The Golden Standard: het nieuwe thuisshirt van Ajax!

3 July 2022
The Golden Standard: het nieuwe thuisshirt van Ajax!

TheGolden Standard: het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Het nieuwe thuisshirt voor de kampioen van Nederland bevat voor het eerst in de geschiedenis gouden accenten. In vergelijking met vorig seizoen is dit jaar het shirt gekenmerkt met een V-hals. Het shirt bevat verder de bekende kleuren van de Amsterdamse club. Het moderne Ajax logo is vanaf dit seizoen weer terug te vinden op de borst.

De gouden accenten komen op verschillende manieren subtiel terug in het design van het shirt. Zo is er in de V-hals en op de mouwen een combinatie gemaakt van goud en wit. Daarnaast zijn de drie sterren boven het moderne Ajax logo ook goud gekleurd en heeft het logo een gouden omlijning gekregen.

De welbekende drie strepen zijn dit jaar rood van kleur en zijn dus goed zichtbaar op het shirt. Het witte gedeelte van het thuisshirt heeft een dun, glimmend design. Het tenue wordt afgewerkt met een wit broekje met rode accenten. Op de sokken zijn de beroemde Amsterdamse kruizen te vinden.

Kan Ajax in dit thuisshirt haar landstitel prolongeren?

Trainingslijn

Naast het thuisshirt lanceert adidas ook de nieuwe trainingslijn voor Ajax. De trainingslijn is gebaseerd op de Condivo 22 lijn van adidas en is in twee kleuren te verkrijgen: rood en blauw. Ook in de trainingslijn zijn de gouden accenten doorgevoerd.