Paris Saint-Germain Fanshop

Aanbevolen:

PSG Trainingspak, PSG Shirt

Bij VoetbalDirect vind je eenvoudig en snel je officiële PSG Shirt, PSG Trainingspak of PSG tenue. De PSG fanshop van VoetbalDirect heeft het breedste assortiment van Nederland. Heb jij vragen over jouw Paris Saint Germain trainingspak, shirt of andere items? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij kunnen jou verder helpen en adviseren over alles van PSG. 

PSG Shirt

Een PSG voetbalshirt vind je bij VoetbalDirect. O.a. het thuisshirt, uitshirt en  3rd shirt vind je gemakkelijk online. De PSG shirts hebben Nike als kledingsponsor en elk jaar brengen zij samen nieuwe Paris Saint-Germain Shirts uit. In samenwerking met Nike en Air Jordan brengt PSG daarnaast ook nog een vierde shirt uit. Kies jouw favoriete shirt, kies de juiste maat en eventueel bedrukking en wij zorgen dat jij zo snel mogelijk jouw nieuwe shirt in huis hebt. 

Historie PSG shirt

Het PSG shirt kent een rijke geschiedenis met daarin verschillende wijzigingen. Ondanks dat de club officieel bestaat sinds 1970 hebben er veel veranderingen plaatsgevonden aan het shirt, onder andere door kledingsponsor Nike. Het avontuur van de Parijzenaren begon in een geheel rood shirt met blauw randjes aan het eind van de mouwen. Hierbij hoorde een witte broek en blauwe sokken, dit om de clubkleuren compleet te maken.

In 1973 kwam kleding designer Daniel Hechter aan het roer bij Paris Saint Germain en hij ontwierp het wel bekende donkerblauw shirt met rode baan begeleid door witte strepen aan beide zijden. Hechter kwam tot inspiratie van dit shirt door zijn eigen design voor het club logo, het shirt wordt dan ook het Hechter shirt genoemd. In 1980 veranderde het PSG shirt weer, dit keer in een wit shirt met rood-blauwe streep over het hart. Het Hechter shirt bleef in deze periode wel aan als uitshirt.

In het begin van de jaren 90 begon Nike te expirimenteren met verschillende shirts. Dit viel niet goed bij de supporters en door te protesteren kregen zij het originele PSG shirt terug voor de eind jaren 90. Nike begon na de eeuwenwisseling weer met het veranderen van het thuisshirt. Eerst werden de witte randjes weggehaald en daarna met de rode streep versmald en verplaatst naar het hart. Na 2008 is het Paris Saint Germain shirt gebleven zoals Daniel Hechter het ooit had bedoeld. Het PSG shirt bestel je eenvoudig en snel in de Paris Saint Germain fanshop van VoetbalDirect.

Paris Saint-Germain Thuisshirt 2022-2023

Het PSG Thuisshirt 2022-2023 is flink gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Het Nike logo is terug op het shirt, net als de witte baan in het midden zoals dat voorheen eigenlijk ieder jaar op het thuisshirt te vinden was. Het thuisshirt voelt klassiek aan, mede ook omdat het logo van PSG en Nike in het midden gecentreerd onder elkaar staan.

PSG trainingspak 2022-2023

Ook voor dit seizoen heeft Paris-Saint Germain weer de nodige nieuwe trainingspakken uitgebracht. Zoals de laatste jaren zijn ook dit jaar de trainingspakken weer prachtig designed. Zo komt het Strike Trainingspak in een lichte en een donkere variant. Bij VoetbalDirect is daarnaast ook de mogelijkheid om te combineren, zo kun je bijvoorbeeld de donkere broek en de lichte top bestellen.

Naast de Strike variant heeft VoetbalDirect ook de Elite trainingspakken van Paris Saint-Germain in huis. Deze zien er bijna hetzelfde uit als de Strike trainingspakken. Het grote verschil zit hem in de kwaliteit en technologie: de Elite variant is voorzien van de nieuwste technologie en de best denkbare kwaliteit.

Ook het Paris Saint-Germian Tech Trainingspak vind je bij VoetbalDirect. Dit is de PSG variant van de welbekende Tech variant van Nike, die uiterst populair is in binnen- en buitenland. Dit pak is gemaakt van zacht, stretchy materiaal en heeft een volledige ritssluiting en ook en capuchon.

Het Windrunner Trainingspak van PSG is gemaakt om je warm te houden in de koudere weersomstandigheden. Ook deze is uitgerust met een capuchon en komt in de clubkleuren van Paris Saint-Germain.

Tot slot vind je ook de inmiddels welbekende samenwerking van Air Jordan en PSG terug bij VoetbalDirect terug in een trainingspak-variant. Dit trainingspak komt in een hoody en een jacket variant en heeft het logo van PSG en Air Jordan.

