EK bal 2020

Bij VoetbalDirect vind je de nieuwste EK 2020 bal. De bal is gemaakt door het Duitse merk adidas. De officiële naam luidt adidas Uniforia EK 2020 Bal. Tijdens het Europees Kampioenschap voetbal, dat wordt gehouden door heel Europa, zullen spelers zoals Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Frenkie de Jong, Sergio Ramos, Harry Kane en andere topspelers met deze adidas bal spelen.

adidas Uniforia EK 2020 Pro Official Match Bal

De adidas Uniforia EK 2020 Pro Official Match Bal bal is officieel gelanceerd in November 2019. Deze kleurrijke bal zal gebruikt worden tijdens alle wedstrijden van het EK. Dit EK wordt voor het eerst in verschillende landen gehouden. Ook Amsterdam is één van de speelsteden. Naast Amsterdam worden er wedstrijden afgewerkt in Bilbao, Budapest, Boekarest, Dublin, Glasgow, Kopenhagen. Deze steden krijgen wedstrijden in de groepsfase en achtste finale. In Rome, München, Sint-Petersburg en Baku worden groepswedstrijden en een kwartfinale afgewerkt en in Londen vinden de halve finales en finales plaats.

adidas EK 2020 voetbal kopen

Bij VoetbalDirect vind je verschillende versies van de EK bal. Naast de officiële bal en de replica kun je bijvoorbeeld ook een mini bal verkrijgen bij VoetbalDirect. De EK 2020 bal bevat de beste technologie op het gebied van voetballen. Als je een keuze hebt gemaakt dan bestel je de adidas voetbal gemakkelijk bij VoetbalDirect binnen enkele minuten!

adidas Uniforia Bal

De adidas Uniforia bal voor EK 2020 bal is voornamelijk wit maar met gekleurde vlakken. De logo's van adidas en EK 2020 staan er in het zwart op.

Uniforia bal in verschillende maten

De adidas Uniforia bal is bij VoetbalDirect verkrijgbaar in verschillende maten en voor verschillende ondergronden. Zo is de bal verkrijgbaar als wedstrijdbal, trainingsbal en voor recreatief gebruik. Ook is de bal verkrijgbaar voor in de zaal en er is zelfs een mini-variant!

EK 2020
EK 2020
Geen producten gevonden voor deze selectie.