Portugal Fanshop

34
Kies een land

Portugal Fanshop

In de Portugal Fanshop van VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel een Portugal shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete tenue van Portugal! Daarnaast kun je een jouw favoriete Portugal Trainingspak zelf samenstellen.

De Portugese Voetbalbond brengt in samenwerking met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe fanshop collectie uit voor het Portugese voetbalelftal. Dit gebeurt meestal voor een eindtoernooi. De Portugezen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in de twee jaar durende kwalificatiereeks voor het volgende eindtoernooi. De collectie bestaat meestal uit Portugal Trainingswear, Portugal voetbalshirts, Portugal Tenues en Portugal trainingspakken.

Portugal Shirt

In de Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Portugal voetbalshirts online verkrijgbaar namelijk het Portugal thuisshirt, uitshirt en het trainingsshirt. De traditionale donkerrode kleur is altijd het thuisshirt van Portugal. Het Portugal Uitshirt is verschilt elke release van design en kleur, het shirt van het gewonnen EK 2016 was bijvoorbeeld lichtgroen. De Portugal Trainingsshirts zijn ook verkrijgbaar bij VoetbalDirect. Deze trainingsshirts worden gedragen op trainingen en tijdens de warming-up van wedstrijden. Alle Portugal shirts zijn te vinden in de Portugal Fanshop van VoetbalDirect en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw Portugal voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Portugal Thuisshirt 2024-2026

Het klassieke donkerrode thuishirt waar Portugal mee gaat aantreden op het EK 2024, draagt het motto "Partilha a Paixão" wat betekent deel de passie! Het shirt heeft verschillende rode kleurblokken die verwijzen naar het nationale elftal en de inwoners van het land. Het shirt is verder afgewerkt met een V-hals.

Portugal Uitshirt 2024-2026

Het Uitshirt van Portugal bevat een bijzondere print, namelijk eentje die geïnspireerd is door de Portugese Azulejo stijl. Azulejo's zijn siertegels die overal in het land te vinden zijn als decoratie en kunst. Het blauwe mozaïektegelontwerp heeft een subtiele look, en is afgewerkt met een ronde hals.

Portugal Tenue

Naast de wedstrijdshirts kun je er ook voor kiezen om het hele tenue te bestellen. De tenues vind je ook in onze fanshop zolang de voorraad strekt en bestaan uit het thuis- of uitshirt, de bijbehorende short en sokken. Ben je liever iets goedkoper uit, kies dan voor het trainingsset van Portugal. Deze bestaat uit een trainingsshirt en trainingsshort en bevat dus geen sokken. Het trainingsset gebruiken de spelers om in te trainen wanneer het te warm is voor een trainingspak.

Portugal Trainingspak

Naast de wedstrijdshirts en tenues vind je in onze Portugal fanshop ook de trainingspakken die erg populair zijn onder supporters. De trainingspakken komen in dezelfde stijl als de wedstrijdkleding en bestaan uit een training top en een trainingsbroek. Er zijn ook verschillende type trainingspakken. De Strike trainingspakken zijn het populairst, deze trainingspakken zijn ideaal om in te trainen maar ook zeker om te dragen in je vrije tijd. De Elite trainingspakken zijn iets duurder en zijn optimaal gemaakt om in te trainen, deze trainingspakken dragen de spelers van Portugal ook tijdens hun training. De Travel trainingspakken dragen de Portugese spelers tijdens hun vrije tijd, bijvoorbeeld als ze tijdens het WK in het hotel zijn en geen wedstrijd hoeven te spelen. Alle trainingspakken zijn ook verkrijgbaar voor kids, zolang de voorraad strekt.

Historie Portugees Voetbalelftal

Het Portugees elftal heeft de bijnaam Selecao das Quinas en speelde zijn eerste interland in 1921 tegen Spanje. Deze wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Drie jaar later boekte het zijn eerste overwinning. Er zijn goede resultaten gehaald sindsdien zo is er in 1966 een derde plaats behaald op een WK en werd het in 2016 winnar van het EK. Bekende spelers van Portugal zijn Eusébio, Luis Figo, Rui Costa en Cristiano Ronaldo.