Voetbal kopen

Een voetbal kopen voor je club of voor jezelf doe je eenvoudig bij VoetbalDirect. Onze collectie voetballen bestaat uit een aantal grote merken en heeft voor iedere speler, van elk niveau, wat te bieden. VoetbalDirect heeft ballen uit de Champions League, Europa League, EK, Nations League, WK, Eredivisie, Premier League, LaLiga en de Ligue 1, VoetbalDirect heeft bijna elke bal van de grote competities en toernooien uit voorraad leverbaar.

VoetbalDirect is de absolute online voetbalspecialist en daarom mag een mooie collectie ballen niet ontbreken in ons assortiment.

Waarom je nieuwe voetbal kopen bij VoetbalDirect?

 • Kosteloos retourneren & omruilen

Verschil tussen een veldvoetbal en een zaalvoetbal

Het belangrijkste om in de gaten te houden bij het kopen van een voetbal is het type bal. Er is een groot verschil tussen voetballen voor in de zaal en voor op het veld. Je hebt daarnaast ook kunstgras voetballen. Kies links in het menu voor het type bal waar je naar op zoek bent, om zodoende makkelijker een keuze te kunnen maken.

Een zaalvoetbal(plofbal) heeft een veel lagere stuit en krijgt minder snelheid dan een veldvoetbal. Dit zorgt voor een veiliger spel in de zaal.

Een veldbal daarentegen heeft een normale stuit en heeft meer snelheid. Een straatvoetbal is gemaakt voor skills op straat. VoetbalDirect heeft ook minivoetbal ballen in het assortiment. Leuk als cadeau of voor de kleinere voetballertjes onder ons. De strandvoetbal ballen zijn speciaal voor het voetballen op strand, deze ballen beschikken over de juiste materialen om heerlijk op strand te voetballen zonder pijn aan je voeten of een bal die ondergelopen is met water.

Ons assortiment voetballen

Maak een keuze uit ons ruime assortiment. Derbystar is al jaren sponsor en trouwe leverancier van de KNVB en is ook op vele clubs te vinden als wedstrijd- en trainningsbal. Trainingsballen en Wedstrijdballen vind je eenvoudig bij VoetbalDirect in een overzicht. Veel Derbystar ballen zijn beschikbaar met staffelprijzen voor hogere aantallen. Heel interessant voor een vereniging of team.

Nike ballen worden al jaren gebruikt bij wedstrijden in de LaLiga, Premier League en de Serie A. De grootste clubs van Europa spelen, jaar in, jaar uit, met deze bal. Adidas is als partner van de FIFA en de UEFA hoofdleverancier van voetballen tijdens het WK en is zodoende ook leverancier van de adidas voetbal waarmee gespeeld wordt tijdens de Champions League en de Europa League. Vind naast de genoemde merken ook uhlsport voetballen in onze webshop.

Fan van een bepaalde club? De verschillende merken maken speciale voetballen met opdruk van jouw favoriete team! Vind bijvoorbeeld de Arsenal Voetbal, Voetbal Bayern München, FC Barcelona Bal of de Voetbal Manchester United.

Een voetbal kopen doe je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Voldoet je voetbal niet aan de door jou gestelde eisen? Mits ongebruikt kun je deze altijd kosteloos retourneren of omruilen!

Ballen

Producten 1-30 van 149

Filteren
 1. - 25%
  adidas Uniforia EK 2020 Competition Bal
  adidas Uniforia EK 2020 Competition Bal
  Aanbiedingsprijs € 37,50 Normale prijs € 50,00
 1. - 33%
  Derbystar Eredivisie Mini 2020/2021
  Derbystar Eredivisie Mini 2020/2021
  Aanbiedingsprijs € 9,95 Normale prijs € 15,00
Waar ga je de voetbal voor gebruiken?

Producten 1-30 van 149

Filteren