Ajax 24/25 Thuisshirt: Klassieke glorie

10 July 2024
Ajax 24/25 Thuisshirt: Klassieke glorie

Ajax-fans opgelet! Het moment is aangebroken om je klaar te maken voor een nieuw seizoen vol spanning en sensatie met het gloednieuwe Ajax 24/25 thuisshirt! Dit tijdloze shirt is een ode aan de rijke historie van de club en is perfect voor spelers die hun onvoorwaardelijke trots voor Ajax willen tonen.

Een ode aan de aan de iconische jaren 90

Het Ajax 24/25 thuisshirt is geïnspireerd op de iconische poloshirts van de jaren 90 en 2000. De klassieke witte basiskleur, gecombineerd met de beroemde rode streep over de borst en de rode polokraag met knoopje, creëert een tijdloze look die doet denken aan de glorieuze periode van 1995. Deze onsterfelijke ploeg, onder leiding van Louis van Gaal, won de Eredivisie en Champions League zonder een enkel competitieverlies te lijden - een prestatie die tot op de dag van vandaag ongeëvenaard is.

Details die het verschil maken

Naast de klassieke elementen heeft het Ajax 24/25 thuisshirt ook moderne details die het shirt extra speciaal maken. Het iconische Ajax-logo met drie gouden sterren prijkt trots op de linkerborst, terwijl het adidas-logo op de rechterborst te zien is. De Amsterdamse Andreaskruisen, symbool van de stad Amsterdam, zijn als nekdetail zichtbaar op het shirt.

Pre-order nu en wees erbij vanaf 19 juli!

Het Ajax 24/25 thuisshirt is nu te pre-orderen op de website van Voetbaldirect! Mis deze kans niet om dit iconische shirt te bemachtigen en deel uit te maken van de Ajax-historie. Het shirt is vanaf 19 juli beschikbaar in onze webshop en in onze fysieke winkels.

Pre order hier jouw Ajax shirt👇

/