Vorige pagina

Premier Socktape Pro - 50mm x 4.5 meter

Artikelnummer:
149208
Vanaf € 4,95
  • Kleur: Blauw
Andere kleuren

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-2330046

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Tijdens het sporten is het belangrijk dat sokken en scheenbeschermers goed blijven zitten. Met Premier Socktape® blijft alles perfect op z’n plek. Bovendien bestaat het in vele kleuren en sluit het mooi aan bij jouw teamoutfit. Premier Socktape® is ontwikkeld voor sporters door sporters met maar één doel voor ogen: het produceren van de beste Socktape, om elke sporter comfort, performance en boven alles volledige betrouwbaarheid te geven.

Steeds meer voetballers kiezen voor de kwaliteit van Premier Socktape®. Uiteindelijk blijkt dat het niet alleen de beste oplossing is maar ook de voordeligste.

Ons advies is dan ook: gebruik producten die ontwikkeld zijn voor het doel waarvoor ze gebruikt moeten worden: Premier Socktape® is voetbal en voetbal is Premier Socktape® !

Premier Socktape ® is speciaal voor de voetballer ontwikkeld. Het uit “softpolyvinylchloride” samengestelde materiaal zorgt ervoor dat Premier Socktape ® flexibel is en daardoor zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en pezen bij het tapen van de sokken ten opzichte van andere tapes welke in de sport gebruikt worden. De speciale lijm blijft niet achter op uw sokken en zal daardoor de levensduur van de sokken verhogen. De prijs van Premier Socktape ® is in vergelijking met "medisch tape" zeer gunstig. ©

Premier Socktape ® wordt gebruikt door onder andere gebruikt door SC Heerenveen, ADO Den Haag, Cambuur, Go Ahead Eagles, de Graafschap, Telstar en het Nederlands elftal.

Meer informatie
SKU 149208
Artikelcode leverancier 1042
Merk Premier Socktape
Kleur Blauw
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Premier Socktape Pro - 50mm x 4.5 meter
Je waardering