USA Voetbalshirt

Aanbevolen:

USA Voetbalshirt

In de USA Fanshop van VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel USA shirts voor thuis- en uitwedstrijden. Om de twee jaar brengt de Amerikaanse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Amerikaanse voetbalelftal. De Amerikanen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

USA Voetbalshirt

In de USA Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere USA voetbalshirts online verkrijgbaar namelijk het USA thuisshirt en USA uitshirt. Het USA Shirt Thuis bevat over het algemeen de traditionele witte kleur. Alle USA shirts zijn verkrijgbaar in onze Fanshop in senior maten S tot en met XL. Zit jouw favoriete USA voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

USA Uitshirt

Voor de uitwedstrijden heeft de USA samen met kledingmerk Nike een USA Uitshirt ontworpen, dit shirt kan elke release weer een andere design en kleur hebben. Zo is het Uitshirt USA wel is zwart en wel is rood geweest.

Historie Amerikaans Voetbalelftal

Het voetbalelftal van de Verenigde Staten vertegenwoordigt de Verenigde Staten van Amerika bij officiële wedstrijden. De Amerikanen hebben grote historie opgebouwd wat betreft het winnen van de CONCACAF Gold Cup. Van de veertien deelnames heeft het Amerikaans voetbalelftal zes keer gewonnen. In 2009 werd nog knap de tweede plaats gepakt op de Confederations Cup. Daarnaast is de USA vaak aanwezig op een WK, namelijk al veertien keer, waarvan de eerste keer in 1930. Toen werd ook gelijk de halve finale gehaald. Bekende spelers uit de nationale ploeg van de Verenigde Staten zijn Tim Howard, Michael Bradley, Clint Dempsey en Landon Donovan.