast tenues heeft VoetbalDirect ook Rode Duivels trainingspakken voor je samengesteld, zolang de voorraad strekt. Dit pak bestaat meestal uit een drill top en een training pant, maar kan ook een andere top bevatten. Het Rode Duivels trainingspak is ideaal om in te trainen, maar ook geschikt om te dragen in je vrije tijd.

Historie Rode Duivels

Het Belgisch voetbalelftal, ook wel de Rode Duivels genoemd, vertegenwoordigt sinds 1904 België in internationale wedstrijden. De thuisbasis van de nationale ploeg is het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De beste prestaties van het Belgisch voetbalelftal zijn alweer van een tijdje geleden. Op de Olympische Spelen van 1920 behaalden de nationale ploeg van België de gouden medaille. Vervolgens is er nog een tweede plaats op het Europese kampioenschap van 1980, waarna het elftal ver wegzakte en nauwelijks nog een rol van betekenis speelde in het internationale voetbal.

Dat veranderde rond 2012, toen de Gouden Generatie zich aankondigde. Deze generatie bestond uit onder meer Mertens, Vertonghen, Alderweireld, De Bruyne, Lukaku, Courtois en nog meer sterren. Het kantelpunt achteraf zou een interland tegen het Nederlands Elftal zijn, waarin de Rode Duivels op dat moment een van de beste landen ter wereld met 4-2 versloegen. De Gouden Generatie zou uiteindelijk de derde plaats behalen op het WK in 2018 en op het WK 2014 en de EK's van 2016 en 2020 de kwartfinale halen. De vraag is nu of deze generatie op het WK in 2022 de ultieme beloning zal pakken.