Zaalvoetbalschoenen

93
Kies een doelgroep

Zaalvoetbalschoenen kopen

Op zoek naar zaalschoenen? Dan ben je hier op het juiste adres! VoetbalDirect, jouw online voetbalspecialist, biedt jou het grootste assortiment zaalvoetbalschoenen van de grootste merken aan.

Wij snappen heel goed dat er misschien vragen bij je opkomen over zaalvoetbalschoenen. Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij zullen al jouw vragen over zaalvoetbalschoenen beantwoorden.

Wat voor zaalvoetbalschoenen heb ik nodig?

Een veel gestelde vraag is: wat is nu de beste zaalvoetbalschoen? Deze vraag kan alleen beantwoord worden door jij zelf. De één vindt een ietwat stugge schoen fijn zodat je goed stevig in je schoenen staat. De ander vindt het weer fijn dat de schoen soepel is zodat er veel beweging in zit dit zijn de leren zaalvoetbalschoenen. Dit ligt er dus helemaal aan wat je zelf het prettigst vindt  De zaalvoetbalschoen moet lekker en comfortabel aanvoelen zodat je geen narigheid ervaart tijdens een wedstrijd.

Naast de pasvorm is er natuurlijk nog een erg belangrijk aspect van de zaalvoetbalschoen: de zool. Deze mag natuurlijk geen strepen achterlaten, maar dat is niet het enige waar rekening mee gehouden moet worden. De zool van een zaalvoetbalschoen moet natuurlijk vlak zijn maar wel profiel bevatten. Zalen waar zaalvoetbal wordt gespeeld kunnen soms glad zijn. Zonder een goed profiel aan de onderkant van de zaalvoetbalschoenen glijd je binnen de kortste keren onderuit. Daarnaast moet de zool van voldoende demping zijn voorzien. De ondergrond in de zaal is vaak hard waardoor een wedstrijd een grote aanslag kan zijn op je benen, knieën en soms zelfs op je onderrug. Een goede demping absorbeert de harde schokken waardoor je het langer vol kunt houden.

Sinds enkele jaren vind je ook de zaalvoetbalschoenen met sokje. Deze voetbalschoenen hebben een speciaal sokje verbonden aan de schoen, wat er voor zorgt dat de schoen nog comfortabeler en stabieler aanvoelt. De sokjes verschillenen in lengte en materiaal, maar hebben allemaal dezelfde functie.

Zaalschoenen kind, zaalvoetbalschoenen heren

Bij VoetbalDirect vind je zaalvoetbalschoenen voor alle doelgroepen. De meeste modellen die voor senioren beschikbaar, zijn er ook voor junioren. Soms zijn ze alleen in een kleinere maat beschikbaar, maar soms is het materiaal iets anders. Bekijk de zaalvoetbalschoenen kind en zaalvoetbalschoenen heren op onze website en bestel je favoriete paar gemakkelijk binnen enkele minuten.

Kleuren zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen zijn tegenwoordig beschikbaar in vele kleuren In onze webshop vind je indoor voetbalschoenen in de volgende kleuren:

Merken zaalvoetbalschoenen

In onze webshop vind je zaalvoetbalschoenen van vele topmerken. Zo vind je indoor voetbalschoenen van de volgende:

Zaalvoetbalschoenen gebruiken als straatvoetbalschoenen?

De zaalvoetbalschoenen zijn uiteraard ontwikkeld voor in de zaal, maar je kunt ze ook prima gebruiken op straat. Hier zullen ze uiteraard wel eerder slijten, maar de zool geeft voldoende grip en comfort om ook buiten goed te kunnen voetballen.

Voetbalschoenen zonder noppen

Op zoek naar voetbalschoenen zonder noppen? Zaalvoetbalschoenen hebben geen noppen, maar een indoor non-marking zool. Ideaal als gymschoenen, maar wordt vaak ook gebruikt als voetbalschoenen voor buiten. Voor de juiste grip op straat adviseren wij wel de turfvoetbalschoen

Gymschoenen

Onze collectie indoor voetbalschoenen is uiteraard zeer geschikt als gymschoen. De collectie indoor voor kids is groot en voor elk kind kun jij hier de juiste gymschoenen aanschaffen. Dus op zoek naar kinder gymschoenen? Bekijk de collectie en selecteer jouw favoriete gymschoen. 

Onderhoud van je zaalvoetbalschoenen

Onderhoud van je zaalvoetbalschoenen is natuurlijk van groot belang. Hoe beter je jouw zaalvoetbalschoenen behandeld, hoe langer ze dan ook meegaan. Er is een groot verschil tussen synthetische schoenen en lederen schoenen. Synthetische zaalvoetbalschoenen hebben weinig aandacht nodig, terwijl lederen zaalvoetbalschoenen regelmatig ingevet moeten worden. Hierdoor blijft het leer goed soepel wat voor het ultieme draagcomfort zorgt.