De trainingspakken samengesteld door VoetbalDirect kunnen gemixt worden qua maten. Denk aan een PSG Strike Trainingspak, hier kun je van de top bijvoorbeeld een maat S nemen en van de trainingsbroek een maat M.

PSG trainingspak Kids

Voor de jonge fans zijn er genoeg trainingspakken beschikbaar. Erg geliefd om te dragen tijdens de trainingen of tijdens het buitenspelen. Bekijk alle Paris Saint Germain Trainingspakken Kids bij VoetbalDirect. Verschillende kleuren en maten beschikbaar en altijd de nieuwste PSG pakken online.

Paris Saint-Germain trainingspak Dames

Voor Dames hebben we bij VoetbalDirect alles van Paris Saint-Germain. Er zijn genoeg trainingspakken in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Kies de juiste maat en scoor jouw PSG trainingspak Dames. Ook hebben we van PSG trainingsbroeken, sokken en shirts voor Dames beschikbaar voor jou!

PSG Tenue 2022-2023

Het PSG tenue bestaat uit een voetbalshirt, short en eventueel sokken. Nu ook het PSG tenue 22-23 online verkrijgbaar! Bij VoetbalDirect kun je een Paris Saint Germain tenue zelf samenstellen. De Paris Saint Germain tenue is verkrijgbaar voor jong en oud!

PSG Trainingbroek

Op zoek naar een PSG broek? Vind gemakkelijk en snel alle PSG trainingsbroeken in de  Fanshop van VoetbalDirect. Ideaal voor trainingen of voor het dragen in je vrije tijd. Combineer een trainingsbroek met een drill top of vest voor een mooi trainingspak.

PSG Drill Top

De PSG drill top is een geliefde item. De drill tops uit de PSG fanshop zitten comfortabel en hebben een strak design. De Paris Saint Germain drill top is ook gemakkelijk te combineren met een Trainingsbroek. Je kunt zo je eigen pak samenstellen. Een drill top koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

PSG Trainingsshirt kopen

Het trainingsshirt van Paris Saint Germain heeft altijd een strakke design en is erg populair. Zo is het PSG trainingsshirt wel is goud met zwart geweest en bijvoorbeeld helemaal zwart met roze details. Het trainingsshirt wordt gedragen tijdens de trainingen. Het trainingsshirt is dus heerlijk om te dragen tijdens trainingen, maar kan ook prima in vrije tjid gedragen worden. Het is tegenwoordig helemaal hip om in clubkleding rond te lopen.

PSG x Jordan

Paris Saint-Germain x Jordan is een samenwerking tussen PSG, Nike en Jordan. De PSG X Jordan collectie is speciaal voor de Champions League collectie van PSG. De samenwerking tussen het basketbalmerk Air Jordan, PSG en Nike is een unieke samenwerking waar een populaire collectie uit is gekomen. Met onder andere het PSG 3rd shirt thuis en uit en PSG x Jordan trainingspak voor senioren en kids. De PSG X Jordan artikelen zijn immens populair geworden. Shop nu jouw favoriete PSG X Jordan Shirt en trainingspak online.

Historie PSG

Paris Saint Germain (PSG) is een Franse voetbalclub uit de stad Parijs. PSG bestaat sinds 1970 en is ontstaan uit Paris FC en Stade Saint-Germain. Een jaar later was er een stemming in de gemeente raad over de naam van de club. Een meerderheid vond dat de naam terug moest naar Paris FC en een minderheid vond dat de naam moest blijven bestaan. De club splitste weer en Paris Saint Germain moest helemaal overnieuw beginnen als amateurclub. In 1973 promoveerde PSG weer naar de hoogste klasse en zou hier ook niet meer weggaan. 

In de jaren 80 begon PSG met het pakken van prijzen. Hiermee haalde ze pas voor de 2e keer de landstitel naar Parijs en mochten ze ook in Europa mee gaan doen om prijzen. Begin jaren 90 maakte PSG furore in Europa. Ze wonnen van grote Europese clubs, maar haalde de finale nog geen één keer. In het seizoen 1996 pakte PSG voor het eerst een Europese prijs en het seizoen haalden ze het net niet.

In 2011 werd PSG overgenomen door Qatar Sports Investments en de nieuwe eigenaar wilde Paris Saint Germain brengen naar de Europese top. Door het grote geld dat de eigenaar tot zijn beschikking heeft kan hij grote spelers halen naar Parijs. De grootste sterren werden uiteindelijk naar Parijs gehaald om prijzen te gaan winnen. In 2015 zorgde de club voor een unicum door de 4 grootste prijzen van Frankrijk in één seizoen te winnen. Er spelen op dit moment grote sterren zoals Mbappe. Neymar en natuurlijk Lionel Messi.