adidas F50 voetbalschoenen

49
Kies een doelgroep

adidas F50

De adidas F50 is terug van weggeweest! In 2010 zagen we de adidas F50 voor het eerst bij onder andere Lionel Messi en in 2016 zagen we de schoen voor het laatst. Sinds de zomer van 2024 is de adidas F50 echter terug van weggeweest en wordt deze ook weer gedragen door de internationale sterren. Uiteraard vind je de nieuwste adidas F50 ook altijd bij VoetbalDirect, zolang de vooraad strekt.

adidas F50 specs

De adidas F50 is een lichte schoen die gemaakt is voor lichtvoetige, snelle voetballers die op zoek zijn naar een schoen om hun snelheid optimaal te kunnen benutten. De schoen is daarom ook uitgerust met SPRINTFRAME 360 voor uitzonderlijke acceleratie en snelheid. Het bovenwerk van de schoen is van FIBERTOUCH wat zorgt voor een optimale ondersteuning en demping op de plekken waar dat nodig is. Tot slot zorgt de SPRINTWEB technologie ervoor dat je de bal ook op hoge snelheid nog kunt controleren, mits je techniek je niet in de steek laat.

adidas F50 modellen

Net als bij andere schoenen komt ook de adidas F50 in verschillende modellen, die vooral verschillen in prijs en kwaliteit. Hoe duurder de schoen, hoe hoger de kwaliteit is. Dit betekent echter niet dat je altijd maar de duurste voetbalschoen moet kopen.

De F50 is uitgerust in vier verschillende modellen. In volgorde van goedkoopst naar duurder zijn dat: League, Club, Elite en Pro. De adidas F50 Club is, zoals je voor de prijs kunt verwachten, het meest simpele model en is daardoor ook versoberd in technologie. Deze schoen is vooral geschikt voor de recreatieve voetballer die niet te veel wil uitgeven maar toch een mooie schoen zoekt. De F50 League is een technologisch wat betere voetbalschoen voor de recreatieve speler. De Pro is voor voetballers die een goede schoen willen voor de juiste prijs en de Elite is de schoen die ook door de profvoetballers gedragen wordt. Uiteraard hangt daar een flink prijskaartje aan.

Zwarte adidas F50

Bij VoetbalDirect is de adidas F50 beschikbaar in verschillende kleuren. De meest populaire kleur is al jaren de zwarte en ook die vind je bij VoetbalDirect zolang de voorraad strekt. Je kunt altijd op kleur filteren in de daarvoor bestemde filter op onze webshop. De zwarte adidas F50 wordt meestal niet door de profs gedragen. Wil jij jouw favoriete speler immiteren, let dan goed op op tv en de kans is groot dat de schoen die hij of zij aanheeft, ook beschikbaar is bij VoetbalDirect!