adidas Voetbalschoenen

adidas en voetbal, ze gaan al jaren hand in hand. Voor de nieuwste adidas voetbalschoenen ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres. De ruime collectie adidas voetbalschoenen bevat schoenen voor elk type speler, van elk niveau. Moeite met het kiezen van het perfecte paar adidas voetbalschoenen? Geen probleem! Maak gebruik van onze kosteloze retourservice of ruil de voetbalschoenen gratis om voor een ander paar.

Voetbalschoenen adidas Online kopen

Je adidas voetbalschoenen koop je éénvoudig online in onze webshop. Selecteer je maat, het type noppen of je ondergrond en kies voor het door jou gewenste materiaal. Maak vervolgens een keuze uit de adidas voetbalschoenen! Twijfel je over de maat van jouw voetbalschoenen? Geen probleem! Ook de complete collectie voetbalschoenen van adidas kun je kosteloos retour sturen. Ook omruilen is geen probleem en voor jou als klant van VoetbalDirect gratis.

Verschillende modellen adidas voetbalschoenen

De adidas voetbalschoen is verkrijgbaar in diverse modellen. Zo heb je de adidas kunstgras voetbalschoen, de adidas zaalvoetbalschoen en de adidas SG voetbalschoen. Allen met een verschillende zool voor de desbetreffende ondergrond, waardoor jij op alle soorten ondergronden optimale grip kunt hebben met de juiste adidas schoen. Het nieuwste model is de adidas MG voetbalschoen, deze voetbalschoen kan gebruikt worden op kunstgras en natuurlijke grasvelden. De adidas TF voetbalschoen is gemaakt voor de straat en kan eventueel ook voor kunstgras gebruikt worden.

Naast de verschillende ondergronden is er nu ook onderscheid in adidas voetbalschoenen met veters en adidas voetbalschoenen zonder veters. Daarnaast is een collectie met adidas voetbalschoenen met sok en adidas voetbalschoenen zonder sok! Ben jij echt een liefhebber van leren adidas voetbalschoenen? Bekijk dan hier alle leren adidas voetbalschoenen. 

Naast alle adidas voetbalschoenen hebben we ook veel adidas slippers voor na een wedstrijd of training bijvoorbeeld de adidas Adilette.

Historie adidas voetbalschoen

adidas is al sinds de jaren 20 van de 19e eeuw betrokken bij de ontwikkeling van voetbalschoenen. Rond 1925 kwamen de Duitse broers Adolf en Rudolf Dassler met de eerste adidas voetbalschoenen met verwisselbare noppen. Perfect om je schoenen aan te passen aan de weersomstandigheden. In 1954 wisten de Duitsers mede door deze revolutionaire schoenen de overwinning te behalen bij het WK van 1954. De jaren na dit WK was adidas veel bezig met de ontwikkeling van lichtere voetbalschoenen. Dit deden ze mede door het gebruik van synthetische stoffen. Tijdens het WK van 1966 droeg maar liefst 70% van de spelers adidas voetbalschoenen. Een absoluut knappe prestatie van het, van oorsprong, Duitse merk. In de jaren 70 lanceerde adidas de adidas Copa Mundial. Tot op heden de populairste voetbalschoen. De adidas Copa Mundial is gemaakt van kangoeroeleer en heeft een klassieke uitstraling. De schoen is geschikt voor ieder type speler en iedere positie. Voor veel voetballers een reden om bij deze schoen te blijven. Na de jaren 70 kwamen er nog veel meer collecties adidas voetbalschoenen op de markt, tot op heden is het merk het grootste merk als het gaat om de verkoop van voetbalschoenen wereldwijd.

Kleuren adidas voetbalschoenen

Soms ben je gewoon op zoek naar een adidas voetbalschoen in een bepaalde kleur! Gebruik de volgende links om de pagina's te tonen van adidas voetbalschoenen in een bepaalde kleur:

Collecties

adidas Predator voetbalschoenen

De adidas Predator is sinds eind 2017 weer beschikbaar. Het populaire model, dat onder andere gedragen werd door Zidane en Beckham. De Predator Edge schoenen zijn de aller nieuwste generatie van de Predator collectie en bevat de nieuwste en beste adidas technologieën. Kies voor de adidas Predator voetbalschoenen.

adidas X Speedportal Voetbalschoenen
Puur, je voetbalt op intuïtie, je zoekt je tegenstanders maar al te graag op! Herken jij jezelf hierin? Dan ben je X! De adidas Speedportal schoen voor de creatieve, aanvallend ingestelde speler die bij elke aanval betrokken is. Bekijk hier alle adidas X Speedportal voetbalschoenen!

adidas Copa Voetbalschoenen
De Copa voetbalschoen van adidas is gemaakt voor de klassieke speler. Het is de klassieke Copa Mundial met de moderne technologieën toegevoegd en een design die meer past bij deze tijd. Bekijk hier alle adidas Copa voetbalschoenen!

adidas Classics
Ben jij de klassieke speler die kiest voor leer, voor zwart en voor een stabiele uitstraling? Neem dan eens een kijkje bij onze adidas Classics collectie! Vind onder andere de adidas Copa Mundial, adidas Kaiser, adidas World Cup en de adidas Samba!

adidas Voetbalschoenen kids

Bovenstaande modellen zijn uiteraard ook beschikbaar in kindermaten. Neem een kijkje op onze adidas Voetbalschoenen Kids pagina voor het aanbod adidas voetbalschoenen speciaal voor de jongste voetballers!

adidas

Producten 1-30 van 282

Filteren
 1. - 15%
  adidas Copa Pure .2 FG
  adidas Copa Pure .2 FG
  Vanaf € 109,95 Normale prijs € 129,95
 2. - 20%
  adidas X Speedportal .2 FG
  adidas X Speedportal .2 FG
  Vanaf € 119,95 Normale prijs € 149,95
Kies een doelgroep
 1. - 26%
  adidas Copa Pure .3 FG
  adidas Copa Pure .3 FG
  Vanaf € 58,95 Normale prijs € 79,95
 2. - 20%
  adidas Mundial Team TF
  adidas Mundial Team TF
  Vanaf € 119,95 Normale prijs € 149,95
 1. - 23%
  adidas X Crazyfast .2 FG
  adidas X Crazyfast .2 FG
  Vanaf € 114,95 Normale prijs € 149,95
 2. - 21%
  adidas X Crazyfast .3 FG
  adidas X Crazyfast .3 FG
  Vanaf € 70,95 Normale prijs € 89,95
 3. adidas X Crazyfast .1 Laceless FG
  adidas X Crazyfast .1 Laceless FG
  Vanaf € 239,95 Normale prijs € 269,95
 4. - 22%
  adidas Kaiser 5 Team TF
  adidas Kaiser 5 Team TF
  Vanaf € 92,95 Normale prijs € 119,95
 1. - 11%
  adidas Copa Mundial FG
  adidas Copa Mundial FG
  Vanaf € 159,95 Normale prijs € 179,95
 1. - 19%
  adidas X Crazyfast .1 FG
  adidas X Crazyfast .1 FG
  Vanaf € 209,95 Normale prijs € 259,95

Producten 1-30 van 282

Filteren