Red Bull Leipzig Fanshop

4
Welke club zoek je?

RB Leipzig

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je RB Leipzig trainingspak, shirt of het tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van RB Leipzig. De collectie van RB Leipzig is verkrijgbaar voor heren, dames en kids. Heb je vragen over onze RB Leipzig collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over RB Leipzig

De Duitse voetbalclub uit Leipzig werd opgericht in 2009. De hoofdsponsor RedBull wilde nieuwe inpulsen geven in het voetbal in Leipzig. Vanwege een Duitse wet mocht de club niet Red Bull Leipzig heten en is daarom ook gekozen voor RasenBallsport Leipzig of kort RB Leipzig. In 2016 promoveerde RB Leipzig zich naar de Bundersliga en doet zins dien al mee in de top.

RB Leipzig Shirt 2023/2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023/2024 is net als vorige jaren wit met rood. Ondanks dat is de body dit jaar helemaal wit en heeft het een rood zig zag patroon op de schouders, met de hoofdsponsor RedBull in het midden en het Nike logo in het rood.

RB Leipzig uitshirt 2023/2024

Het uitshirt voor het seizoen 2023/2024 lijkt op het design van het thuisshirt maar dan in de kleuren rood en blauw. Ook het uitshirt heeft het logo van RedBull in het midden van het shirt staan met het Nike logo in het wit.