Galatasaray Fanshop

4
Welke club zoek je?

Galatasaray Shirt, Galatasaray Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Galatasaray trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Galatasaray.

Galatasaray Shirt

Het traditionele Galatasaray shirt koop je eenvoudig en snel in de Galatasaray fanshop van VoetbalDirect. Het thuisshirt bestaat uit de tinten oranje en rood en wordt gemaakt door Nike. Elk jaar weer weet Nike fans en de voetbalwereld te verassen met een modern design voor Galatasaray.  Het logo is terug te vinden op het shirt en andere kledingartikelen uit de collectie.

Galatasaray Trainingspak

De trainingspakken van Galatasaray worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Galatasaray trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Galatasaray elk jaar uitbrengt. Deze trainingslijn brengt Galatasaray elk jaar uit met de release van de Galatasaray shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Galatasaray trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Galatasaray Trainingspak 2022-2023

Het nieuwe Galatasaray Trainingspak 22-23 zal gedragen worden in het seizoen 2022-2023 en komt richting het nieuwe seizoen online bij VoetbalDirect. Het Galatasaray Trainingspak is online verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Dit Galatasaray trainingspak wordt gedragen in het seizoen 2022-2023.

Galatasaray Uitshirt

Naast het Galatasaray tenue heeft Galatasaray uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Galatasaray buiten het eigen stadion afwerkt.

Over Galatasaray

Galatasaray is een Turkse voetbalclub uit Istanbul. De club werd in 1905 opgericht door Ali Sami Yen, één van de Turkse studenten van het Galatasaray Lyceum in Istanbul. In het begin voetbalde de groep in het geheim buiten school om, omdat de school bang was voor machthebbers die het af zouden keuren. Galatasaray speelt haar thuiswedstrijden sinds 2011 in de Türk Telecom Arena. Het stadion is vernoemd naar de hoofdsponsor Türk Telecom en biedt plaats aan ruim 50.000 toeschouwers.

Met 20 landstitels op zak mag Galatasaray zich de recordkampioen van Turkije noemen. Aartsrivaal en stadsgenoot Fenerbahce volgt op minimale afstand met 19 titels. Ook heeft Galatasaray Europese successen geboekt. In 2000 werden zowel de UEFA Cup en de UEFA Super cup gewonnen.

Galatasaray is een club met een rijke historie. Tal van nationale, maar ook zeker internationale helden hebben het rood/gele tenue van Galatasaray om de schouders gedragen. Spelers als Arda Turan, Selçuk Inan en Wesley Sneijder hebben vele wedstrijden de sterren van de hemel gespeeld voor de club uit Istanbul.