Van ruwe diamant naar sterspeler: adidas Diamond Edge

18 April 2022
Van ruwe diamant naar sterspeler: adidas Diamond Edge

Van ruwe diamant naar sterspeler: adidas Diamond Edge

Na de lancering van de nieuwe Predator Edge in het Sapphire Edge pack komt adidas met haar tweede grote (gekleurde) schoenenpack van 2022: Diamond Edge. Het ontwerp voor de wit met blauwe voetbalschoenen is gebaseerd op de uitstraling van een diamant. Ga jij voor de X Speedflow, de Predator Edge of toch voor de Copa Sense?

Uitstraling

Alle drie de silo’s hebben een witte basis met blauwe accenten. De blauwe kleur is misschien nog wel het meest aanwezig op de X Speedflow. De drie strepen zijn blauw gekleurd en de onderkant van de schoen is glanzend, wat perfect past bij de uitstraling van een diamant.

De Predator Edge is echter meer wit van kleur, maar bevat net als de X Speedflow de drie blauwe adidas strepen. De zoolplaat schijnt hier ook net zo helder als een diamant. Ook hier is het thema rondom het hele pack goed zichtbaar.

Last but not least: Copa Sense. Ondanks dat de Copa Sense meestal een donkere kleur heeft, is deze schoen compleet anders. De schoen heeft een witte colourway en heeft kleine koninklijke en lichtblauwe details rondom de hiel. Hierdoor blijft de schoen eenvoudig en klassiek. In vergelijking met de X Speedflow en de Predator Edge is de zool van de Copa Sense compleet wit om zo de eenvoudigheid van de schoen te behouden.

Het nieuwe, witte adidas Diamond Edge pack is nu verkrijgbaar!