Brazilië Fanshop

Aanbevolen:

Brazilië Shirt, Brazilië Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Brazilië Fanshop het Brazilië shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Brazilië tenue! Ook is het mogelijk om een Brazilië Trainingspak samen te stellen.

Om de twee jaar brengt de Braziliaanse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Braziliaans voetbalelftal. De Brazilianen dragen de nieuwe collectie vaak voor het eerst in aanloop naar een groot eindtoernooi, de huidige collectie is dus bedoelt voor het WK 2022 en de aanloop naar de volgende Copa America.

Brazilië Shirt

In de Brazilië Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Brazilië shirts online verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt zul je hier het thuisshirt, uitshirt en trianingsshirts vinden. Het thuisshirt van Brazilië heeft altijd de traditionele gele kleur. Het Uitshirt van Brazilië kan elke twee jaar behoorlijke verschillen van design en kleur.

Naast de Brazilië replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Brazilië Trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Alle Brazilië shirts zijn verkrijgbaar in onze Brazilië Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Brazilië voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Brazilië Thuisshirt 2022-2024

Het thuisshirt heeft zoals altijd de bekende gele kleur en bevat dit keer een print van een jaguar. De jaguar heeft namelijk dezelfde mentaliteit als de Braziliaanse bevolking: nooit opgeven, altijd doorgaan.Het shirt doet een beetje denken aan 2002, het jaar waarin de Brazilianen voor het laatst wereldkampioen werden. In dit nieuwe shirt zullen ze ook weer tot de favorieten behoren.

Brazilië Uitshirt 2022-2024

Het uitshirt is dit jaar blauw en bevat net als het thuisshirt een element van de jaguar. Op de mouwen vind je namelijk een patroon wat geïnspireerd is op de huid van een jaguar. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Brazilië Tenue

Naast dat je de wedstrijdshirts voor 2022-2024 los kunt bestellen, zou je er ook voor kunnen kiezen om het hele tenue aan te schaffen. Het tenue bestaat uit een thuis- of uitshirt en het bijbehorende short en sokken. De tenues zijn verkrijgbaar voor volwassenen maar ook voor kinderen. Ben je liever iets goedkoper uit, dan kun je beter kiezen voor de trianingssets van Brazilië. Deze sets bestaan uit een trainingsshirt en een trainingsshort en dus geen sokken. De trainingssets worden door de Braziliaanse sterren gedragen tijdens trainingen.

Brazilië Trainingspak

Naast de tenues en trainingssets vind je bij VoetbalDirect ook de bijbehorende trainingspakken van het Braziliaanse elftal. Het trainingspak komt in dezelfde kleuren als de trainingssets en bestaat uit een training top en een trainingsbroek. Je kunt onze vooraf samengestelde trainingspakken aanschaffen, maar je kunt ook zelf een trainings top en een trainingsbroek combineren.

Historie Braziliaans Voetbalelftal

Het Braziliaans elftal, ook wel de Goddelijke Kanaries genoemd, staat bekend om prachtige samenspel ook wel 'Samba voetbal' genoemd, verwezen naar de Braziliaanse Samba dans. Met dit oogstrelend mooi voetbal zijn er grootse resultaten behaald. Brazilië is het succesvolste land ooit op Wereldkampioenschappen. De Brazilanen hebben als enige nog nooit een WK gemist en deze Cup zelfs al vijf keer gewonnen. De Copa América werd al acht keer gewonnen en de Confederations Cup vier keer. In 2016 werd voor het eerst de goude medaille gehaald op de Olympische Spelen. Deze grootste resultaten hebben ze te danken aan legendarische spelers als Pelé, Ronaldhinho, Neymar, Garrincha, Dunga, Romário, Rivaldo en uiteraard Ronaldo.