USA Voetbalshirt

3
Kies een land

USA Fanshop

In de USA Fanshop van VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel USA shirts voor thuis- en uitwedstrijden. Om de twee jaar brengt de Amerikaanse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Amerikaanse voetbalelftal. De Amerikanen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

USA Voetbalshirt

In de USA Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere USA voetbalshirts online verkrijgbaar namelijk het USA thuisshirt en USA uitshirt. Het USA Shirt Thuis bevat over het algemeen de traditionele witte kleur. Alle USA shirts zijn verkrijgbaar in onze Fanshop in senior maten S tot en met XL. Zit jouw favoriete USA voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

USA Thuis Shirt 2024-2026

 

USA Uit Shirt 2024-2026

Voor de uitwedstrijden heeft de USA samen met kledingmerk Nike een USA Uitshirt ontworpen, dit shirt kan elke release weer een andere design en kleur hebben. Zo is het Uitshirt USA wel is zwart en wel is rood geweest.

USA Tenue

Naast de wedstrijdshirts kun je er ook voor kiezen om het hele tenue te bestellen. De tenues vind je ook in onze fanshop zolang de voorraad strekt en bestaan uit het thuis- uitshirt, de bijbehorende short en sokken. Ben je liever iets goedkoper uit, kies dan voor het trainingsset van de Verenigde Staten. Deze bestaat uit een trainingsshirt en trainingsshort en bevat dus geen sokken. Het trainingsset gebruiken de spelers om in te trainen wanneer het te warm is voor een trainingspak.

USA Trainingspak

Naast de wedstrijdshirts en tenues vind je in onze USA fanshop ook de trainingspakken die erg populair zijn onder supporters. De trainingspakken komen in dezelfde stijl als de wedstrijdkleding en bestaan uit een training top en een trainingsbroek. Er zijn ook verschillende type trainingspakken. De Strike trainingspakken zijn het populairst, deze trainingspakken zijn ideaal om in te trainen maar ook zeker om te dragen in je vrije tijd. De Elite trainingspakken zijn iets duurder en zijn optimaal gemaakt om in te trainen, deze trainingspakken dragen de spelers ook tijdens hun training. De Travel trainingspakken dragen de spelers tijdens hun vrije tijd, bijvoorbeeld als ze tijdens toernooien in het hotel zijn en geen wedstrijd hoeven te spelen. Alle trainingspakken zijn ook verkrijgbaar voor kids, zolang de voorraad strekt.

Historie Amerikaans Voetbalelftal

Het voetbalelftal van de Verenigde Staten vertegenwoordigt de Verenigde Staten van Amerika bij officiële wedstrijden. De Amerikanen hebben grote historie opgebouwd wat betreft het winnen van de CONCACAF Gold Cup. Van de zestien deelnames heeft het Amerikaans voetbalelftal zeven keer gewonnen. In 2009 werd nog knap de tweede plaats gepakt op de Confederations Cup. Daarnaast is de USA vaak aanwezig op een WK, namelijk al elf keer, waarvan de eerste keer in 1930. Toen werd ook gelijk de halve finale gehaald. Bekende spelers uit de nationale ploeg van de Verenigde Staten zijn Christian Pulisic, Ricardo Pepi, Weston McKennie en Sergiño Dest.