Adidas onthult haar tweede schoenenpack van 2022: Sapphire Edge!

31 January 2022
Adidas onthult haar tweede schoenenpack van 2022: Sapphire Edge!

Adidas onthult haar tweede schoenenpack van 2022: Sapphire Edge!

Het nieuwe pack zit vol verschillende tinten blauw. 

Met de lancering van het Sapphire Edge Pack toont adidas haar nieuwe Predator Edge. Naast de blauw met rode Predator Edge bevat dit pack ook een lichtblauwe X Speedflow en een donkerblauwe Copa Sense.

Predator Edge

De geheel nieuwe Zone Skin zorgt ervoor dat je kracht en effect verbetert wordt bij het trappen van de bal. Door de ribbels aan de bovenkant van de schoen blijft de bal ook dicht bij je voet met aannames en dribbels. Door de ongelijke verdeling van het gewicht kan er met de voorkant van de schoen meer kracht worden meegegeven aan de bal. De kraag van de Predator Edge is iets lager ten opzichte van de vorige Predators. De elastische kraag zorgt er daarnaast voor dat je voet niet uit de schoen glipt. De nieuwe Predator Edge is dus perfect voor spelers die hun schoten willen perfectioneren met kracht. 

X Speedflow 

De X uit het Sapphire Edge Pack is lichtblauw en bevat roze details. De schoen is licht van gewicht en heeft een speciaal speedframe die jou nog sneller maakt. Aan de onderzijde van de schoen bevindt zich een speedframe dat zorgt voor explosieve snelheid, efficiëntie en kracht. De X Speedflow beschikt over een verbetert agilityframe en een adaptieve pasvorm. Deze schoen is dus perfect voor spelers die snelheid in hun spel willen brengen. Versla jij je tegenstander?

Copa Sense

Wil jij gevoel leggen in je spel? Dan is de Copa Sense wat voor jou! De speciale pods aan de binnenkant van de hiel zorgen ervoor dat je voet perfect in de schoen past. Daarnaast beschikt de zijkant van de schoen over zogeheten touchpods. De bal blijft op deze manier dicht bij de voet en zorgt voor totale controle. De Copa Sense uit het Sapphire Edge Pack is donkerblauw en wordt verrijkt door een oranje en lichtblauwe kleur aan de achterkant.

Voor welke schoen ga jij?