Brazilië Fanshop

12
Kies een land

Brazilië Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Brazilië Fanshop het Brazilië shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Brazilië tenue! Ook is het mogelijk om een Brazilië Trainingspak samen te stellen.

Om de twee jaar brengt de Braziliaanse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Braziliaans voetbalelftal. De Brazilianen dragen de nieuwe collectie vaak voor het eerst in aanloop naar een groot eindtoernooi. Het shirt wordt gedragen tijdens de Copa América, maar ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2026 tijdens de periode 2024-2025.

Brazilië Shirt

In de Brazilië Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Brazilië shirts online verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt zul je hier het thuisshirt, uitshirt en trianingsshirts vinden. Het thuisshirt van Brazilië heeft altijd de traditionele gele kleur. Het Uitshirt van Brazilië kan elke twee jaar behoorlijke verschillen van design en kleur.

Naast de Brazilië replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Brazilië trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Alle Brazilië shirts zijn verkrijgbaar in onze Brazilië Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Brazilië voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Brazilië Thuisshirt 2024-2026

Het thuisshirt heeft zoals altijd de bekende gele kleur en bevat een all-over print die het natuurlijke erfgoed van het land viert. Natuurlijk zijn er groene accenten toegevoegd aan het Brazilië voetbalshirt, waardoor het tenue ook dit jaar weer trouw blijft aan de nationale vlag. Het shirt is afgewerkt met een combinatie van een V-hals en een gevouwen kraag.

Brazilië Uitshirt 2024-2026

Het uitshirt is dit jaar wederom blauw. Het design is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van Braziliaanse stranden en jungles. Het shirt is afgewerkt met een combinatie van een V-hals en een gevouwen kraag.

Brazilië Tenue

Naast dat je de wedstrijdshirts voor 2024-2026 los kunt bestellen, zou je er ook voor kunnen kiezen om het hele tenue aan te schaffen. Het tenue bestaat uit een thuis- of uitshirt en het bijbehorende short en sokken. De tenues zijn verkrijgbaar voor volwassenen maar ook voor kinderen. Ben je liever iets goedkoper uit, dan kun je beter kiezen voor de trianingssets van Brazilië. Deze sets bestaan uit een trainingsshirt en een trainingsshort en dus geen sokken. De trainingssets worden door de Braziliaanse sterren gedragen tijdens trainingen.

Brazilië Trainingspak

Naast de tenues en trainingssets vind je bij VoetbalDirect ook de bijbehorende trainingspakken van het Braziliaanse elftal. Het trainingspak komt in dezelfde kleuren als de trainingssets en bestaat uit een training top en een trainingsbroek. Je kunt onze vooraf samengestelde trainingspakken aanschaffen, maar je kunt ook zelf een trainings top en een trainingsbroek combineren.

Historie Braziliaans Voetbalelftal

Het Braziliaans elftal, ook wel de Goddelijke Kanaries genoemd, staat bekend om prachtige samenspel ook wel 'Samba voetbal' genoemd, verwezen naar de Braziliaanse Samba dans. Met dit oogstrelend mooi voetbal zijn er grootse resultaten behaald. Brazilië is het succesvolste land ooit op Wereldkampioenschappen. De Brazilanen hebben als enige nog nooit een WK gemist en deze Cup zelfs al vijf keer gewonnen. De Copa América werd al acht keer gewonnen en de Confederations Cup vier keer. In 2016 werd voor het eerst de goude medaille gehaald op de Olympische Spelen. Deze grootste resultaten hebben ze te danken aan legendarische spelers als Pelé, Ronaldhinho, Neymar, Garrincha, Dunga, Romário, Rivaldo en uiteraard Ronaldo.