Algerije Fanshop

Algerije Fanshop

De nieuwste items van het Algerijns elftal vind je op deze pagina. Je vindt hier onder andere de wedstrijdshirts en trainingskleding zo lang de voorraad strekt. In aanloop naar een groot toernooi brengt de Algerijnse voetbalbond in samenwerking met kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit. Vaak is dit dus vlak voor het WK of de Afrika Cup. In deze collectie vind je dan de nieuwe wedstrijdshirts en trainingskleding.

Algerije Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt is dit jaar wit met groen. Het shirt bevat een print aan de linkerkant met groene verticale strepen. Het logo van de Algerijnse voetbalbond en adidas is in het midden gecentreerd en het adidas logo staat er in het goud op.

Algerije Uitshirt 2022-2023

Het Algerije Uitshirt is bijna identiek aan het thuisshirt, maar dan met tegengestelde kleurstelling. Het shirt is dus groen met witte verticale strepen aan de linkerkant.

Algerije Trainingspak

Naast wedstrijdshirts vind je op deze pagina ook de nieuwste trainingspakken van Algerije. De trainingspakken bestaan uit een drill top en een pant en hebben vaak dezelfde kleurstelling als de wedstrijdshirts. Je kunt de door ons samengestelde trainingspakken bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de trainingsbroek te bestellen.